Kına Gecesi kınada kabarık nişanlık giysem olurmu

provaya gt ben gıtmedım pısman oldum sacımı begenmemıstım hhıc
yandan topuzdu lule lule

provadan da aynı parayı alıyorlar diyorlar ölemi öle olmasa giderim de
bide görümcem benim tanıdığım kuaför var deyip alıp götürüo beni nişandaki de ben beğenmedim ne güzel makyaj resmi vardı elimde aynısını istiyom dedim yaından bile geçmedi o makyajın

benm boyum 175 topuklu giydigimde düşün sekseni geçiyordur nişanlımın boyu uzuun dedigim gibi onunla degil bnm sıkıntım ben çok uzun oluyorum gibi

valla canım bişey diyemeyecm yaa anlıyorum seni aslında ben boyumun kaç olduğunu bilmiyorum ama 170 bile gelmiyorum yinede gören herkez bana boylu poslu der hatta nişanlım 175 benim için annesigil ilk tanışmaya geldiklerinde nişanlıma senden uzun demişler yuh dedim yaaa halbuki uzun değilim ondan

kucuk dedysem 80 falan. isvecc kızları gbı mesela begenıorm

bız esımle nıkah olayından cok bıran once ewlenme gazındaydık
bıde hergun gecce 12lere kadar cafede otruoduk ccanm ıstemıodu gelınlık falan bakmak
sen gez bol bol bak

biliyorum canım ay negüzel 5 ay olmuş aslında senle konuşmam gereken çok şey var da kabul etmessin beni :)
merak ettim canım kınalığını varmı resim acaba
bencede kırmızı kına için çok güzell....
peki kabarık olması güzelmi
kına gecesınde kabarık nişan elbisesimi
bence olmaz canım yaaaa..

gerçektenmi ...zaten tam kararlı değilim cnm

yapamıolar gelınlerı cırkınlestırıolar solım sana cok ıyı bısı bekleme
parayı alıolar ewet normal alıolar sanırım

oo senin sıkıntın başkaymış şekerim
birini ayarlimde ben bi gezim yaa belki fikirlerim değişir

yapamıolar gelınlerı cırkınlestırıolar solım sana cok ıyı bısı bekleme
parayı alıolar ewet normal alıolar sanırım

aynen yaa ama bazı gelinler mükemmel oluyor
anlamıyorum
düğün de de öle kötü yaparlarsa oturup ağlarım yaa aynı kuaföre gitmeyim ben gerçi görümcem tanıdığım yer diyor para konusundan dolayı bende ses çıkarmıom

benı herkes cok begndıde bn begenmedım ıste
sen baska yere gıt onane senn parandan

biliyorum canım ay negüzel 5 ay olmuş aslında senle konuşmam gereken çok şey var da kabul etmessin beni :)
merak ettim canım kınalığını varmı resim acaba

aaa neden kabul etmeyeyim, sen sormadan ben aradım bile kına kıyafetimin olduğu bi fotomu bulmak için. ama kendi bilg.ımdan girmediğim için faceme eklediğim bi fotoyu buldum. etek uçları falan tam çıkmamış birde yandan bir foto ama fikir olsun.. birde kına yakılacağı zaman mor bir bindallı giydim.

nebilim yaa yeni evlenen arkadaşlara bişeler sormam lazım da utanıyom canım ondan kabul etmessin dedim her genç kızın başına geliıii dimi
bence kınalığın çok güzel teşekkürler canım resim için bindallıyıda göreydik

ben sözümdede nişanımdada kına gecemdede ve hatta çift düğün oldu bizim farklı şehirler olunca her iki düğünümdede hep porselen yaptırdım makyajlarımı hayatta başka makyaj yaptırmam kuaföre yaptırıcaksam evet biraz maddi olarak pahalı oluyor ama maddi durumun müsaitse özellikle kına ve düğününde porselenden başka yaptırma derim ben hem yapılırken o stresten uzak olarak rahatlıyorsun porselen makyaj yapılırken gerçi benım makyajcım turkıye 4. cüsüydü makyaj yapımı bir bucuk saat suruyor yapılan yere dıkkat etmek lazım porselen makyaj dıe kandırabılıorlar normal makyaj yapıp ustune sprey sıkıo cogu ama gercek porselen makyaj bır bucuk ıkı saat suruyor balık yagı falan kullanılarak yapılıyor sölimmm..gerçek porselen makyaj fiatıda 200 tl civarı iyi araştırın gerçeğini yaptırmaya calışın kızlar birde bu konuda belgesinin olup olmadığına bakın şimdi heres yapıyor ama normalde eğitimden geçilip porselen makyaj yapma belgesinin olması gerekiyor...

benı herkes cok begndıde bn begenmedım ıste
sen baska yere gıt onane senn parandan
canım erkek tarafı veriyor ya kuaför parasını ondan..görümcem veriyor anlican
canm ıstıosan ekle benı bı kac foto eklıyım cok net olmasalarda fıkır edınebılırsn
nereye eklim canım
makkaj önemli biraz farklı oluyor ama porselen makaj yaptır daha güzel oluyor

bilmemki abla hiç yaptırmadım onu da

ben de konyalıyım ama kesinlikle ilçesinden bizim burda da senin istediğin tarz kaparık kıyafet tercih edilir..
benimki de harikaydı..

ben sözümdede nişanımdada kına gecemdede ve hatta çift düğün oldu bizim farklı şehirler olunca her iki düğünümdede hep porselen yaptırdım makyajlarımı hayatta başka makyaj yaptırmam kuaföre yaptırıcaksam evet biraz maddi olarak pahalı oluyor ama maddi durumun müsaitse özellikle kına ve düğününde porselenden başka yaptırma derim ben hem yapılırken o stresten uzak olarak rahatlıyorsun porselen makyaj yapılırken gerçi benım makyajcım turkıye 4. cüsüydü makyaj yapımı bir bucuk saat suruyor yapılan yere dıkkat etmek lazım porselen makyaj dıe kandırabılıorlar normal makyaj yapıp ustune sprey sıkıo cogu ama gercek porselen makyaj bır bucuk ıkı saat suruyor balık yagı falan kullanılarak yapılıyor sölimmm..gerçek porselen makyaj fiatıda 200 tl civarı iyi araştırın gerçeğini yaptırmaya calışın kızlar birde bu konuda belgesinin olup olmadığına bakın şimdi heres yapıyor ama normalde eğitimden geçilip porselen makyaj yapma belgesinin olması gerekiyor...

olur mu yaa bzim kızların hepsi çok iyidir, sen sor mutlaka cevap veririz. buda bindallım:

bu arada bende hem kınamda hemde düğünümde porselen makyaj yaptırdım ve kesinlikle tavsiye ederim. ama arkadaşlarında dediği gibi porselen makyaj için bi sertifika falan alıyorlar o belgesi var mı diye kontrol et, hatta porselen makyaj malzemelerinin markasını sor, krylon olması gerekiyor. krylon deseler bile bi görebilirmiyim de. yalan söylüyorlar çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…