Kınadığım hayatı yaşıyorum, kendimi tanıyamıyorum

Adam seni kullanıyor uzak dur , o iş yerinden de ayrıl hemen , adam iğrenç bir insan , sana da çok kızdım ama en azından hatanın farkındasın.. Acil bu durumdan kurtul onurlu bir hayat yaşa, kendine uygun kişilerle görüş kimsenin metresi olma ..

Her yanlıştan dönebilir siniz niye hala bu konu üzerinde debeleniyosunuz anlamıyorum. Mobbing var diyip istifanizi verin gerekirse kasiyerlik yapın yani karmasik olan bisiy yok. Başka adam bulamam diye mi korkuyosunuz yoksa

20 yaşında gencecik kızsın ne işin var elin evli adamıyla? Hiç haber de mi okumuyorsun sen? Kaç tane genç kıza intihar süsü verildi neler oldu neler aç gözünü bu yazdıkların seni masum yapmaz ileride karşına da çıkar videolarını çeker yayar hayatını bitirir aileni boşver işler yoktu ücretsiz izne çıkardılar beni de pandemiden sonra çıkarırlar de ya da annene anlat aklını başına al

İşten çık ailene bi bahane uydur.Sıkıldım de ne bileyim işte mutlu değilim de maaşını beğenmiyorum de sen işten çıktıktan sonra ailen zaten ne yapabilir ki iş yerine gidip soracak halleri yok heralde 1-2 kurcalar sonrada peşini bırakırlar.Ama sen bu kadar belli edersen onlarda şüphelenmeye devam eder o yüzden bir an önce o işi bırakman lazım.Adamı da engelle her yerden bir daha asla görüşme.Başına daha büyük ihale alırsın bak benden demesi.

bu hikaye sizin anlattiginiz gibi degil bence. cunku koskoca paragrafin neredeyse yarisindan fazlasi bizi iyi bir insan oldugunuza ikna etmek icin yazilmis. bize ne bunlardan? onlar sizin kendi ic hesabiniz. biz ikna olunca kendinizi de kandirmis olmayacaksiniz.

yaptiginizin bir adi var ama soylemeyeyim. isten ayrilmamaniz icin ne gibi bir sebep var bilmiyorum ama bir an once isten ayrilin, asagilik adami kendinizden uzaklastirin, milletin kocasiyla da mesafenizi koruyun bundan sonra.

Yanlışlar adı üzerinde yanlış anlamak ve yapmamak dan ibarettir.siz bu hatayı bir kere yaptınız vazgeçtiniz şimdi toparlanıp arkanıza bakmadan sürekli aklınızda tutmadan hayatınızı yaşamanız.kendinize eziyet ederek kurtuluşa eremezsinix

Ailem bu durumdan suphelenmiypr neden böyle içine kapandın işe basladıgından beri orda seni rahatsız mı ettiler diye supheleniyor bi de suan işten cıkarsam babam iş yerine gider diye endise ediyorum
İşi sevmedim, yorucu diyebilirsiniz.
Çıkmamak için baheneler üretiyorsunuz.

gayet de evli adamla beraber olabilecek bir insansınız
olmasanız arkanıza bakmadan kaçarsınız
ailesi kıllanırmış
adamdan hoşlanmıyorum de pandemide çalışmak istemiyorum de
sürüyle bahane var yani
saçma

+1

Reactions: JES
Bence yarın istifa dilekçesi vermeye bile gitme keşke yasaklar olmasa da basıp ailenin yanına gitsen,pişmanlıktan dolayı çok güçsüz görünüyorsun yarın seni teselli etmek maksadıyla gardın düşmüşken iyice ağına çekebilirmiş gibi geliyor,toparlan kendine gel. Yapmasaydın iyiydi ama yaptıysan yaptın hala kıymetlisin hiç öyle aşağılık filan değilsin kızım olsan bağrıma basar sadece bunu tekrar etmemen için elimden geleni yapardım hayat bu daha neler gelecek başına burda bırak yaptığın şeyi. O işyerine de gitme sanki bakan yardımcısısın da istifa dilekçesi vereceksin , üst üste gitme bırak müstafi saysınlar tövbe tövbe. Bunaltma kendini olan olmuş

Pandemi nedeniyle isler iyi olmadigi icin maaslari vaktinde odeyemeyeceklermis ya da isten cikarilmalar basladi ben de burada kendine iyi bir gelecek goremiyorum dersin ailene ya da ortami sevmedim is yerindekilerle anlasamiyorum dersin. Birseyler bulursun.
En kotu senaryo adamin metresi olman. Bunu is yerindekilerin ve adamin esinin ogrenmesi, rezil olman. Adamin esinin bunu ailene bildirmesi, sana tazminat davasi acmasi...adamin onu birakmaman icin ciplak fotolarini cekip seni tehdit etmesi... bir suru kotu senaryo yazilabilir. Su hali bile senin acindan kotu. Bu adam seni birakir baskasini bulur sen onun icin onemli degilsin, adamin karakteri duzgun olsaydi evli iken boyle birsey yasamazdi. Senin once şu bulundugun durumdan kurtulman lazim.

Mail ile istifa dilekcesini gonderebilir ya da noter yoluyla oluyor mu bilmiyorum noter yolunu da deneyebilir.

Mail ile istifa dilekcesini gonderebilir.

Ya her türlü gitmeden halledebilir ki zaten şimdi dilekçeyi vermek isteyecek öteki çakal bunu manipüle edecek zaten baksana aklı üç kalmış gibi olayların devamı yaşanacak resmen.

Lütfen dönmemek üzere ayrılın.. Ben de eşten bu sebeple ayrıldım... Biri 4yasında diğeri 4aylık iki çocuğumla...
Ah var ya o ah.. Ondurmaz... Siz iyi brisine benziyorsunuz yazılarınızdan anlasılıyor. Lütfen adınızı "metres " sözcüğü ile bir araya getirmeyin. O şeref yoksunu herif in bir oyuncağı da siz olmayın.
Daha diyeceğim çol sey var ama yazmıyorum. Umarım doğru olanı yaparsınız.

Ya her türlü gitmeden halledebilir ki zaten şimdi dilekçeyi vermek isteyecek öteki çakal bunu manipüle edecek zaten baksana aklı üç kalmış gibi olayların devamı yaşanacak resmen.
Evet bunu ben de soyledim. Mesaj atarim falan diyordu. Mesaj bile gondermek hata. Bu tip cakallar kizimiz gibi kolay avlanan tipleri nasil manipule edecegini bilir. Kizimiz bence muhtemelen kanacak adama. Umarim kanmaz. Yazik eder kendine. Muhtemelen sevgi açligi vardi. Yazik ya. Daha cok genc ve cok da tecrubesiz.

Son düzenleme:
Siz baskalari sizi kinamadan kendinizo yeterince kınamış, asagilamissiniz
Öncelikle bir uzmandan destek alin
Kendinize deger verin
Yaptiklarinizin ahlaki boyutuna bir sey demek istemem herkesin dusuncesi farklidir ama şimdi ah vah etmek yerine önünüze bakma zamani
Buna bir hata gözüyle bakin, önemli olan hatadan dönmektir israrla devam ettirmediginiz sürece telafi sansiniz hala var
Birakin adam ne yapıyorsa yapsin o onun evliligi/hayati/iliskisi
Herkes kendinden mesul
Lutfen psikolojik destek alin sonra zaten kendiniz icin daha rasyonel bakarak dogru karari verebilirsiniz

Herkese çok teşekkür ederim iyi kötü tüm yorumlarınız için bana çok ama çok iyi geldi. Daha kötü yorumlar bekliyordum ama yine de benim icin öneriler de bulunmanız beni çok duygulandırdı.. Dunya gerçekten siizn gibi iyi insanlar hatrına dönüyor.. Teşekkür ederim evet cok yanlıs yaptım cok hata yaptım cok pişmanım baymak istemiyorum artık sürekli aynı şeyi yazarak ama diyecek baska bir sey gelmiyor içimden zamanı geri almayı cok isterdim ömrüm boyunca bana ders olacak bu ağır olay. Evli adamlarla degil konusmak göz temaaı dahi kurmam artık yanlıs anlasılır diye. Yine diyorum asla böyle biri degildim cok uzgunum iyi ki eşi öğrenmedi herhalde artk yaşamıma son verirdim herhalde tövbe tövbe... Cok uzgunum cokkk telefondan zoe yazıyorum cok ifade edemiyorm ama ne kadar uzgun oldugumu anlatamam Allah insallah affeder. İşi bırakıyorum yarın insan kaynaklarına mesaj atıp soyleyecegim o kisiyi de sileceğim engelleyecegm. Aileme söyledim dedigim gibi orda bi sey mi oldu diyo üstüme geliyolar ama işe gitmekten iyidir. Bu bana ders oldu tüm yorumlar için cok teşekkür ederim

Çok çok teşekkür ederim ne yazık ki aşağılık bi. Sey yaptım ve öyle oldugumu hissediyorm ama toparlıcam kendimi bi daha da böyle bir yanlıs yapmıcam. Bu bana ders oldu.. Cok iyi geldi bu yorumlar Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…