sositososito ohh be sonunda cesaret edıp yapabıldım arkadaslar...şükürler olsun kı ne asırı bı yanma ne bı kızarma oldu...ama gercekten ılk yapısta farkedıldı cıldın yumusaması ve parlaklıgı zaten ilk seansta leke falan gecmesını beklemıyordum ama ıse yarayacagı ıcıme doguyor :) neysee zararını gormedım ,kı ben cok korkuyordum ama gayet guvenlı tabı cıldı hassas olmayanlara ...-tatlicadiarzu-
arkadaslar bende genıs gozeneklerden dolayı yapmak stıorum fakat calıstıgım ıcın zorluk olurmu sora rezıl gıbı ıse gelemem
bıde ınternette 155 lıraymıs daha uyguna varmıdır
son sorum %30 lukmu almalıyım yoksa %15 lıkmı bılemıyorum
ben doktora gıttıgımde 4 seans kımyasal pılıng onerdır
bu ıse yararmı acaba kullanan arkadaslar bılgılendırebılırmı acaba
sora daha betern yanmayalım
TCA YI kullanan arlkadaslar ben kalıcı makyajımı yapmak ıcın kullanacam kasıma yaptırmıstım bu ürün kaşlarımı yakarmı
Geçmiş olsun canımSenin adına çok sevindim.Darısı başıma.Diğer seanslarındada bilgilendirirsen bizi çok memnun olurumhihoyyyt
aynen yaaa o bezler ne ıse yarıyor...ve aycıca kolanyalı mendıl gıbı bsyde cıktı kucuk bı parca..ben bı tek pamugu kullandım o bıterse nasıl yapmam lazım!!normal pamukta ıse yarar mı??bırde 2. uygulamada sag yanakımda kızarıklık oldu sankı cıldım ıncelmıs gıbıde soyulmadan once buzusur yaa o halı aldıbısey olmaz demı yaa kullanan ark.lar bılgılendırrse sevınırım
Canım ikinci uygulamayı çok erken yapmışsın.:1no2:Cildine istemeden de zarar verirsin.Cilt biliyorsun ki 21 günde kendini yeniliyor.
Ben Ekim'in 17'sinde ilk uygulamamı yapmıştım.İkinci uygulamamı da bir kaç gün sonra yapacağım.En azından 21 günlük bir sürecin geçmesini beklersen çok iyi olur. Yoksa fayda yerine cildine zarar verirsin.Kullandığımız şey biliyorsun ki asit sonucunda.Aman dikkat derim.
Pamuk kullanımı konusunda endişe etme.Gerçi benim aldığım % 30'luk TCA'ıydı.Fakat bana gönderilenler içerisinde ne pamuk çıktı ne de mendil.Bunlar önemli ayrıntılar değil.
Kulak temizleci pamuklar da faydalanabilirsin.
Bir de Cildini onarıcı bepanten Plus veya Hametan kremini kullanmayı asla ihmal etme.
Kendinize çok iyi bakın,hihoyyyt
Kızlar benim 4. günüm hala soyulma başlamadı, ben 10 damla filan damlattım pamuğa biraz dağıtarak damlattım o yüzden mi soyulmadı hala acaba ama yanma falan oldu yüzümde, siz kaç damla damlattınız ilk denemede ve pamukta hep aynı noktayamı damlattınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?