kına gecem ve annem

Bi an aklıma geçen yıl geldi.
Bak canım bende benzer şeyler yaşadım, çok çatıştık, bagırdık çağırdık küstük ama şimdi iki aylık evliyim tüm dert tasa bitti. Annen haklı, şu açıdan haklı, izmir de ve istanbulda birer cemiyet olmalı. Sen tarihleri ona göre ayarlamalıydın. Hem nasıl kuaför olmaz illaki vardır, kimse orda iyi kuaföre ihtiyaç duymuyormu. Annenin evinden gelinlikle çıkmalısın, eğer şartlar şu anda uymuyorsa, tarih vs, bi şekilde orta yol bulmaya çalış ve ikna etmeye çalış, misafirhane ve annene uçak bileti mantıklı.

siz babanızla yaşıyorsanız, bekarken eviniz orasıysa tabi ki o evden çıkacaksınız. böyle saçma istek mi olur? siz gelinlik halinizle niye şehir dışına gidesiniz. anneniz kimsenin evinde kalamıyorsa gerekirse 1000 tl yi kenara koyar 10 gün otelde kalıverir. sizden neyin intikamını alıyor ki. annenizin arkadaşları da şehirdışından geliyorsa otelde kalacaklar ya da teyzelerinizde. siz bu durumda belki şöyle bir güzellik yapabilirsiniz bir otel ile anlaşıp sizin için gelecek olanlara özel bir fiyat uygulanmasını sağlayabilirsiniz.

Konularınızı hatırlıyorum. Anneniz çok kaprisli bir insan. Anneysen geleceksin nerede kaldığın beni ilgilendirmez, istersen otelde kal diyip resti çekmeniz lazım. Anneniz resmen sizin duygularınızı sömüren bir vampire dönüşmüş.

Durumunuz iyi mi. Annenizi otele yerlestirin madem

Allah yardımcın olsun. annen herşeyde bir problem çıkartma çabasında sanki. nişanın ayrı dert kınan ayrı düğünün ayrı. neyse ki nişanda sorun çıkmamış. inş kına da düğün de kolayca hallolur

Iki kına yap o zaman durumun yetiyor sa tabi bu arada düğünde nerde kalacak annen

yok oturduğu yerde kendi ailesi de var
yok onlarla nerde kalcaz
daha oraya taşınalı bir sene olmadı
istanbulda da akrtabalarımız var
bence elbette kalırlar biyerde
ama burnumdan getiriyor
kendi rahatlığı için benim kınamı düğün günümü mahvedecek
hiçbir şey istediğim gibi gitmicek onun yüzünden
bikere gelin oluyorumm nasıl istersem öyle olsun istiyorum

Baban ne diuor ? Babanda kendi evindeniz çıkmanı ister.

Orda da sadece anneniz ve arkadaşlarının katılacağı küçük bir kına yap..

Asıl düğün tarihinden 1 hafta önce de orda da yap bir kına gecesi. Anneninde gönlü olmuş olur.orda annenin çevresi katılır. İstanbul da da istediğin gibi yaparsın

elbette ister
ama bu şartlarda zor.
aynı şehirde değiliz
ve gerçekten o kadar yol trafik çekemem zaten o gün gayet stresli bir gün olacak
ayrıcaa ordaki kuaförler berbat vallahi hiçbir şey istediğim gibi olmaz
Kına ile düğün arasında gün farkı varsa sorun olmaz. Uçakla gidip gelirseniz trafik sıkıntısı da çekilmez. Ayrıca git bornovaya çok güzel kuaförler var Bostanlı veya Karşıyaka'da da var illa mahalle kuaforune gitmek zorunda degilsin

Baban olmazsa o eve gelir gibi annen,
Bence anneni de kırmak istemiyorsan baban eğer isterse otelde kalsın, annen babanın evinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…