- Konu Sahibi MaviKelebekler18
-
provaya gt ben gıtmedım pısman oldum sacımı begenmemıstım hhıc
yandan topuzdu lule lule
benm boyum 175 topuklu giydigimde düşün sekseni geçiyordur nişanlımın boyu uzuun dedigim gibi onunla degil bnm sıkıntım ben çok uzun oluyorum gibi
uzun zarı küçük göğüs mü neyse galiba gerçekten zevk meselesi
mesela ben erkek olsam kısa boylu balık etli büyük göğüslü hatun alırdım
sende bi baksaydım canım önceden aaaa ne merksızmışın bacım yahu
sadece konu başlığındaki yorumunu okudum sonradan karar verdin mi bilmiyorum, bende eylül geliniydim 5 aylık evliyim. biliyosun bizim topiği hatta
ben kınamda kırmızı kabarık bir abiye giydim, benimki düz bir şekilde genişliyordu, ilerde tarlatansız olarak ve boyunu kısaltıp üzerindeki tülünü çıkartıığımda farklı bir abiye olarak da giyebileceğim.
peki kabarık olması güzelmibencede kırmızı kına için çok güzell....
kına gecesınde kabarık nişan elbisesimi
bence olmaz canım yaaaa..
provadan da aynı parayı alıyorlar diyorlar ölemi öle olmasa giderim de
bide görümcem benim tanıdığım kuaför var deyip alıp götürüo beni nişandaki de ben beğenmedim ne güzel makyaj resmi vardı elimde aynısını istiyom dedim yaından bile geçmedi o makyajın
kucuk dedysem 80 falan. isvecc kızları gbı mesela begenıorm
bız esımle nıkah olayından cok bıran once ewlenme gazındaydık
bıde hergun gecce 12lere kadar cafede otruoduk ccanm ıstemıodu gelınlık falan bakmak
sen gez bol bol bak
yapamıolar gelınlerı cırkınlestırıolar solım sana cok ıyı bısı bekleme
parayı alıolar ewet normal alıolar sanırım
aynen yaa ama bazı gelinler mükemmel oluyor
anlamıyorum
düğün de de öle kötü yaparlarsa oturup ağlarım yaa aynı kuaföre gitmeyim ben gerçi görümcem tanıdığım yer diyor para konusundan dolayı bende ses çıkarmıom
biliyorum canım ay negüzel 5 ay olmuş aslında senle konuşmam gereken çok şey var da kabul etmessin beni :)
merak ettim canım kınalığını varmı resim acaba
aaa neden kabul etmeyeyim, sen sormadan ben aradım bile kına kıyafetimin olduğu bi fotomu bulmak için. ama kendi bilg.ımdan girmediğim için faceme eklediğim bi fotoyu buldum. etek uçları falan tam çıkmamış birde yandan bir foto ama fikir olsun.. birde kına yakılacağı zaman mor bir bindallı giydim.
Eki Görüntüle 353249
canım parayı erkek tarafı veriyor ya ondan görümcem veriyor yanibenı herkes cok begndıde bn begenmedım ıste
sen baska yere gıt onane senn parandan
canm ıstıosan ekle benı bı kac foto eklıyım cok net olmasalarda fıkır edınebılırsn
canım erkek tarafı veriyor ya kuaför parasını ondan..görümcem veriyor anlicanbenı herkes cok begndıde bn begenmedım ıste
sen baska yere gıt onane senn parandan
nereye eklim canımcanm ıstıosan ekle benı bı kac foto eklıyım cok net olmasalarda fıkır edınebılırsn
makkaj önemli biraz farklı oluyor ama porselen makaj yaptır daha güzel oluyor
nebilim yaa yeni evlenen arkadaşlara bişeler sormam lazım da utanıyom canım ondan kabul etmessin dedim her genç kızın başına geliıii dimi
bence kınalığın çok güzel teşekkürler canım resim için bindallıyıda göreydik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?