Evinde kalacaksin tabi otelde ne işin var sonuçta balayı değil birsey değil.herkese merhabalar.Haftaya kınam var aslında düğün de denebilir.Şöyle ki iki farklı şehirden olduğumuz için iki düğün yapacağız.İlk Düğünün sonunda kına da yakılacak nişanlımın memleketinde sadece düğün olacak.Sorun şu ki gelin alma olayı falan burda olacak.Kayınbabam otelde yer ayırtıyor.Burda kendileri için.Bana denilen de şu gelin alma olayı falan olacak sen o gece otelde bizimle kalmalısın evine geri dönmen hoş değil diye konuştu.Ben de sonuçta bu kına kız son gecesini evde geçirir ama onlar da davulla çıkacaksın o evde olmaz artık dendi.Sabah da yola çıkıcaz zaten.Şimdi soruyorum kim haklı?Bu arada nikahım da burda salonda kıyılacak.Nişanlımın da benim de arkadaş çevrem burada o Yüzden burası yoğun oluyor.Ben ne yapacağımı şaşırdım.Bir de onlarla otelde kalsam bile nişanlımla aynı odada kalmayacağız.Ama iş resmen inada bindi.Ben nerede kalacağım????
herkese merhabalar.Haftaya kınam var aslında düğün de denebilir.Şöyle ki iki farklı şehirden olduğumuz için iki düğün yapacağız.İlk Düğünün sonunda kına da yakılacak nişanlımın memleketinde sadece düğün olacak.Sorun şu ki gelin alma olayı falan burda olacak.Kayınbabam otelde yer ayırtıyor.Burda kendileri için.Bana denilen de şu gelin alma olayı falan olacak sen o gece otelde bizimle kalmalısın evine geri dönmen hoş değil diye konuştu.Ben de sonuçta bu kına kız son gecesini evde geçirir ama onlar da davulla çıkacaksın o evde olmaz artık dendi.Sabah da yola çıkıcaz zaten.Şimdi soruyorum kim haklı?Bu arada nikahım da burda salonda kıyılacak.Nişanlımın da benim de arkadaş çevrem burada o Yüzden burası yoğun oluyor.Ben ne yapacağımı şaşırdım.Bir de onlarla otelde kalsam bile nişanlımla aynı odada kalmayacağız.Ama iş resmen inada bindi.Ben nerede kalacağım????
alla alla o ne yahu?Otelde kalırsam zaten tek Başıma kalacaktım.Ne işim olur anasıyla babasıyla
Aynı durumda idim bi hafta ara ile yapılan iki düğün...herkese merhabalar.Haftaya kınam var aslında düğün de denebilir.Şöyle ki iki farklı şehirden olduğumuz için iki düğün yapacağız.İlk Düğünün sonunda kına da yakılacak nişanlımın memleketinde sadece düğün olacak.Sorun şu ki gelin alma olayı falan burda olacak.Kayınbabam otelde yer ayırtıyor.Burda kendileri için.Bana denilen de şu gelin alma olayı falan olacak sen o gece otelde bizimle kalmalısın evine geri dönmen hoş değil diye konuştu.Ben de sonuçta bu kına kız son gecesini evde geçirir ama onlar da davulla çıkacaksın o evde olmaz artık dendi.Sabah da yola çıkıcaz zaten.Şimdi soruyorum kim haklı?Bu arada nikahım da burda salonda kıyılacak.Nişanlımın da benim de arkadaş çevrem burada o Yüzden burası yoğun oluyor.Ben ne yapacağımı şaşırdım.Bir de onlarla otelde kalsam bile nişanlımla aynı odada kalmayacağız.Ama iş resmen inada bindi.Ben nerede kalacağım????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?