Merhabalar kızlar.. ben bundan 3-4 yıl önce lekelerim için kimyasal peeling yaptırmıştım.. Ama TCA oranı kaçtı bilmiyorum..Sadece 2 seans gidebilmiştim maddi durumdan ötürü:) Aynı belirtiler olmuştu bende de , soyulma sonrasında da bebek gibi bir cilt..Şimdi sizden öğrendikten sonra bu işlemi evde de yapabileceğimizi hemen ben de sipariş vericem, çünkü çok memnun kalmıştım..Bir de yıllar içinde güneş lekelerim de arttı baya..
Bu solüsyonun yanında verilen kreme bir alternatif sunmak istiyorum size..aylardır gece kremi olarak kullanıyorum ve çok memnunum:) Ben bu kremi kuzenimden öğrendim , onun da bir arkadaşının abisi Amerika da cilt doktoruymuş , o önermiş..
-bepanten krem
-2 ampul evigen ( e vitamini)
-1 ampul B12 ( dodex)
-6 draje avicap ( A vitamini)
-1 tatlı kaşığı jojoba yağı
-1 tatlı kaşığı kayısı çekirdeği yağı
-1 tatlı kaşığı portakal yağı
-1 tatlı kaşığı buğday yağı
-1/2 tatlı kaşığı yasemin yağı
-1/2 tatlı kaşığı ceviz yağı
Herhangi bir problemi olmayan cilt için bile kullanılabilir tamamen doğal bir krem daha doğrusu losyon ( çünkü kıvamı biraz sıvı )..
angeleyess ben de herhangi bir tüylenme yapmadı açıkçası , ben birkaç aydır kullanıyorum..kesin bilgi sahibi olmadığım için de birşey diyemeyeceğim ,belki de yapıyodur ,inşallah yapmaz:)))
Yıllarca pahalı markalar para verdim , şimdi hala veriyorum bazı ürünlerde ama ; doğadan da faydalanmak lazım diye düşünüyorum..
Bu tarz kremleri kullanan kuzenimin arkadaşını ilk gördüğümde max. 30 yaşındadır dedim o da çoluk çocuğu vardı büyük ondan dolayı ,ama kadın 40 küsür yaşındaymış..Ondan sonra zaten hemen kremin tarifini istedim:)
Çillerdede faydası olurmu acaba arkadaşlar, bende almak istiyorum ama emin olamıyorum
evet çillerde çok güzel etkisi oluyo tca nın.... kanada da çok kullandım tca yı en iyi dostum diyebilirim... ayrıca arkadaşlar %15 en idealidir sakın yüksek oranda daha etkili olur diye kullanmayın hele cilt hassassa, belki % 20 olabilir ama %15 gayet iyi bir orandır.. ( ilk önce %10 kullanmıştım ilk önce o bile oldukça etkiliydi )daha yükseğini doktor gözetiminde yapılması şart ...doktorların istediği fiyatlarda malum :)
ayrıca dikkat arkadaşlar valla kanada dayken ben bu ürünün sahtesine çok rastladım tca gibi olan ama aslında tamamen toksisite yapan bir asit daha var adını unuttum.... bazıları onu kullanıyor daha ucuz diye...onun için sağlık bakanlığı yada yabancı bir markaysa FDA onayını mutlaka sorun yoksa uzak durun derim....
yani satan kişinin fda onaylıdır demesine bakmayın ispat isteyin....
ÖPTÜÜÜMMMM Şeniz
Merhabalar kızlar.. ben bundan 3-4 yıl önce lekelerim için kimyasal peeling yaptırmıştım.. Ama TCA oranı kaçtı bilmiyorum..Sadece 2 seans gidebilmiştim maddi durumdan ötürü:) Aynı belirtiler olmuştu bende de , soyulma sonrasında da bebek gibi bir cilt..Şimdi sizden öğrendikten sonra bu işlemi evde de yapabileceğimizi hemen ben de sipariş vericem, çünkü çok memnun kalmıştım..Bir de yıllar içinde güneş lekelerim de arttı baya..
Bu solüsyonun yanında verilen kreme bir alternatif sunmak istiyorum size..aylardır gece kremi olarak kullanıyorum ve çok memnunum:) Ben bu kremi kuzenimden öğrendim , onun da bir arkadaşının abisi Amerika da cilt doktoruymuş , o önermiş..
-bepanten krem
-2 ampul evigen ( e vitamini)
-1 ampul B12 ( dodex)
-6 draje avicap ( A vitamini)
-1 tatlı kaşığı jojoba yağı
-1 tatlı kaşığı kayısı çekirdeği yağı
-1 tatlı kaşığı portakal yağı
-1 tatlı kaşığı buğday yağı
-1/2 tatlı kaşığı yasemin yağı
-1/2 tatlı kaşığı ceviz yağı
Herhangi bir problemi olmayan cilt için bile kullanılabilir tamamen doğal bir krem daha doğrusu losyon ( çünkü kıvamı biraz sıvı )..
Benim çillerim ben bildim bileli var sadece 2 yıl önce peeling yaptırmıştım o zaman biraz açılmıştı(kimyasal degil bu arada) kremlerle falan yapmıştı bayan. Umarım faydası olur alıpta mutsuz olmak istemiyorum.
Arkadaşım verdiğin bu tarifde bepanten kremden ne kadar koyuyorsun.
Merhabalar,
Arkadaşlar benim lekelerim yıllar öncesine dayanan ne yaptıysam geçmeyen inatçı lekelerdi.
Pazartesi günü % 30 TCA'ya başladım.Bende öyle yanma gibi bir durum olmadı.Cildim yanmayınca 5 Dk.falan tuttum.Dün hafif bir soyulma oldu. Bu gün bakıyorum herhangi bir soyulma falan yok.
Bekleyip göreceğiz.süprizzzzz
canım, 1 tüp bepanten krem koyuluyor...
neeee ? % 30 sürdün ve yanma bile olmadımı ? çok ilginç
Valla öyle .Az bir soyulma oldu. Bakalım 10 gün sonra bir daha deneyeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?