Kimseyi çekecek halim kalmadı

berlingoes

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2019
525
145
103
33
Merhaba hanımlar,

Eşim 1 haftadır konuşmuyor benimle ne oldu ne sıkıntın var diyorum. İstediğim gibi giyinmiyorsun diyor (açık biriyim ama açık giyinmiyorum uzun gömlek giy, önünü kapat yukarı kadar) ailesine aşırı düşkün. Kv ile bu aralar aynı apartmandayız. Kv bugün bi akrabasına yardıma gitmiş iş için, banada demedi geceden oğluna demiş , oğluda benle konuşmadığı için benim haberim yok tabi. Kpederde hastaydı . Eşim sabah arabayı yaptırmaya götürdü bende kızımla uyudum.
Neyse bu geldi ben kahvaltı hazırlamaya çıkıyorum dedi. Bende dedim ki annenin işe gittiğini söyleseydin keşke ben hazırlardım kahvaltı dedim. (Kv olduğunda o hazırlıyor çağırıyor bizi) kv deye bozuldum bana de madem kocan hasta ben hazırlardım. Yoğun bir işte çalışıyorum iş stesi bi yandan bunlar bir yandan bunaldım. Eşimle hazırladık bişeyler niye söylemedin dedim. Yazdım görmedin mi dedi kapının önüne gelince yazmış . Artık kimseyi takacak halim kalmadı . Eşime kahvaltı hazırlarken dedim derdin ne diye. ( ailemin yanında tartışamam senle senin ailenin yanına gidelim orda tartışalım demeye başladı ) mutsuzum dedi. Mutsuzsan beni oyalama dedim. Bekleyenin mi var diyor 😳 kayınvalide de beni aramış kızım açtı ben konuşmadım şimdi. Nasıl muhattap olmayayım öneriniz nedir ?

Neden size soylesinler oglu hazirlicakmis iste ben olsam hic bulasmazdim oglu varken ben niye yapim. Arayinca da normal konusun bir hata mi yaptiniz da konusmaktan kaciniyorsunuz? Esinizle aciklik konusunu evlenmeden konusacaktiniz evlenmeden kabul ettiyse simdide kabul etmeli.

Yani karısıyla 1 haftadır kıyafet yüzünden konuşmayan adamda bir anormallik vardır ya. Kaldı ki açık da giyinmiyormuşsunuz. Bu adam bu kadacık şeye böyle yapıyorsa büyük bir kavga olsa demek ki boşanalım diyecek. O size nasıl küsüp konuşmuyorsa siz de aynı şekilde muhattap olmayın kimseyle.

Bir hafta çok uzun bi süre değil mi küs kalmak için?
Bu konuyla alakalı da kv nasıl muhatap olamayayim oneriz nedir demişsiniz?
Kv ne alaka ?
Siz bence önce eşinizle aranızda ki sıkıntıyı konuşun, çözmeye çalışın

Yani kiyafetinizi bir daha yeni problem yapmaya basladiysa bu birilerinden dolduruldugu icindir. Böyle adamlari sahsen ciddiye almiyorum. Bir kere konusurum "ya adam gibi iletisim kurarsin" diye, yoksa soguk yapmanin aglasini yasatirim bütün apartmanda huzur kalmaz. Bazi insanlar düsünüyor ki kadinlar yikmayi bilmiyor.

Eşinizin istediği gibi değil kendi istediğiniz gibi giyineceksiniz elbette. Beğenmiyorsa öyle biriyle evlenseymiş. Kayınvalideyle olan meseleniz ise mesele bile değil. Gerçekten neyin sorun olduğunu anlamadım. Oğlu gidip hazırlayacakmış işte neden size söylesin ki? Kayınvalidesine kahvaltı hazırlamadı diye bozulanı da ilk kez gördüm. İkiniz de mutsuzsunuz madem oturun konuşun ne yapacağınızı sonra gidin bir avukata anlaşmalı boşanın

Bekleyenin mi var diyor 😳
"Bekleyenim yok, sadece yalnız kalmayı hayatımın bir adam tarafından mahvedilmesine yeğlerim, sen bunu dediğine göre boşandıktan 1 ay sonra evlenecek birisin, kadın olmadan yapamayan sensin, kişi kendinden bilir bilirmiş işi." demediniz mi, lafları duyup duyup nasıl durabiliyorsunuz, sizin yerinize ben şişiyorum.

İsteyen istediği gibi giyinir. Bunu bilerek ve sizi bu şekilde kabul ederek evlendi bunu unutmasın. Sırf onun gönlü olsun diye onun istediği gibi giyinmek zorunda değilsinz.sadece saçınız açık k.çınızı açmıyorsunuz bu şekilde davranamaz. Hiç geri adım atıp yapıcı olmayın. Belli ki dolduruşa geliyor.

Benim eşimde sürekli annesini eve getirmeknistiyor yatılı misafir olarak bir de hasta kardeşi var sen git diyorum gönlü olmuyor ben çalışıyorum evde kış günü ne kadar kalacağı belli olmayan yatılı misafir istemiyorum ayrıca kardeşi çok sıkıntılı yani ben kendi çocuklarımın döküntüsünü toplarken yoruluyorum iş ev bir de bu durumla baş edemiyorum her sene bu muhabbet yok diyorum huzursızluklarımı anlatıyorum sanki duvara konuşuyorum zaten evliliğin başından beri onların maddi olarak üzerimizde olmalarından kavga gürültü çok oldu şimdi de bununla sınanıyorum... Bana duygu sömürüsü yapıyor çocuklarda bizi atsın diye ya ben senin gitmene gelmene engel değilim ki ben sadece başkasının sorumluluğunu alamam ya

Benim eşimde sürekli annesini eve getirmeknistiyor yatılı misafir olarak bir de hasta kardeşi var sen git diyorum gönlü olmuyor ben çalışıyorum evde kış günü ne kadar kalacağı belli olmayan yatılı misafir istemiyorum ayrıca kardeşi çok sıkıntılı yani ben kendi çocuklarımın döküntüsünü toplarken yoruluyorum iş ev bir de bu durumla baş edemiyorum her sene bu muhabbet yok diyorum huzursızluklarımı anlatıyorum sanki duvara konuşuyorum zaten evliliğin başından beri onların maddi olarak üzerimizde olmalarından kavga gürültü çok oldu şimdi de bununla sınanıyorum... Bana duygu sömürüsü yapıyor çocuklarda bizi atsın diye ya ben senin gitmene gelmene engel değilim ki ben sadece başkasının sorumluluğunu alamam ya
Atsın çocuklarım beni, huzur evleri ne güne duruyor deyin.

Atsın çocuklarım beni, huzur evleri ne güne duruyor deyin.
Ya neler söylüyorum ya ısıtıyor ısıtıyor geri geliyor bir de tarz şöyle getircem ben. Bekar çocuğu var onun yanına gitmiyor orada hasta çocuğu durmuyormuş benim yanımda nasıl rahat edecek çocuğu çok sıkıntılı tuvaleti problem hasta oluyor eli Bi yerlerinde kanı lavobolarda banyo yapmıyor burnu ile oynuyor aşırı konuşuyor yani 3 yaşındaki çocuktan daha eziyetli haliyle bu da bana çok ağır geliyor iş çocuk bir de eve gel bu durum ve diyorum ya 8 senedir maddi olarak hep bizdeydi şimdi rahatladılar ooo hem de nasıl ama bu defa da eşim bu yükü yüklemeye çalışıyor

Ya neler söylüyorum ya ısıtıyor ısıtıyor geri geliyor bir de tarz şöyle getircem ben. Bekar çocuğu var onun yanına gitmiyor orada hasta çocuğu durmuyormuş benim yanımda nasıl rahat edecek çocuğu çok sıkıntılı tuvaleti problem hasta oluyor eli Bi yerlerinde kanı lavobolarda banyo yapmıyor burnu ile oynuyor aşırı konuşuyor yani 3 yaşındaki çocuktan daha eziyetli haliyle bu da bana çok ağır geliyor iş çocuk bir de eve gel bu durum ve diyorum ya 8 senedir maddi olarak hep bizdeydi şimdi rahatladılar ooo hem de nasıl ama bu defa da eşim bu yükü yüklemeye çalışıyor
Bekar çocuğuna gitmez, hizmetçi yok orda. Sizin yanınızda rahat olur el kızı hizmetçi ne de olsa, kendi çocuğuna kıyamaz.

Ergenlikleri bitmemiş, erkek olarak sadece nüfus kağıdındaki kadar oğlan erkekler evlenmemeli. Bir haftadır surat asmak, konuşmamak nedir? Bu insan nasıl çocuk yetiştirecek? Nasıl örnek olacak? Surat asıp sorunca mutsuzum dediğinde sizin ne demenizi bekliyor? Oturup çözüm bulunsun.

Merhaba hanımlar,

Eşim 1 haftadır konuşmuyor benimle ne oldu ne sıkıntın var diyorum. İstediğim gibi giyinmiyorsun diyor (açık biriyim ama açık giyinmiyorum uzun gömlek giy, önünü kapat yukarı kadar) ailesine aşırı düşkün. Kv ile bu aralar aynı apartmandayız. Kv bugün bi akrabasına yardıma gitmiş iş için, banada demedi geceden oğluna demiş , oğluda benle konuşmadığı için benim haberim yok tabi. Kpederde hastaydı . Eşim sabah arabayı yaptırmaya götürdü bende kızımla uyudum.
Neyse bu geldi ben kahvaltı hazırlamaya çıkıyorum dedi. Bende dedim ki annenin işe gittiğini söyleseydin keşke ben hazırlardım kahvaltı dedim. (Kv olduğunda o hazırlıyor çağırıyor bizi) kv deye bozuldum bana de madem kocan hasta ben hazırlardım. Yoğun bir işte çalışıyorum iş stesi bi yandan bunlar bir yandan bunaldım. Eşimle hazırladık bişeyler niye söylemedin dedim. Yazdım görmedin mi dedi kapının önüne gelince yazmış . Artık kimseyi takacak halim kalmadı . Eşime kahvaltı hazırlarken dedim derdin ne diye. ( ailemin yanında tartışamam senle senin ailenin yanına gidelim orda tartışalım demeye başladı ) mutsuzum dedi. Mutsuzsan beni oyalama dedim. Bekleyenin mi var diyor 😳 kayınvalide de beni aramış kızım açtı ben konuşmadım şimdi. Nasıl muhattap olmayayım öneriniz nedir ?
Kıyafet bahane bence. Mutsuzum diyor bi kıyafet ne kadar mutsuz edebilir ki adamı? Açık açık söylesin derdi neyse. Ben sinir oluyorum şöyle gizli saklı küsmelere, erkeklerin trip atmasına. Gerekirse tartışılsın saygı çerçevesinde ama konuşulmalı bu anlaşmazlıklar aksi halde küslükle geçmiyor ömür. İnsanlarda değişmiyor sonuçta. Kıyafet şeklinizi bilerek evlenmiştir şahsen ben sonradan sorun eden adamı sorun ederim silerim kimseye de anne eşte olsa benim hayatıma müdehale etmelerine müsade etmem. Kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz hala açık, kapalı derdi var erkeklerde.

Merhaba hanımlar,

Konuyu anlayan beri gelsin🙆Kiyafetten girip,kahvaltidan nasil ciktiniz yahu🙆

Ne kadar boş muhabbetler bunlar ya. Baska bir karın agrisi vardir o kocanin. Hani iş stresi veya sizi sevmemek aldatmak bisey saklamak vs gibi degil. Kayinvalide tarafindan sizle ilgili bi doldurus olmus gibi. Bana oyle geldi. Hem ne alaka kayinvalideye kahvaltiya gitmek ya Ne sıkıcı hayatlar bunlar Daraliyorum boyle seyler okuyunca

Kıyafet degil asıl mesele,anlaşamadığınız başka şeyler var iletişim kuramıyorsunuz asıl sorun bu.
Annesi oğlunu arayıp söylüyorsa siz çalışıp yorulduğunuz için olabilir ama size göre o bile sorun.

Durumunuza üzüldüm anlaşılan orta yolu bulayım derken çok fazla ödün vermişsiniz, kıyafet konusunu tamamen size bırakarak kahvaltı konusuna değineyim kayınvalideniz eşinizin size söyleme ihtimalini düşünerek ona haber vermiş kayınpedere siz çıkıp kahvaltı verin diye anladım olayı , eşiniz size söylemedi ise bu onun sorunu kayinvalidenize keşke bana söyleseydin anne oglun söylemeyi unutmus deyin belkide aranızdaki soğukluğu fark etti emin olmak için oğluna söyledi , bir diğeri bir haftalık küslük çok fazla susarak çözüm uretilemetecegini siz konuşarak anlatın bence

Back
X