Kına Gecesi kınada kabarık nişanlık giysem olurmu

tamam canım ama çok pahallıymış yaa

aboo 200 civarıysa yaptıramam canım sizin yakından varmı makyajlarınız kızlar merak ettim bu porselen işini
kk ya ekle dedım ben ekledım ıstıosan se
nn ıcın bı kac foto eklıyım sacımı vs gor
istedgınıde sor

tamam canım sanada sorucam çünkü herkezde farkıymış galiba bu

canım benim bu kına düğün nişan olayları bir defa yapıldğından gönlünde ne varsa onu yapman taraftarındayım ben. kim ne derse desin beğenen beğensin beğenmeyen beğenmesin aklında gönlünde kalacağına üzerinde kalsın SANADA ÇOK YAKIŞACAĞINDAN HİÇ ŞÜPHEM YOK.

gelin porselinini 80 TL ye yapan yerde var tatlım ama normal makyaj yapıp ustune sprrey sıkıyorlar toplam 15-20 dakka suruor porselen makyaj bu dıolar ama gercek porselen makyaj o deıl benım bır bucuk iki saat surmustu porselen makyajım balk pudrası falan kullanılarak yapıldı bıde dedıgım gıbı turkıye 4. cusuydu benım makyajcım cıkmayan ruj falan kullandı o kdr yedım ıctım o gece hıc cıkmadı ne makyajım nede rujum falan kınamdada cok aglamıştım ben ne akma ne kokma oldu walla ben 200 TL verdım o gece ıcın az bıle verdım sen pahalı dıosun ama değer bu bıde dedıgım gıbı sözumde nısanımda kınamda iki düğünümdede verdim bu parayı halada yakın bırının dugunu olsun hemen gıder yaptırırım kadınız biz şekerim verces tabi cunku cok kalıtelı makyaj malzemelerı kullanılıyor gerçek porselende dedıgım gıbı bayada uzun suruyor ama daha ucuza yapan yerlerde vardır kuzenımın dugununde gelıne yaptılar 40 TL yapmıslardı porselen makyaj dıe yapmışlar gelın salona gırerken bızımkıler fondoten arıolardı makyajı duzeltelım dıe...ben yakın bırılerının dugununede gıtsem mutlaka porselen makyaj yaptırırım hele yazın cok rahat oluyor bız ızmırde yasyoruz malum sıcakları o yuzden rahat oluyor maddi durumun uygunsa acıma ver derim ben ama araştır belgeli eğitimli olup olmadıklarını asla güzel bir porselen makyaj kaliteli ucuz olamaz

80 tl mı
ben normal makyaj artı kırpık ve topuza 450 tl werdım

canım maddi durumum uygun olsa vermezmiydim ben kuaföre giderken evden nasıl kaçıcamı düşünüom peşime takılmasınlar diye

80 tl mı
ben normal makyaj artı kırpık ve topuza 450 tl werdım

cnm benim izmirde öyle porselen makyajı 80 tl ye yapıolar takma kirpik ekstraya giriyor saç hariç sadece makyaj bu benım dedıgım tabii paket almıyorsan gelin paketi gibi bişiler yapıolar burda..ben yaptırmadım bılmıyorum ama bızım arkadasa yaptılar bılıyorum fıyatlarını..bana göre senın yıne ıyı tutmuş 450 tl sac makyaj kirpik falan toplam ...

evet bende gelin alma olayında arabaya binerken hüngür hüngür ağladım hiç beklemezdim kendimden oysaki.. üstüne bide makyajım mahvoldu nasıl düzelecek nikaha yetişemeyecez diiye ağladım. peçeteyle sildim göz yaşımı falan, ama makyajım gram bozulmamıştı :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…