Kin beslemek

• Konu Sahibi Konu Sahibi tgp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tgp

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2013
111
36
98
Esimle çok basit sebepten tartıştık. Ama o anda sinir patlaması yaşayıp bağırıp cagirdim hakaret ettim. 15 gündür küs konuşmuyor aynı evde. Ben unuttum onu özlüyorum hep iyi yanları aklıma geliyor. Barışma girişiminde bulundum çok soğuk ben hemen unutamıyorum diyor. Seven insan bu kadar gurur yapabilir mi hiç mi içi ısınmaz bunca günde .

Seven insanın gurur yapıp yapmaması kişinin karakterine göre değişir.
Bende eşime kavga anında esip gürlerim nefretimi kusarım ama o hiç kıyamaz dayanamaz küslüğe,hemen gelip özür diler seni kızdırdığım için der ve barışırız. Eşinizi bilemem ama 15 gün konuşmaması doğru olmamış.

Gururun sevmekle hiç ama hiç alakası yok inanın bu tamamen kişiliğe bağlı birşey.Ben deli gibi her gece ağlayarak beklediğim çocuğun gururumdan yüzüne bile bakmazdım aynı ortamda olduğumuz zaman.Bu sebeple sevgiyi gururla ölçmeyin bence.Ama eşinizin gönlünğ almaya çalışın sonuçta hakaret etmişsiniz.Erkekler bu tür hareketlerde baya alıngan oluyor erkeklik gururu ne de olsa.

Bende bazen çok kızıyorum ama en fazla 1-2 gün uzatırım sonra özlüyorum kizgin da olsam onu hayal ediyorum seviyorum. Bilmiyorum beni sevmediğine hiç ihtimal vermezdim ama bu sefer ilk defa bu ihtimali düşünmeye başladım çok uzuluyorum

Eşime aşığım ama bana bir kere hakaret etse haftalarca konuşmam hatta ettiği hakaretin ne kadar dokunduğuna bağlı olarak boşanırım da. Bence sözlü şiddet de fiziksel şiddet kadar katlanılmaması gereken bir durum. Sizinki gibi sevgi olmaz hakaret edilip ertesi gün barışışıyorsa orada saygı da olmaz. Ve evet aşkta gurur olur

Hic haftalarca konuşmadığımız oldumu. Severken aşıkken aynı evin içindesin görürken insanın hiç mi içi ısınmaz unutmaz

Kin beslemek mi kötü?
yoksa hakaret etmek mi ?
Bence hakaret etmek daha kötü
Hakaret de kışkırtma var ama yani durup dururken değil sonuçta. Bence kin beslemek daha kötü.hakaret bir sinirle söylenir. Ama kin beslemek nefret barindirir

Ben de cok kinciyim . Kafami kessen yolumdan dönmem . Içim zamanla soğur, o zamana da ben karar veririm :) bide hakaret ettim diyorsun, adam çok kırılmış belli ki ..özür dilemelisin

Hakaret de kışkırtma var ama yani durup dururken değil sonuçta. Bence kin beslemek daha kötü.hakaret bir sinirle söylenir. Ama kin beslemek nefret barindirir
Söyleyecek lafı olmayan ,kendini ifade edemeyen insanlar karşı tarafı bastırmak için hakaret ve küfür ederler ..

Hic haftalarca konuşmadığımız oldumu. Severken aşıkken aynı evin içindesin görürken insanın hiç mi içi ısınmaz unutmaz
Olmadı çünkü birbirimize değil hakaret etmek eleştiri yaptığımızda bile kelimeleri dikkatle seçeriz. Ben anlayamıyorum insanın en özenli davranması gereken kişi eşiyken en hoyrat davranma lüksünü nasıl bulabiliyorsunuz. Ayrıca insan seviyorken de kırılır küser

Herşey karşılıklı dediginiz gibi. Küser de bu kadar uzun sürer mi

Kavga esnasında öyle olmuyor kendini ifade ediyorsun karşı taraf anlamayınca sinirle oluyor
Anlamayınca da anlayacağı bir dil bulunuyor muhakkak ..psikolojik şiddet "kes sesini ,söyleyecek lafım kalmadı" diyerek ,alt etme çabasından başka birşey değil.

Kisiden kisiye değişen durumlar bunlar
Küslük kötü bir davranıştır ama hakaret daha kötü bir davranıştır.
Kin bunlarin arasinda en iyisi bence.
Özür diledin mi
Biliyorsun ozur dilemekle dil kirlenmez

İnsan en çok, en sevdiğine kırılır. Sebep basitse keşke hakaret etmeseydiniz, hakareti ben de maalesef unutamıyorum o yüzden eşinizi anlayabiliyorum.

Amannn alt tarafı erkek o neyini takıyorsun.
onların öyle ince kırılganlıkları yoktur ,düzdür onlar ...
İşine gelmiş işte kavganız. Konuşmamak ona daha iyi hissettiriyor belli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…