kına gecem ve annem

Dün akşam İstanbul daysa kimde kaldı. Yoksa gece geri mi döndü.işiniz zor. İki türlü de pişman olursunuz. İnşallah annenizin inadı kırılır.

valla sanmıyorum kendi ailesi ona çok düşkün onu üzmemek için bişey demezler

Valla ben olsam gelme o zaman derdim.
Ben de geçtim seninle ayrı süreçlerden, zorluk da çıkarmadı kimse şükür. Ama inan bu dönemlerin naz çekecek dönemler değil. Ben naz da yapılmaması taraftarıyım ama çekilmeye hiç çekilmez. Peki sen bilirsin de geç o zaman.

elbette ister
ama bu şartlarda zor.
aynı şehirde değiliz
ve gerçekten o kadar yol trafik çekemem zaten o gün gayet stresli bir gün olacak
ayrıcaa ordaki kuaförler berbat vallahi hiçbir şey istediğim gibi olmaz

bu kadar dert etmeye gerek yok

iki kına yap

düğünden önceki haftasonu annende yap

haftaya da istanbul da yap ertesi gün de düğün olsun

bu arada annen çok eğlenceli kimsenin evinde kalmazsa otelde kalsın

olmadı atlayıp uçağa evine dönsün

annen tescilli huysuz ve sen hala ona prim veriyorsun

ben böyle istiyorum diyeceksin ve bitecek

ister gelir kınaya ister gelmez

canım ortalama otel fiyatları 120-150 TL arsı annen kimsenin evinde kalmak istemiyorsa 2 günlük otel ayarlayın olsun bitsin, senin evin nerede bu arada? İstanbul'da kurmadınız mı evi? annen de orada kalsa olmuyor mu?

canım ortalama otel fiyatları 120-150 TL arsı annen kimsenin evinde kalmak istemiyorsa 2 günlük otel ayarlayın olsun bitsin, senin evin nerede bu arada? İstanbul'da kurmadınız mı evi? annen de orada kalsa olmuyor mu?
babamla ayrı, babam olmasa bile hayatta o evde gelip kalmaz
inatçıdır inatçı

Valla sen onun huyuna gitmeye çalışma anneyse senin burnundan getirmesin bu ne ya fedakarlık etmesi gereken o gelmemek için bahane mi üretiyor

Otel ayarlasiniza zaten 2-3 gun klmayacakmi gunduz tantanalara katilir aksam da oteline gider yatar
Kimsenin evinde kalmamis olur kimse icin bidi bidida yapamaz

prenses senin konunu hatırlıyorum..ya sabır diyeceksin ..istanbulda sürüyle misafirhane var ücret olarakta makul..böyle bir seçenek olamazmı zaten günlerce kalacak değiller sen oraya gidip sefil olacağına burdan bir yerler ayarlayabilrsin

Bir genç kız baba evinden çıkmalı hem düzeni kurulu herşey ona göre ayarlanmış kızın evi yani orası annesi gurur yapmadan evladının yanında olmalı o gün evden çıkarken. nazdan ziyade gurur yapıyor zaten streslisin bi de seni üzüyor güzelce konuş bu kötü bişey değil ki 2 gün idare ediversin. Sen annenle kalsan da diretsen ist da yapcam diye anlarım kurulu düzenin var annenin otobüse atlayıp gelmesi daha kolay neden beşyüz tane adamı yerinden oynatıyo. anneme çok benziyor annen kızarım çoğu zaman anne üzme insanları diye ama banane yapsınlar der hep :)

Sen ömrün boyunca annenden çektiğini kv den çekmeyeceksin sanırım. Neden böyle herşeye muhalefet? Kadınlık hissi mi dersin bilememde bence hala daha babana birşeyler hissediyor ya da hıncı çok büyük. sana gelecek olursak bir dur de artık 'ben bu evde yaşıyorum buradan gelin çıkmam lazım 'de. Kırılacaksa kırılsın yeter artık

Kına ile düğünün arası 1 gün ise annenin bulunduğu şehirde kına yapmam doğru olmaz düğüne nasıl yetişeceksin,ayrıca akrabalar sorun etmiyorsa nerede kalacaklarını annenin sorun etmesi çok tuhaf annen seni yıldırmak istiyor galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…