ay kızlar korkutmayın benı esım gece vardıyasında ben yanlız kalıyorumkendı kendıme aman bana olmaz dıyıp konudan cıkmaya kaktım tırstıgım ıcın sonra bu yorumu gordum bana bunun gercek olmadıgını soyleyın lutfen
zaten 4.yılda kendımı zor alıstırdım gece korkmamaya
ay kızlar korkutmayın benı esım gece vardıyasında ben yanlız kalıyorumkendı kendıme aman bana olmaz dıyıp konudan cıkmaya kaktım tırstıgım ıcın sonra bu yorumu gordum bana bunun gercek olmadıgını soyleyın lutfen
zaten 4.yılda kendımı zor alıstırdım gece korkmamaya
korkacak bişey diil canım merak etme, sadece ilginç. sabah bi kalkıyosun elin kınalı başıma gelmeden önce hiç duymamıştım ben , araştırınca yaygın olduğunu gördüm. işin ilginci genelde kadınlarda ve iki parmak aralarında görülüyor genellikle.
babamın vefat etmesinden bikaç hafta sonra olmuştu bana
daha neler? git bir doktora canım öğren. kanla ilgili bir durum olabilir, ya da bir çeşit mantar olabilir. hocaya falan gitme, para tuzağı hepsi. para ile yapmayanlar bile inan bana ne olduğunu bilmiyorlar ve insanların dinini sömürmekten başka bir şey yapmıyorlar.
kızlar ne doktora ne hocaya gittim.lekeler geçti.ama bunu bikaç kişiye söyledim..zamanının bilmiorum bir ara nihat hatipoğlu program yaparken boyle bir soru sormuşlar..o da bunun ölabilecegini meleklerin kına yaktıgını kotu bısey olmadıgını hatta güzel bişey oldugunu söylemiş..bana böle soylediler..bu arada gerçekten birçok insanın basına geliyormuşş.
Öncelikle bir arkadaş bu bir nevi 'mantar çeşitidir' doktora göstermenizde fayda var demiş
başkası da başka söylemiş
her neyse ben bilmiyorum ancak hepimiz için geçerli şunu söylemek isterim
Dua etmeyi hiçbirimiz ihmal etmiyelim.
Dua vasıtasıyla Allah'a sığınırız.
Yatmadan önce mutlaka
- 7 ayetül kürsi okuyun. Ver ilk okuyuşunuzda üstünüze, ikincide altınıza üçüncüde sağınıza,... solunuza önünüze arkanıza ve yedincidede içinize rabbimizin 'hu' ismi şerifini okuyun.
Bunu manevi koruma gibi anlıyabilirsiniz. Ayetül kürsi nin anlamına da bakmanızı tavsiye ederim.
- 1 Fatiha 3 Felak 3 nas okumayı da ihmal etmeyin
Rabbimiz var, Dualar var... Rabbimiz varken ve biz ona sığınmışken hiç bir şey zarar veremez bunu unutmayın... ve içinizi de ferah tutun canınızı sıkmayın böyle şeylerle