• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KINA DÜĞÜN MESELESİ.

booksmoney

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2018
1.062
1.485
133
Tarafsız yorum yapacak birilerine ihtiyacım var. Yakın zamanda düğünüm var. Kına ve düğün aynı salonda olucak. Ben de nişanlıma dedim ki madem ikisi aynı salonda ikisini de takıdan verelim. Salonda bunu kabul ediyor salonda konuştum. Ama nişanlım diyor ki onu benim ödemem gerekirmiş takıdan ödenmemeliymiş. Yani anlayamıyorum düğün salonunu ödüyorsak kına salonunu neden ödeyemiyoruz? Önceden o kadar iyi anlaşırdık ki işin içine maddiyat ve evlilik stresi girince ister istemez bi geri çekildim ona karşı soğuma hissediyorum sanki. Sizce haklı mı ben mi ödemeliyim? Sonuçta takı ikimizin parası olacağı için ben ondan ödenmesini makul karşılıyorum.

O zaman o da salonu cebinden versin. Olur mu öyle?

Ha bu arada altın uçmuş gitmiş. İkisini de ödeyecek takı çıkar mı pandemide?
Ben de aynı şeyi söyledim o zaman sen de cebinden ver dedim o zaman sen ona karışma diyor. Nasıl karışma yani. Bu arada salon uygun bir salon çok pahalı değil fazlasıyla çıkar.

Ben de aynı şeyi söyledim o zaman sen de cebinden ver dedim o zaman sen ona karışma diyor. Nasıl karışma yani. Bu arada salon uygun bir salon çok pahalı değil fazlasıyla çıkar.
Sadece salon konusu mu böyle? Yoksa bazı şeyleri size mi yıkmaya çalışıyor?

Tarafsız yorum yapacak birilerine ihtiyacım var. Yakın zamanda düğünüm var. Kına ve düğün aynı salonda olucak. Ben de nişanlıma dedim ki madem ikisi aynı salonda ikisini de takıdan verelim. Salonda bunu kabul ediyor salonda konuştum. Ama nişanlım diyor ki onu benim ödemem gerekirmiş takıdan ödenmemeliymiş. Yani anlayamıyorum düğün salonunu ödüyorsak kına salonunu neden ödeyemiyoruz? Önceden o kadar iyi anlaşırdık ki işin içine maddiyat ve evlilik stresi girince ister istemez bi geri çekildim ona karşı soğuma hissediyorum sanki. Sizce haklı mı ben mi ödemeliyim? Sonuçta takı ikimizin parası olacağı için ben ondan ödenmesini makul karşılıyorum.
madem öyle kendisi de takıya ellemeden ödesin düğünü.ya uyanıklık yapıyor ya da birilerinin dolduruşuna geliyor.
böyle hesaplar peşinde koşan adamdan hayır gelir mi bilmem

Terbiyesize bak. Takı zaten senin, istersen düğün salonunu da ödemezsin. Takıyı düğün salonu için verme böyle diyen adama olur mu? Cebinden ödesin. Kınayı da ister kendi paranla öde, ister takınla, asla karışamaz.
Asıl böyle hesaplar peşinde koşan adamla evlenmek istediğine emin misin?

Taki zaten sizindir. Düğünü takindan ödersiniz ikisini de siz odemis olacaksiniz asıl. Bu adam cin olmadan adam carpmaya çalışıyor sanirim. Bir daha düşünün insan hayatini birleştirdigi kadinla boyle çıkar hesabi yapmamali
Evet haklısınız o kadar soğudum ki bu konulardan dolayı. Bana parasını verirsin o zaman bile dedi.

Back
X