Arkadaşlar size sormak istediğim bişey var..dün gece uyudum sabah uyandığımda iki parmağımın kenarında diğer elimde de iki parmagımda parça parça kınalar var..:18::18::18:bildiğiniz kahverengi kınaa..yıllar önce annemin de başına gelmiş..nete girdim kesin bişey bulamadım..bu konuyla ilgili bilginiz varmı?
ay o bana oluodu :) çok önceden şeytan işemiş derlerdi
sizin konuyu okuyunca nette bakındım biraz nedir diye neler olaşıyor öyle bu konuyla ilgili aman bol bol dua okuyun , okumadan yatmayınn
teşekkür ederim..o bir çeşit mantar diye biliyorum şuan ismi aklımda değil, bence doktora göstermelisiniz
hamile değilim..yine de bi test yapsam mı acabahamile misin peki, hamilelere de oluyormuş
ciddi misin?
bende baktım..iyi bişey mi kotu mu anlamadım..kafam karıstı..ve biraz tırstım acıkcası..
teşekkür ederim..
hamile değilim..yine de bi test yapsam mı acaba
off benim başıma böyle bişey gelse şimdiye korkudan gezegeni terk ederdim heralde.bu muhabbeti biliyorum ama hiçbi açıklaması yok.
baştan bende tırstım ama baktıkca gözüm alışıyo galibaçok tırstım :18::18::18:
insallah..iyin mi kotu mu bilseydim iyiydi..ayy bi tuhaf oldum siz yazınca şöyle bi göz gezdirdim nete de kesin net bir şey de yok.
hayırlara vesile olsun diyelim negatif düşünmeyin :18:
ya canım işin aslı ben hocadan da korkarım..ya ters bişey olursa..nasıl yani ? :18::18::18::18:
doktora değil bir hocaya gitmelisin..
hayır kokmuyo..ama yıllar once anneme de olmustu ..o zaman o hocaya gıtmıs.hoca kına yakmışlar korkma demiş..benm de aklıma o geldi.Kına olduğunu nerden biliyorsunuz kokuyor mu? Kına gibi görünen bir cilt rahatsızlığıdr bence :26:
Doğaüstü fenomenlere bağlamaya lüzum yok, bütün dünyada sık görülen bir mantar türüdür, ellerde ve ayaklarda görülen kahverengi, kızılımsı lekelenmelerle (gerçekten de kınayı andırır bir görüntü) ortaya çıkar, Tinea nigra denir hastalığın ismine de. Bir doktora görünebilirsiniz, çok geçmiş olsun.
baştan bende tırstım ama baktıkca gözüm alışıyo galiba
Arkadaşlar size sormak istediğim bişey var..dün gece uyudum sabah uyandığımda iki parmağımın kenarında diğer elimde de iki parmagımda parça parça kınalar var..:18::18::18:bildiğiniz kahverengi kınaa..yıllar önce annemin de başına gelmiş..nete girdim kesin bişey bulamadım..bu konuyla ilgili bilginiz varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?