- 31 Temmuz 2019
- 953
- 1.794
- 28
valla ben en son hatirladigimda diger bir konunda hic de öyle degildi, kocami bi kere bosatmislar istedikleri dedikleri olmazsa benide bosatirlar diye susuyordun. kocanda mecbur susacan mecbur katlanacan tarzinda cevaplar veriyordu...
En son o duruma geldik ne yapsın ablaları yüzünden anasını evinden mi atsın ben şükür sorunlarımı aştım benim size yalan söylemeye ihtiyacım yok adam ablalarıyla kavga etti düzelmiyor ne yapayım yardım et dedihmmm hani napim mecbur katalanacaz diyordu gecenlerede daha....
Ben sadece 1 bucuk senelik evliyim yaşadığım çok şey oldu ben size nie yalan söyleyim ki elbette bunların hepsi yaşandı o korkuyu benim içime verdiler ama şükür ki işler değişti insanın hayatında neler yaşıyor bumu size tuaf geldi ben 5 dakika içinde annemin sapa sağlam ölümünü gördüm ve ben aylardır görümcem öşöyle böyle yapıyor die yazdım mıvalla ben en son hatirladigimda diger bir konunda hic de öyle degildi, kocami bi kere bosatmislar istedikleri dedikleri olmazsa benide bosatirlar diye susuyordun. kocanda mecbur susacan mecbur katlanacan tarzinda cevaplar veriyordu...