baktım canım yok..Allah a emanetiz..kııızz başka yerinde de var mı,baktın mı aynada felan
bir duaa felan okuyun evde
bende koku yok canım..inş iyi bişeydir..Bende de olduğunda çok tedirgin olmuştum. Resmen kına kokuyordu cilt hastalığı da değil bence... Benim kandil gecesinin sabahında oldu. yeni doğum yapmıştım o sıralar..ama öyle korkulacak bişi değil bence
çok saol söylediklerini dikkate elıcammAynısı başıma geldi, şeytanı işetecek birşey yaptığımı da sanmıyorum.
Elimin sanki çeşitli yerlerine kına sıçramış gibi bir görüntü vardı ve
pek koyu değildi lekeler. Turuncuydu. Sizinki de eminim aynı durum.
Bir yerden bulaşmış bir mantar türü bu. Geçiyor zaten çabucak ama elinizi
yıkadığınızda kurulamaya, nemli kalmamasına özen gösterin.
Sıkıntı yapacak, efsaneye bağlayacak, hurefe uyduracak bir durum
değil. Gözümüzle göremediğimiz bir çok canlı ile birlikte yaşıyoruz.
Uygun koşulu bulan ortamını yapıyor, hepsi bu.
teşekkrler..uykuda kina yakilmasi olayi bir cesit mantar turudur genellikle el ve ayaklarda cikar ,gorunumu kina gibi olur hatta kokuda olabilir bu mantar cesidine tinea nigra denmektedir agri sizi olmaz deride soyulmada olmaz .Bir doktora gidip baktirin krem verebilirler.Ayrica korkmayin 2-3 gune gecer lekeler.
galiba bu bir çeşit mantarmış,yani bir hastalık.bence bi doktora gitmelisin..
ama doktor mantar falan değil derse bilemem :18:
bu gibi durumlarda insan kendinden bile tırsar
nasıl yani ? :18::18::18::18:
doktora değil bir hocaya gitmelisin..
Doğaüstü fenomenlere bağlamaya lüzum yok, bütün dünyada sık görülen bir mantar türüdür, ellerde ve ayaklarda görülen kahverengi, kızılımsı lekelenmelerle (gerçekten de kınayı andırır bir görüntü) ortaya çıkar, Tinea nigra denir hastalığın ismine de. Bir doktora görünebilirsiniz, çok geçmiş olsun.
Çok enteresan. Tabii biz milletçe doğa üstü olaylara meraklı olduğumuzdan önce aklıma garip garip şeyler geldi.
Ama mantar türü olduğunu biakaç arkadaşın cevabında okuyunca rahatladım.
Bugün de bir şey öğrendim
hamile misin peki, hamilelere de oluyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?