kına yakılmışş

nonaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2011
223
6
66
Balıkesir
Arkadaşlar size sormak istediğim bişey var..dün gece uyudum sabah uyandığımda iki parmağımın kenarında diğer elimde de iki parmagımda parça parça kınalar var..:18::18::18:bildiğiniz kahverengi kınaa..yıllar önce annemin de başına gelmiş..nete girdim kesin bişey bulamadım..bu konuyla ilgili bilginiz varmı?

ay o bana oluodu :) çok önceden şeytan işemiş derlerdi

sizin konuyu okuyunca nette bakındım biraz nedir diye neler olaşıyor öyle bu konuyla ilgili aman bol bol dua okuyun , okumadan yatmayınn

off benim başıma böyle bişey gelse şimdiye korkudan gezegeni terk ederdim heralde.bu muhabbeti biliyorum ama hiçbi açıklaması yok.

o bir çeşit mantar diye biliyorum şuan ismi aklımda değil, bence doktora göstermelisiniz

ayy bi tuhaf oldum siz yazınca şöyle bi göz gezdirdim nete de kesin net bir şey de yok.
hayırlara vesile olsun diyelim negatif düşünmeyin :18:

nasıl yani ? :18::18::18::18:
doktora değil bir hocaya gitmelisin..

Doğaüstü fenomenlere bağlamaya lüzum yok, bütün dünyada sık görülen bir mantar türüdür, ellerde ve ayaklarda görülen kahverengi, kızılımsı lekelenmelerle (gerçekten de kınayı andırır bir görüntü) ortaya çıkar, Tinea nigra denir hastalığın ismine de. Bir doktora görünebilirsiniz, çok geçmiş olsun.

Kına olduğunu nerden biliyorsunuz kokuyor mu? Kına gibi görünen bir cilt rahatsızlığıdr bence :26:

sizin konuyu okuyunca nette bakındım biraz nedir diye neler olaşıyor öyle bu konuyla ilgili aman bol bol dua okuyun , okumadan yatmayınn

bende baktım..iyi bişey mi kotu mu anlamadım..kafam karıstı..ve biraz tırstım acıkcası..

o bir çeşit mantar diye biliyorum şuan ismi aklımda değil, bence doktora göstermelisiniz
teşekkür ederim..
hamile misin peki, hamilelere de oluyormuş
hamile değilim..yine de bi test yapsam mı acaba

bende baktım..iyi bişey mi kotu mu anlamadım..kafam karıstı..ve biraz tırstım acıkcası..

teşekkür ederim..

hamile değilim..yine de bi test yapsam mı acaba

vallahi nette çeşit çeşit şeyler yazıyor hangisine inansak bilmeyiz kötü şeyler haricinde müjdeli bir haber belirtisi de yazıyor ve hamilelerde sık sık oluyormuş, siz yine de boıl bol dua okuyun özellikle Ayetel kürsi

off benim başıma böyle bişey gelse şimdiye korkudan gezegeni terk ederdim heralde.bu muhabbeti biliyorum ama hiçbi açıklaması yok.

çok tırstım :18::18::18:
baştan bende tırstım ama baktıkca gözüm alışıyo galiba
ayy bi tuhaf oldum siz yazınca şöyle bi göz gezdirdim nete de kesin net bir şey de yok.
hayırlara vesile olsun diyelim negatif düşünmeyin :18:
insallah..iyin mi kotu mu bilseydim iyiydi..
nasıl yani ? :18::18::18::18:
doktora değil bir hocaya gitmelisin..
ya canım işin aslı ben hocadan da korkarım..ya ters bişey olursa..
Kına olduğunu nerden biliyorsunuz kokuyor mu? Kına gibi görünen bir cilt rahatsızlığıdr bence :26:
hayır kokmuyo..ama yıllar once anneme de olmustu ..o zaman o hocaya gıtmıs.hoca kına yakmışlar korkma demiş..benm de aklıma o geldi.

bir arkadas daha söyledi teşekkürler..

kııızz başka yerinde de var mı,baktın mı aynada felan
bir duaa felan okuyun evde

Bende de olduğunda çok tedirgin olmuştum. Resmen kına kokuyordu cilt hastalığı da değil bence... Benim kandil gecesinin sabahında oldu. yeni doğum yapmıştım o sıralar..ama öyle korkulacak bişi değil bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…