kına gecem ve annem

hiçbirşey içinde kalmasın
annen de olsa
kimsenin kendi keyfi için seni üzmesini
bir ömür içinde ukte bırakılmasına izin verme

annen senin yanında olmak için fedakarlık yapmıyorsa kusura bakma ama anneni boşver
kendini nasıl hissedeceksen öyle yap
ukte kalmasın içinde

ama illa ki gönlü olsun dersen
düğünden 1 hafta önce orada kına yap
düğün bile 2 defa olabiliyorken
kınanın 2 defa yapılmasında sakınca olmaz

Allah sabir versin.. Annenin de boyle bir gunde destek olmasi gerekirken köstek olmasi cok can sıkıcı bir durum..
Tatli dile ikna etmeye bak.. Araya gerekirse teyzeni sok ikna etsin anneni..Tatliya baglayin..Zıtlasmayin

isteme anne evınde olmuş zaten
kına senın evınde olmalı ki insanlar gelebilsin, herkese yakın yerde yapılır genelde kına.
nıkaha düğne gıderken de kendı evınden cıkarsın annen gelsın o gün size, böyle iş olmaz annenı kırmayacaksın dıye en özel gününü mahvetmeyı seçmemelisin, o seni kırmamalı bence baştan hallet ki kendini sonradan üzme. annen çok bencilmiş bu arada.

Ne kadar saçma anneniz orda die bütün milleti oraya sürüklemek çok saçma olur.annen seni değil kendini düşünüyor canım.yok saçıymış yok kalacak yeriymiş.insan çocugunun mutluluğu için herşeye katlanır gelir yanında durur gerekirse.gelir yanında yatayım der.senin kurdugun evde kalsın öyle söyle bakim ne diyecek.annen bahane arıyor gelmemek için kendini sakın üzme canım.bunlar senin güzel günlerin bidaha gelmeyecek geri onun için annende olsa kimsenin seni üzmesine izin verme.bu zamana kadar yanında yoksa o günde olmaması bişeyi değiştirmez.tabiki insan annesi yanında olsun ister en güzel gününde.eger senin iyiliğini düşünürse onu bunu bahane etmeden gelir. Senin kurdugun evde kalmasını teklif et yoksa oraya gelip milleti peşime sürükleyemem de kendi bilir canım .

Bende de yoktu Hatta bir tane resmin var annemde komikmiş

Anneniz ,ego yarisdina girmis ,babasnizla olan ayriligi vs yuzunden ,
Sizde ya gelirsin evladinin yaninda durursun ya bu yaptiginla omur billah herkese rezil olursun diyin ,taviz vermeyin ,cunku bugun bunu alirsa gerisi gelecek ,
Otelde kalsin ,madem kimsede kalamiyor ,

Annenize acayip sinir oldum. Boşanmanın acısını sizden çıkarıyor resmen, halbuki anne ve babanızın sizi boşanmanın kötü etkilerinden koruması gerekir. O sorumluluğunu yerine getirmeyen bir anne, siz de ona karşı bu kadar yumuşak olmayın artık. Gelme o zaman deyin, ne bu canım deyin, sen mi annesin ben mi anneyim deyin.

Önceki konularınızıda biliyorum
Ben anlamıyorum ki annenizin sizinle derdi ne
Kadın sürekli bir sorun çıkarma modunda sınırları zorluyor resmen
Yani ayıp olacak ama öz anneniz olduğuna emin misiniz?

Şey annenizinde gönlü olması açisindan dügünden 1 hafta önce falan izmirde kına gibi tören yapip istanbulda da istediğiniz gibi kinanizi yapsanız

Siz yıllardır babanızla yaşıyorsunuz. Ayrıca gelinlikle BABA evinden çıkılır, anne evinden değil. Anneniz arıza çıkarmaya yer arıyor. Düğününüzü de berbat etmez inşallah.

Merhaba ben yeni üye oldum geçmiş konularınızı bilmiyorum ama annenizin nişanlınızla ya da evlenecek olmanızla ilgili içine sindiremediği şeyler olabilir mi? Bazen anneler içine sinmeyen bir konu ellerinde olmadan gerçekleştiğinde sizi uyarmak ya da işi engellemek vs için dolaylı olarak müdahele edip bu tarz sorunlar çıkarabiliyorlar.

Düğünden bir hafta önce Tekirdağda kına yaparsın .İstanbulada yakın.Erkek tarafı istemeye Tekirdağa gelmişti kınayada gelirler.Dert edecek bir durum yok.Düğünde zaten İstanbulda olacak .Gönlünce yaparsın herşeyini.

Farklı memleketten evlenen kişilerde kına annesinin memleketinde düğün oğlan tarafının memleketinde yapılıyor. Herkes öyle yapıyor sende yaparsın ne olacak.

Olmadı iki kına yaparsınız.Şimdiden canını sıkma .Daha çok var.

Tipatip aynisini yasadim, cok zor durum.. Dugun oncesi sac bas dayak bile yemistim bu sebepten. Sonuc benim dedigjm oldu

Konunuz kına ama düğün ne oluyor,anneniz düğünde gelince nerde kalcak gece dönecek mi?kimsenin evinde kalamam diyor ama şimdi teyzende kalmış,yine kalabilir .bence inat ediyor onun evinde kına yapmanızi istiyor ama zaten düğünü İstanbul da yapacakmissiniz geri oraya gitmek zor olur.bir de bu sefer İstanbul dan gelenler orda nerde kalacak .en mamtiklisi sizin İstanbul da yapmanızdır heralde anneniz yanlış yapıyor

İzmirde de kına yapın:) istemezse gelmesin istanbula. Eğlence olur stres atarsın

Kına kız tarafına ait olduğu için annesi kendisi açısından düşünüyor.Mecburen çoğu akrabasını çağıracak nerede kalacakları v.s onu hesap ediyordur.Kendi evi varken niye o kadar insan İstanbula gidelim diyordur.Olduğu yerde yaptırınca nişan faslından sonra bir sorumluluğunu daha atmış olacak üzerinden.

Düğünde erkek tarafına ait nasıl olsa.Geleni gideni onlar düşünsün der.

Kınada erkek tarafından çok kişiye gerek yok zaten.Aynı gece dönerler olmadı bir ev otel ayarlarlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…