Kimseyle konusamıyorum nolur yardım edin fikirlerinize ihtiyacım var :(

Bana sallantı olarak degil net bi bitiş olarak anlattı hep. Duygularının geri donulemez bi sklde bitip bu saatten sonra ancak cocuk icin arkadas kalabilecegini. Sevdigim icin de hep inandırdım kndimi niyetinin bu olduguna. Bu cok farklı bi psikoloji inanın tum aslalarımı yasıyorum son aylarda mantıklı dusunemeyecek hale geldim bu kdr bosanan cift var kim aynı evde kalmaya devam eder niyet yoksa.. Yok işte dusunemiyorum
canım bak ben de evlenip boşanmış biriyle evlendim, ama biz evlendiğimizde eşim 3 yıl önce boşanmıştı . evlerini ayırmaları ise 6 yıl öncesine dayanıyordu.. evlerini ayırdıkları süre içinde eşimin dediğine göre haftada bir yani haftasonları kızını görmeye gidiyordu. tekrar kendi evine geri dönüyordu.. çünkü artık bir gelecekleri olacağına inanmıyordu. her ne olursa olsun ortada bir çocuk var ve adam işin kötüsü hala resmi olarak evli. aynı evde kalmaya başladıklarını da biliyorsun. sana tavsiyem hemen ayrıl

Ben 25 yasındayım sevgilim de 35 yasında. Ben daha once hic evlilik yapmadım ancak onunla tanıstıgımızda bir evlilik yapmıs bir cocugu var ve bu surede bosanma davaları cekismeli oldugu icin devam ediyodu cocuk annede kalıyodu. Cocuk yogun psikolojik prblemler yasamaya basladı, cnku bu donemde anne gostermek istemedi sevgilim cocugunu icrayla falan gordu. Cocuk da ilkokula gidiyor. Davaları devam ediyoken psikologa gotrduler cocugu ve orada da sevgilimin esi ve cocuguyla aile gibi zmn gecirmesi onerilmis cocugun psikolojisi icin. Simdi dava devam ediyoken haftada bikaç kez gidip onlarla kalıyo evde. Bnde cok seviyorum ayrılamadım gidip onlarda kalıyo resmen boyle bosanma da gecikebilir diyo. Ne yapıcam cıldırma noktasına geldim
Daha genceciksin ne isin var dul bi adamla

Ahkam keser gibi yazmadım.Siz tanıştığınızda icralık durumda olduğunu kim biliyor.Siz ve sevgilim dediğiniz o evli adam.
Dışardan görünecek olan bu ve ne yazık ki evliliğin bitme sebebi siz görüneceksiniz. Sanaldan birinin bu soruyu sorması sizi bu kadar rahatsız ediyorsa bir de reelde düşünün. Kötü niyetle söylemiyorum.
Evli iken başka birine aşık olunabilir ama aşk evlilik noktalandıktan sonra yaşanmalı onurlu olan budur.
Sizin yaşınızdan çok çok çok fazla boşanmakta olan erkek gördüm.Siz bekarlığa önden bir merhaba yada yarabandı ilişkisi olacaksınız.Boşanma öyle yada böyle bir depresyona sebep olur ve bunun etkisi ortalama3 yılda atılır bu süreci çekmeye değer mi?
.Gençsin bekarsın ne işin var kendinden 10 yaş büyük daha boşanmamış çocuğu olan adamla.

Yarabandi deyimi tam da yerine oturmus. Evet, erkekler genelde bir evliligi sonlandirsa bile hemen arkasindan gelen ikinci iliski ile yaralarini sarmaya calisiyorlar. Ancak cogunlukla bu iliski de yurumuyor ve sonuc ayrilik... Ayrica zaten 25 yasinda bir kiz ile 35 yasinda bosanmis ve cocugu olan bir adami eminim aileniz de kabul etmeyecektir. Hatta bu konuyu en azindan annenize acip konusabildiniz mi? Evet cevabi vereceginizi sanmiyorum. Cunku anneler kizlarina boyle bir iliskiyi layik gormezler.

diğer kadın nafaka parası isteyecek telefon edip huzurunuzu. bozacak dayanıklı ve umursamaz olacaksan aşka devam

onlar barışacak bence.. barışmasalar bile daha çok gençsin.. niye 30 yaş üstü birini düşünüyorsun hem de çocuklu
aklını kullanmazsan çok pişman olursun

Henüz evli bir adamla birlikte olduğunuzun farkındamısınız acaba? Yaptığınız çok büyük bir yanlış. Sevgilinizin (!) boşanacağını zannetmiyorum zira boşanacak adam karısıyla aynı evde ne olursa olsun kalmaz. Çocuğun durumu bana biraz bahane gibi geldi. Bence hazırlıklı olun eşiyle barışma durumuna. Ayrıca diyelimki boşandı bu adam. Yinede bir arada olmaya devam edecekler. Çünkü ortak bir çocukları var. Ve bu çocuğun sorumluluğunu babası olarak üstlenmek durumunda. Bunu kaldırabilecekmisiniz? Daha genceciksiniz yazık etmeyin kendinize. Yerinizde olsam bu yanlış ilişkiye son verir yoluma bakardım. Kendinize denk birini bulmanız daha doğru olur sizin için.

Boşansa bile seninle evlenecek gibi görünmüyor.
Yazık gençliğine.
Boşandı diyelim,evlendiniz,çocuk da kadın da sürekli adamı arayacak çok geçerli bir sebebi var çünkü,katlanabilecek misin?
Çocuk sizde kalacak ve sizden hiç hoşlanmayacak,kıskanacak ve sürekli sorun çıkaracak,hazır mısın?
Maddi manevi hiçbir zaman tam anlamıyla sizin olmayacak ,kolay gelsin.

burada ki bir çok kişi aynı şeyi demiş bende öyle düşünüyorum
25 yaşındasın aynı yaştayız bence kendi denginde biriyle mutlu olmaya çalış

Lütfen ayrılın, seviyor olabilirsiniz ama değmez, ne olursa olsun boşanma aşamasındaki bir psikolojiyle yeni birine hemen kalbinizi açabilirmiydiniz. Bunlar sakat duygular. Boşanıcaz ayrıyız diye kaç kız kandırıldı dicem ama kandırılmak demek haksızlık geliyor,Henüz boşanmadığını bile bile o adamla görüşebiliyorsanız siz de masum sayılmazsınız. Kendinize ve diğer kadına saygınız olmalı, lütfen ayrılın. Boşandıktan sonra onlar , hala duygularınız varsa tekrar birliktelik yaşayabilirsiniz ama şu aşamada doğru değil. Evde kalmasa bile doğru değil.

Benim bir tanidigimda bosanmislardi çocuğun ruh sağlığı için pedagoglar aile gibi birlikte beraber vakit geçirin demişlerdi ama hic ayni evde kalmadılar beraber yemeklere eğlence merkezlerine gittiler gezdiler eğlendiler sadece acaba sevgiliniz esiyle barışma yolunda da olurda olmazsa diye sizi mi elde tutuyor gencecik kizsin karşına kim bilir neler çıkacak kendine yazık etme

bak senle ikimizin yas farki pek yok. ben 23 yasindayim. Daha hayatinin baharindasin. Neden kendi hayatini evli ve cocuklu birine kullandiriyorsun. O adam yasini basini almis. Sen daha neler yasicaksin. Birak karisinla cocuguna baksin. Kendini kurtar bu adamdan.

Yarın senin ondan çocuğun olduğunda problem daha vahim olacak. Adam arada kalıp eski eşine siginacak vs.. evlat okadar başka biseyki zehir icersin bilerek. O yüzden evlatları için onun mutluluğu için birbirlerini bal gibi görmeye başlamışlardır bile. Bence ayrıl kendine göre birini bul bacim

çekişmeli boşanma da muhakkak eşler birbirine giriyor
buna rağmen onlarda kalıyorsa

şutla
şuan metres konumundasın ve ileri boyuta gidemeyeceksin

belki de adam yalan söylüyor emin misiniz? boşanmak üzereydim de şöyle oldu da bilmem ne demesine kanmayın

aldatan erkek ip üzerinde 40 takla atar yani aldatan erkek tecrübelidir güvenmeyin

şutla

belki de adam yalan söylüyor emin misiniz? boşanmak üzereydim de şöyle oldu da bilmem ne demesine kanmayın

aldatan erkek ip üzerinde 40 takla atar yani aldatan erkek tecrübelidir güvenmeyin

Bekar biri ile evlensen bile evlilik zor gelebilirken dul ve çocuklu biri ile evlilik çok zor görünürde gözüme. Zararın neresinden dönersen kardir. İleride sürekli sürekli aglayacagima şimdi ağlarım geçer gider. Genç kızsin karşına daha iyi daha mantikli insanlar çıkar. Ben olsam bir dk bile düşünmem ayrilirdim. bir de senden önce boşanma kararı alınmış olabilir tamam seni yargılamam yalnis ama söyle düşün diyelim ki sen evlisin ve boşanmak üzereyken eşinin kız arkadaşı olduğunu ogeniyorsun emin ol canın yanardi. Her ne kadar karşıdaki kadın boşanmak üzere de olsa sonuçta bosanilmamis daha yeni kötü şeyler atlatiyor adama karsi duygusal bağ belki hala var. Neden karşıdaki kızı da düşünmuyorsun yazık. Empati kur. Seni de anlıyorum seviyorsundur yazık ama yalnis kişi canım ya

şutla

Zaten cok kotu ve anlasmazlıklar uzerine ayrılmıslar. Tamamen kopmuslardı bu icra donemini birlikte yasadıgımız icin biliyorum durumu. cocuk bu donemde sıkıntı cekti ne yazık ki psikolojik problemler olmaya basladı. Psikologa gitmeye basladılar ve onlar da cocukla gorusmelerde babam beni sevmiyo eve gelmiyo oyun oynamıyo falan gibi bicok sey soylems. Resimlerde falan da cok buyuk boyutta bi agresyonu varmıs yani öğretmenlere falan bile vuruyordu oyle soyleyim :( Bu yuzden de cocugum cok kotu durumda diye gitmeye basladı dha sakin ve arkadas kalabilmemiz gerekli esimle onun dısında hicbisey olamaz ve zaten seni soylıycem ve bu konuda bilgisi olucagını soyluyo onunda o durumdalar yani. Ama ne olursa olsun gercekler dgismiyo işte. Sonuc aynı. Rezalet bi durumdayım ve hicbi cıkmazı yok olayın sadece ayrılık var

Back
X