Gebeliğe Hazırlık Kimyasal sonrası yeni gebelik düşünenler haydi beraber süreçimizi bekleyelim 🥰😊

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah sizden de güzel haberler alırız. Bir sorununuz yok değil mi ? Pco vs gibi ?
İnşallah canım sadece kan pıhtılaşma sı var bende 1 yıl önce hamilelik yaşadım malesef doğumda bu yüzden bebeğimi kaybettim sanırım kimyasal da etkisi yokmuş ama tam bilmiyorum

Kızlar ben de dün doktora gittim çok şükür parça vs kalmamış rahim duvarı da incelmiş. Beta 35e düşmüş. Doktor 2-3 ay bekle dedi ama operasyon geçirmediğim için ben gerek duymuyorum beklemeye. Bugün ovulasyona başlayacağım inşallah bu ay sağlıklı bir gebelik nasip olur 🙏

Merhaba arkadaşlar ben Kasım sonunda kimyasal gebelik geçirdim 6 aralıkta düşük başladı 2 gün öncede bitti şükür diğer regl dönemimde yumurta takibi ile tekrar denemelere başlayacağız sizin süreciniz nasıl geçti inancım çok yüksek neden bilmiyorum sanki olacak gibi hakkımızda hayırlısı inşallah
ben bir yıl önce bir düşük yaşadım . sonrasında bu yıl eylül ayında çatlatma iğnesiyle hamile kaldım ama kimyasal sonuçlandı malesef. sonrasında tüm tedavimi bırakıp akışına bıraktım. kasım 25 te adet oldum . beklenen adet günüm 25 aralık . bugün yani üç gün kala idrar testi yaptım evde ikinci çizgi bariz belli. yarın kan testi yapacağım bakalım. umudumuzu hiçbir zaman yitirmeden zamana bırakalım ben bu süreçte tüm olumsuzlukları kafamdan attım ve akışına bıraktım.

Merhaba bende mart ayında kimyasal gebelik yaşamıştım ama bu ayda garip bişey oldu test yaptım bikaç sonra baktığımda 2. çizgi çıkmıştı tekrar test alıp yaptım yine sonradan çift cizgi cıktı akşamına adet oldum heralde kuruma çizgisiydi diye düşünürken testleri yıkadım çizgiler kaybolmadı adetimde içimden et parçaları gibi dökülüyor sanırım kimyasal geçiriyorum :(

ben bir yıl önce bir düşük yaşadım . sonrasında bu yıl eylül ayında çatlatma iğnesiyle hamile kaldım ama kimyasal sonuçlandı malesef. sonrasında tüm tedavimi bırakıp akışına bıraktım. kasım 25 te adet oldum . beklenen adet günüm 25 aralık . bugün yani üç gün kala idrar testi yaptım evde ikinci çizgi bariz belli. yarın kan testi yapacağım bakalım. umudumuzu hiçbir zaman yitirmeden zamana bırakalım ben bu süreçte tüm olumsuzlukları kafamdan attım ve akışına bıraktım.
Kan testi verdinmi canım çok merak ettim inşallah sağlıklı sıhhatli gelir bebiş

Merhaba bende mart ayında kimyasal gebelik yaşamıştım ama bu ayda garip bişey oldu test yaptım bikaç sonra baktığımda 2. çizgi çıkmıştı tekrar test alıp yaptım yine sonradan çift cizgi cıktı akşamına adet oldum heralde kuruma çizgisiydi diye düşünürken testleri yıkadım çizgiler kaybolmadı adetimde içimden et parçaları gibi dökülüyor sanırım kimyasal geçiriyorum :KK43:
Olabilir hayırlısı olsun inşallah zaten kimyasal gebelik sağlıksız oluyormuş ve en azından hamile kalabiliyoruz çok şükür ben ocak ayında yumurta takibi yaptırıcam yaşım geçiyor bir bebek daha istiyorum geçen yıl doğumda bebeğimi kaybettim geçen ay da kimyasal yaşadım o yüzden çok istiyorum artık hep hayallerim yarım kaldı bu sefer inanıyorum mutlu son olacak

Kızlar ben de dün doktora gittim çok şükür parça vs kalmamış rahim duvarı da incelmiş. Beta 35e düşmüş. Doktor 2-3 ay bekle dedi ama operasyon geçirmediğim için ben gerek duymuyorum beklemeye. Bugün ovulasyona başlayacağım inşallah bu ay sağlıklı bir gebelik nasip olur 🙏
İnşallah mutlu sona erişeceğiz 😊

benim beta 386 çıktı umarım sağlıkla yükselir daha sevinmek için erken :110:

Kızlar selam var mı güzel haberler alanlar? Ben beklemedeyim hala 🤲😔

Back
X