Hic haftalarca konuşmadığımız oldumu. Severken aşıkken aynı evin içindesin görürken insanın hiç mi içi ısınmaz unutmazEşime aşığım ama bana bir kere hakaret etse haftalarca konuşmam hatta ettiği hakaretin ne kadar dokunduğuna bağlı olarak boşanırım da. Bence sözlü şiddet de fiziksel şiddet kadar katlanılmaması gereken bir durum. Sizinki gibi sevgi olmaz hakaret edilip ertesi gün barışışıyorsa orada saygı da olmaz. Ve evet aşkta gurur olur
Hakaret de kışkırtma var ama yani durup dururken değil sonuçta. Bence kin beslemek daha kötü.hakaret bir sinirle söylenir. Ama kin beslemek nefret barindirirKin beslemek mi kötü?
yoksa hakaret etmek mi ?
Bence hakaret etmek daha kötü
Söyleyecek lafı olmayan ,kendini ifade edemeyen insanlar karşı tarafı bastırmak için hakaret ve küfür ederler ..Hakaret de kışkırtma var ama yani durup dururken değil sonuçta. Bence kin beslemek daha kötü.hakaret bir sinirle söylenir. Ama kin beslemek nefret barindirir
Olmadı çünkü birbirimize değil hakaret etmek eleştiri yaptığımızda bile kelimeleri dikkatle seçeriz. Ben anlayamıyorum insanın en özenli davranması gereken kişi eşiyken en hoyrat davranma lüksünü nasıl bulabiliyorsunuz. Ayrıca insan seviyorken de kırılır küserHic haftalarca konuşmadığımız oldumu. Severken aşıkken aynı evin içindesin görürken insanın hiç mi içi ısınmaz unutmaz
Kavga esnasında öyle olmuyor kendini ifade ediyorsun karşı taraf anlamayınca sinirle oluyorSöyleyecek lafı olmayan ,kendini ifade edemeyen insanlar karşı tarafı bastırmak için hakaret ve küfür ederler ..
Herşey karşılıklı dediginiz gibi. Küser de bu kadar uzun sürer miOlmadı çünkü birbirimize değil hakaret etmek eleştiri yaptığımızda bile kelimeleri dikkatle seçeriz. Ben anlayamıyorum insanın en özenli davranması gereken kişi eşiyken en hoyrat davranma lüksünü nasıl bulabiliyorsunuz. Ayrıca insan seviyorken de kırılır küser
Anlamayınca da anlayacağı bir dil bulunuyor muhakkak ..psikolojik şiddet "kes sesini ,söyleyecek lafım kalmadı" diyerek ,alt etme çabasından başka birşey değil.Kavga esnasında öyle olmuyor kendini ifade ediyorsun karşı taraf anlamayınca sinirle oluyor
Hakarette nefret barındırır ,nefret ettiğiniz insana hakaret edersinizHakaret de kışkırtma var ama yani durup dururken değil sonuçta. Bence kin beslemek daha kötü.hakaret bir sinirle söylenir. Ama kin beslemek nefret barindirir
İnsan en çok, en sevdiğine kırılır. Sebep basitse keşke hakaret etmeseydiniz, hakareti ben de maalesef unutamıyorum o yüzden eşinizi anlayabiliyorum.Esimle çok basit sebepten tartıştık. Ama o anda sinir patlaması yaşayıp bağırıp cagirdim hakaret ettim. 15 gündür küs konuşmuyor aynı evde. Ben unuttum onu özlüyorum hep iyi yanları aklıma geliyor. Barışma girişiminde bulundum çok soğuk ben hemen unutamıyorum diyor. Seven insan bu kadar gurur yapabilir mi hiç mi içi ısınmaz bunca günde .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?