- Konu Sahibi MaviKelebekler18
-
ben de konyalıyım ama kesinlikle ilçesinden bizim burda da senin istediğin tarz kaparık kıyafet tercih edilir..
benimki de harikaydı..
olur mu yaa bzim kızların hepsi çok iyidir, sen sor mutlaka cevap veririz. buda bindallım:
Eki Görüntüle 353266
canm ıstıosan ekle benı bı kac foto eklıyım cok net olmasalarda fıkır edınebılırsn
hımm güzelmiş canım güzelden ziyade tanımıyom ama duygulandım seni öle görünce
ozaman sormaya senden başlimmi bacım
tamam canım ama çok pahallıymış yaabu arada bende hem kınamda hemde düğünümde porselen makyaj yaptırdım ve kesinlikle tavsiye ederim. ama arkadaşlarında dediği gibi porselen makyaj için bi sertifika falan alıyorlar o belgesi var mı diye kontrol et, hatta porselen makyaj malzemelerinin markasını sor, krylon olması gerekiyor. krylon deseler bile bi görebilirmiyim de. yalan söylüyorlar çünkü.
aboo 200 civarıysa yaptıramam canım sizin yakından varmı makyajlarınız kızlar merak ettim bu porselen işiniben sözümdede nişanımdada kına gecemdede ve hatta çift düğün oldu bizim farklı şehirler olunca her iki düğünümdede hep porselen yaptırdım makyajlarımı hayatta başka makyaj yaptırmam kuaföre yaptırıcaksam evet biraz maddi olarak pahalı oluyor ama maddi durumun müsaitse özellikle kına ve düğününde porselenden başka yaptırma derim ben hem yapılırken o stresten uzak olarak rahatlıyorsun porselen makyaj yapılırken gerçi benım makyajcım turkıye 4. cüsüydü makyaj yapımı bir bucuk saat suruyor yapılan yere dıkkat etmek lazım porselen makyaj dıe kandırabılıorlar normal makyaj yapıp ustune sprey sıkıo cogu ama gercek porselen makyaj bır bucuk ıkı saat suruyor balık yagı falan kullanılarak yapılıyor sölimmm..gerçek porselen makyaj fiatıda 200 tl civarı iyi araştırın gerçeğini yaptırmaya calışın kızlar birde bu konuda belgesinin olup olmadığına bakın şimdi heres yapıyor ama normalde eğitimden geçilip porselen makyaj yapma belgesinin olması gerekiyor...
kk ya ekle dedım ben ekledım ıstıosan se
nn ıcın bı kac foto eklıyım sacımı vs gor
istedgınıde sor
teşekkür ederim... başla
merak ettim canım ya
canım şimdi topikten beri soramicam galiba utandım bide farklı konu konuşmak yasak galiba
özel mesajın açıkmı özelden yazimm
7511 cim sen de aç kız özel ayarlarını
aman yaa ne zormuş bu evlilik
canım şimdi topikten beri soramicam galiba utandım bide farklı konu konuşmak yasak galiba
özel mesajın açıkmı özelden yazimm
7511 cim sen de aç kız özel ayarlarını
aman yaa ne zormuş bu evlilik
eşim izin vermez ki...
benimki mordu tenim de beyaz güzel gitmişti
özel msj atabilirsin
yaz bnm acık resmın altınada sorabılırsn daha cabuk olur
ama orda görürler utanırım resimleri ekledin mi az önce baktım resm yoktu yeniden bakim
utanma fotoları kaldrınca sılınırler zaten sadce ben gorccem
gelin porselinini 80 TL ye yapan yerde var tatlım ama normal makyaj yapıp ustune sprrey sıkıyorlar toplam 15-20 dakka suruor porselen makyaj bu dıolar ama gercek porselen makyaj o deıl benım bır bucuk iki saat surmustu porselen makyajım balk pudrası falan kullanılarak yapıldı bıde dedıgım gıbı turkıye 4. cusuydu benım makyajcım cıkmayan ruj falan kullandı o kdr yedım ıctım o gece hıc cıkmadı ne makyajım nede rujum falan kınamdada cok aglamıştım ben ne akma ne kokma oldu walla ben 200 TL verdım o gece ıcın az bıle verdım sen pahalı dıosun ama değer bu bıde dedıgım gıbı sözumde nısanımda kınamda iki düğünümdede verdim bu parayı halada yakın bırının dugunu olsun hemen gıder yaptırırım kadınız biz şekerim verces tabi cunku cok kalıtelı makyaj malzemelerı kullanılıyor gerçek porselende dedıgım gıbı bayada uzun suruyor ama daha ucuza yapan yerlerde vardır kuzenımın dugununde gelıne yaptılar 40 TL yapmıslardı porselen makyaj dıe yapmışlar gelın salona gırerken bızımkıler fondoten arıolardı makyajı duzeltelım dıe...ben yakın bırılerının dugununede gıtsem mutlaka porselen makyaj yaptırırım hele yazın cok rahat oluyor bız ızmırde yasyoruz malum sıcakları o yuzden rahat oluyor maddi durumun uygunsa acıma ver derim ben ama araştır belgeli eğitimli olup olmadıklarını asla güzel bir porselen makyaj kaliteli ucuz olamaz
gelin porselinini 80 TL ye yapan yerde var tatlım ama normal makyaj yapıp ustune sprrey sıkıyorlar toplam 15-20 dakka suruor porselen makyaj bu dıolar ama gercek porselen makyaj o deıl benım bır bucuk iki saat surmustu porselen makyajım balk pudrası falan kullanılarak yapıldı bıde dedıgım gıbı turkıye 4. cusuydu benım makyajcım cıkmayan ruj falan kullandı o kdr yedım ıctım o gece hıc cıkmadı ne makyajım nede rujum falan kınamdada cok aglamıştım ben ne akma ne kokma oldu walla ben 200 TL verdım o gece ıcın az bıle verdım sen pahalı dıosun ama değer bu bıde dedıgım gıbı sözumde nısanımda kınamda iki düğünümdede verdim bu parayı halada yakın bırının dugunu olsun hemen gıder yaptırırım kadınız biz şekerim verces tabi cunku cok kalıtelı makyaj malzemelerı kullanılıyor gerçek porselende dedıgım gıbı bayada uzun suruyor ama daha ucuza yapan yerlerde vardır kuzenımın dugununde gelıne yaptılar 40 TL yapmıslardı porselen makyaj dıe yapmışlar gelın salona gırerken bızımkıler fondoten arıolardı makyajı duzeltelım dıe...ben yakın bırılerının dugununede gıtsem mutlaka porselen makyaj yaptırırım hele yazın cok rahat oluyor bız ızmırde yasyoruz malum sıcakları o yuzden rahat oluyor maddi durumun uygunsa acıma ver derim ben ama araştır belgeli eğitimli olup olmadıklarını asla güzel bir porselen makyaj kaliteli ucuz olamaz
80 tl mı
ben normal makyaj artı kırpık ve topuza 450 tl werdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?