kına yakılmışş

Aynısı başıma geldi, şeytanı işetecek birşey yaptığımı da sanmıyorum.

Elimin sanki çeşitli yerlerine kına sıçramış gibi bir görüntü vardı ve
pek koyu değildi lekeler. Turuncuydu. Sizinki de eminim aynı durum.

Bir yerden bulaşmış bir mantar türü bu. Geçiyor zaten çabucak ama elinizi
yıkadığınızda kurulamaya, nemli kalmamasına özen gösterin.

Sıkıntı yapacak, efsaneye bağlayacak, hurefe uyduracak bir durum
değil. Gözümüzle göremediğimiz bir çok canlı ile birlikte yaşıyoruz.
Uygun koşulu bulan ortamını yapıyor, hepsi bu.

uykuda kina yakilmasi olayi bir cesit mantar turudur genellikle el ve ayaklarda cikar ,gorunumu kina gibi olur hatta kokuda olabilir bu mantar cesidine tinea nigra denmektedir agri sizi olmaz deride soyulmada olmaz .Bir doktora gidip baktirin krem verebilirler.Ayrica korkmayin 2-3 gune gecer lekeler.

galiba bu bir çeşit mantarmış,yani bir hastalık.bence bi doktora gitmelisin..

ama doktor mantar falan değil derse bilemem :18:

bu gibi durumlarda insan kendinden bile tırsar

kııızz başka yerinde de var mı,baktın mı aynada felan
bir duaa felan okuyun evde
baktım canım yok..Allah a emanetiz..
bende koku yok canım..inş iyi bişeydir..
çok saol söylediklerini dikkate elıcamm

teşekkrler..
galiba bu bir çeşit mantarmış,yani bir hastalık.bence bi doktora gitmelisin..

ama doktor mantar falan değil derse bilemem :18:

bu gibi durumlarda insan kendinden bile tırsar

aslında bende çok tırsak bi insanımdır..ama nasıl olduysa bi cesaret geldi..hatta baktıkca gözüm bile alıstı diyebilirimm töbe töbe

nasıl yani ? :18::18::18::18:
doktora değil bir hocaya gitmelisin..

Doktora değil hocaya mı gitmeli alemsiniz gerçekten
Biraz bilime güvenin artık hoca değil de doktorlara.

Son düzenleme:

aklı selim insan yorumu

sonra kk yla baska forumlarda dalga geçilior,offf millet uzaya gidiyor biz hala yaya kalma niyetindeyiz

Çok enteresan. Tabii biz milletçe doğa üstü olaylara meraklı olduğumuzdan önce aklıma garip garip şeyler geldi.
Ama mantar türü olduğunu biakaç arkadaşın cevabında okuyunca rahatladım.

Bugün de bir şey öğrendim

Ben bir sabah uyandığım da iki ayağımın altı komple kınaydı, yani o kahve, kızılımsı leke..
Bir kere de annem de olmuştu yine ayaklarında, yıkıyoruz yıkıyoruz çıkmıyor, boya gibi durduğundan boya sanmıştık.
Hiç araştırmadım, kendi kendine de geçiyor zaten, en son 3 yıl önce olmuştu bir daha da olmadı.

bu aralar stres üzüntü yaptın mı belki ondandır o renkte egzama olabiliyor egzama da stres gibi ya da kullandığın sabun deterjan öyle şeylerden olabiliyor bende de var bir tür egzama da ordan diyorum onun kahverengisi de oluyormuş sen bir cildiyeye git istersen

aynen ben de mantar türü olduğunu burdan öğrendim bak
bizimde bir yakının başına gelmişti çok korkmuşlardı hocaya bile gitmişlerdi anlatıyordu bilseydim böyle bişiyi söylerdim ona mantar türü olabilir doktor git diye

2-3 yıl önce aynısı ablamında başına gelmişti.Onun ki çok büyüktü hatta .Kimse bir açıklama yapamamıştı.

Mutlaka bilimsel bir açıklaması vardır.
Hemen hacıyı hocayı sokmayın devreye.

[SUP][/SUP]

benimde başıma geldi bu yaz kandil akşamında başlamıştı. 3 gün üstüste farklı yerlerimde olmaya başlamıştı. hatta buraya konu bile açmıştım. arkadaşlar cild hastalığı olabileceğini söylemişlerdi. bende çok fazla üstünde durmadım. 3 gün sonrada geçti ve bidaha olmadı.

ben de geçen yaz olmuştu 2 parmağımın kenarında , kına gibi de kokuyordu. 2 gün içinde geçti

Internette bu konuyu okudum az once , cogu insanda olmus bu hatta resmini cekip ekleyenler bile olmus. Kimisi melekler kina yakiyor demis , kimisi mantar cesidi demis , kimisi mubarek insanlara oluyor bu demis. Yani sen iyisi mi once bi doktora olmazsa sonra bi hocaya git canim

aynı bunun gibi bi konu ikbalin programındaki hocaya sorulmuştu...
hocada hemen bir şey aramayın altında, olabilir deride olan değişik durumlardan kınalı gibi görünebilir demişti...

hamile misin peki, hamilelere de oluyormuş

ay kızlar korkutmayın benı esım gece vardıyasında ben yanlız kalıyorumkendı kendıme aman bana olmaz dıyıp konudan cıkmaya kaktım tırstıgım ıcın sonra bu yorumu gordum bana bunun gercek olmadıgını soyleyın lutfen
zaten 4.yılda kendımı zor alıstırdım gece korkmamaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…