Kin ve nefret

Görünce delirmiyormusun ben deliriyorum tutamıyorum kendimi bide inadına beni delirtme çabaları var ilaç desteği alıcam artık bide ben hem yetim hem öksüzüm bu yüzden benim evliliğimi hiç umursamadılar bir iğne dahi yapılmadı ne bohca ne bişi bi iğne dahi görmedim ama bu nasıl yüzsüzlük benden kölelik bekliyorlar
Off be canım seninkiler baya kötülermiş, sen emanetsin onlara ya. Benimkiler görüncemi bana kuma yaptılar nerdeyse, lafları hep oğlum kardeşini şöyle sever böyle bakmak zorunda kimseye vermiycek fln... eşim artık ağırlığını koydu ki kardeşinden nefret ettiğini ben biliyorum, artık yine iğneliyorlar ama korkuları da eşimden çekiniyolar artık beni çok savunduğu için. İlk başta öyle değildi sonra dank etti bnmkine de. Her gün görüyorum nerdeyse bi bakış küçük bi şafla yine sinirimi bozuyorlar ama ben hafif çıkış yapınca yalakalık yapmaya başladılar artık. Ama bn düşünmekten kendimi alamıyorum psikolog arıyorum artık yoksa hasta olucam

Off be canım seninkiler baya kötülermiş, sen emanetsin onlara ya. Benimkiler görüncemi bana kuma yaptılar nerdeyse, lafları hep oğlum kardeşini şöyle sever böyle bakmak zorunda kimseye vermiycek fln... eşim artık ağırlığını koydu ki kardeşinden nefret ettiğini ben biliyorum, artık yine iğneliyorlar ama korkuları da eşimden çekiniyolar artık beni çok savunduğu için. İlk başta öyle değildi sonra dank etti bnmkine de. Her gün görüyorum nerdeyse bi bakış küçük bi şafla yine sinirimi bozuyorlar ama ben hafif çıkış yapınca yalakalık yapmaya başladılar artık. Ama bn düşünmekten kendimi alamıyorum psikolog arıyorum artık yoksa hasta olucam
ahh ahh allah islah etsin hepsini benimkiler beni evden uzaklaştırmaya çalıştılar eşim yokken bana yüklenip deli ettiler eşim gelmeden görümcem kaçardı eşim çünki asla müsade. Etmez şimdi konuşmuyorum ama anneleri bende gelir giderler çay dahi vermem yardımcı hizmet eder kendi kendilerine misafir çağırırlar ama ben evden çıkarım bu yüzden kimse onlara takılıp gelemiyo artık

Back