- 24 Ocak 2021
- 13.001
- 29.862
- 548
Adam seni kullanıyor uzak dur , o iş yerinden de ayrıl hemen , adam iğrenç bir insan , sana da çok kızdım ama en azından hatanın farkındasın.. Acil bu durumdan kurtul onurlu bir hayat yaşa, kendine uygun kişilerle görüş kimsenin metresi olma ..Merhaba herkese şimdi anlatacaklarımı okurken benden iğreneceksiniz yine de anlatmak istiyorum çünkü ben de kendimden nefret ediyorum. Öncelikle kendimden bahsediyim. 20li yaşlarda eğitimli güzel sayılabilecek bir kızm. Şu zamana kadar ne sigara ictim ne alkol kullandım ağzımdan küfür dahi çıkmaz. Kimseyi incitmem bana hep sert ol derler kırmaktana kırılmayı tercih ederim. Hep hayatta her şeyin ahlaki boyutunu hesap ederek yaşadım. En kötü kalpli insan için bile en iyisini diledim çoj kişiye yardım ettim bunları neden mi anlatıyorum? Çünkü ben şimdi anlatacağım seyi yapacak biri değildim. İşe girdim iş yeri sahibiyle yakınlaştık ve kendisi evli hatta cocukları var. Birlikte olmadık ama beraber uyuduk ıpusme vs oldu.. Pişmanlıktan ölmek üzereyim 3, 4 kere gorustuk asla bi beklentim yok neden yaptım geçrketen bilmiyorum paraya falan ihtiyacım yok gozumde yok, yuva yıkmak asla aklımın ucundan gecmez öyle bir se5 istemem zstenn evli biri boşansn benm icin evlensn falan işim olmaz. Çok çekti beni kendisine kapıldım gittim neden yaptım bilmiyorm her gorusme de bu son dedim gorusme olsun dedim o da zaten oylesine gorusuyorz böyle gezelim sadece el ele bile tutsmadan ben mutlu hissediyorm zaten yuvaöı yıkmam arkadas oluruz diyo yani cinsellikte olmadı asla olmazda ben karşıyım evlenmeden 7 senelik iliskim vardı cinsellik yaşamadık dusunun. Onunla şuan ayrıyız ama barısmak icin yazıyor yine de ona ihanet ettiğimi dusunuyorum neyin kafasını yaşadım bilmiyorm Allah belamı verir zaten yakında. Şimdi işten cıkamam cok dikkat çeker ailem cunku bi seyleeden supheleniyor olay kapansın gitsin istiyorm kendimi çok kötğ hissediyorm bi daha asla yapmam ama unutamam bu olayı kirlendm sanki kendimi çöp gibi hissediyorum neden yaptım bilmiyorum amacım neydi? Ben evli biriyle ilişki yaşayacak kız degildim. Hep kınardım. Karmaya inanıyorum kesinlikle evlennce yaşayacağım ben de ama hakettim diyeceğim. İlişki icinde oldugum kişi bi sürü kisiyle aldatıyımus zaten onun umrunda bile değil tmam daha gorusmeyelim sen cok kötü hissediyorsun ama işten cıkmanı kabul etmiyorum cok iyi yapıyosun işi dedi ama ben kendimi çok kötü hissediyorum. O kişiye aynu yaştayız bu arada. İçim daralıyor cok kötüyüm
Yanlışlar adı üzerinde yanlış anlamak ve yapmamak dan ibarettir.siz bu hatayı bir kere yaptınız vazgeçtiniz şimdi toparlanıp arkanıza bakmadan sürekli aklınızda tutmadan hayatınızı yaşamanız.kendinize eziyet ederek kurtuluşa eremezsinixMelek yuzlu bi seytanmısım meger. Cok uzgunum onursuz ahlaksız biri degildim ben yemin ediyorm degildim. Cok ama cok pişmanım pişmanlıktan ölmek üzereyim. Keske yaptıgım yanlısı geri alabilsem. Kendime saygım falan kalmadı. Mahvoldum. Allah beni affeder inşallah cok tukendim bu yanlıs beni mahvetti
İşi sevmedim, yorucu diyebilirsiniz.Ailem bu durumdan suphelenmiypr neden böyle içine kapandın işe basladıgından beri orda seni rahatsız mı ettiler diye supheleniyor bi de suan işten cıkarsam babam iş yerine gider diye endise ediyorum
Öncelikle bu yaptığınız şeyin alkol sigara ile alakası yok. O dipnota gerek yoktu.
Yani onları kullanmamak sizi iyi bir insan yapmadığı gibi kullananları da kötü insan yapmıyor.
Aklı başında insansınız ne yaptığınızı neden yaptığınızı da gayet iyi biliyorsunuzdur.
Bunun savunulacak veya hoş karşılanacak bir yanı yok maalesef.
Eğer gerçekten üzgün ve pişmansanız ki öyle görüyorum burdan, işten ayrılın ve önünüze bakın..
Mail ile istifa dilekcesini gonderebilir ya da noter yoluyla oluyor mu bilmiyorum noter yolunu da deneyebilir.Bence yarın istifa dilekçesi vermeye bile gitme keşke yasaklar olmasa da basıp ailenin yanına gitsen,pişmanlıktan dolayı çok güçsüz görünüyorsun yarın seni teselli etmek maksadıyla gardın düşmüşken iyice ağına çekebilirmiş gibi geliyor,toparlan kendine gel. Yapmasaydın iyiydi ama yaptıysan yaptın hala kıymetlisin hiç öyle aşağılık filan değilsin kızım olsan bağrıma basar sadece bunu tekrar etmemen için elimden geleni yapardım hayat bu daha neler gelecek başına burda bırak yaptığın şeyi. O işyerine de gitme sanki bakan yardımcısısın da istifa dilekçesi vereceksin , üst üste gitme bırak müstafi saysınlar tövbe tövbe. Bunaltma kendini olan olmuş
Mail ile istifa dilekcesini gonderebilir.
Ama cinsellik yok, yanlış anlasilmasin.Sigara icmem alkol kullanmam bakireyim melek gibi kalbim var ama evli patronumla ayni yatakta yatarim(dusun yani birde bu melek kalp olmasa demek eve dusen yıldırım)..Aman ben yemem bunlari ikiniz de ayni karaktersiz
Lütfen dönmemek üzere ayrılın.. Ben de eşten bu sebeple ayrıldım... Biri 4yasında diğeri 4aylık iki çocuğumla...Merhaba herkese şimdi anlatacaklarımı okurken benden iğreneceksiniz yine de anlatmak istiyorum çünkü ben de kendimden nefret ediyorum. Öncelikle kendimden bahsediyim. 20li yaşlarda eğitimli güzel sayılabilecek bir kızm. Şu zamana kadar ne sigara ictim ne alkol kullandım ağzımdan küfür dahi çıkmaz. Kimseyi incitmem bana hep sert ol derler kırmaktana kırılmayı tercih ederim. Hep hayatta her şeyin ahlaki boyutunu hesap ederek yaşadım. En kötü kalpli insan için bile en iyisini diledim çoj kişiye yardım ettim bunları neden mi anlatıyorum? Çünkü ben şimdi anlatacağım seyi yapacak biri değildim. İşe girdim iş yeri sahibiyle yakınlaştık ve kendisi evli hatta cocukları var. Birlikte olmadık ama beraber uyuduk ıpusme vs oldu.. Pişmanlıktan ölmek üzereyim 3, 4 kere gorustuk asla bi beklentim yok neden yaptım geçrketen bilmiyorum paraya falan ihtiyacım yok gozumde yok, yuva yıkmak asla aklımın ucundan gecmez öyle bir se5 istemem zstenn evli biri boşansn benm icin evlensn falan işim olmaz. Çok çekti beni kendisine kapıldım gittim neden yaptım bilmiyorm her gorusme de bu son dedim gorusme olsun dedim o da zaten oylesine gorusuyorz böyle gezelim sadece el ele bile tutsmadan ben mutlu hissediyorm zaten yuvaöı yıkmam arkadas oluruz diyo yani cinsellikte olmadı asla olmazda ben karşıyım evlenmeden 7 senelik iliskim vardı cinsellik yaşamadık dusunun. Onunla şuan ayrıyız ama barısmak icin yazıyor yine de ona ihanet ettiğimi dusunuyorum neyin kafasını yaşadım bilmiyorm Allah belamı verir zaten yakında. Şimdi işten cıkamam cok dikkat çeker ailem cunku bi seyleeden supheleniyor olay kapansın gitsin istiyorm kendimi çok kötğ hissediyorm bi daha asla yapmam ama unutamam bu olayı kirlendm sanki kendimi çöp gibi hissediyorum neden yaptım bilmiyorum amacım neydi? Ben evli biriyle ilişki yaşayacak kız degildim. Hep kınardım. Karmaya inanıyorum kesinlikle evlennce yaşayacağım ben de ama hakettim diyeceğim. İlişki icinde oldugum kişi bi sürü kisiyle aldatıyımus zaten onun umrunda bile değil tmam daha gorusmeyelim sen cok kötü hissediyorsun ama işten cıkmanı kabul etmiyorum cok iyi yapıyosun işi dedi ama ben kendimi çok kötü hissediyorum. O kişiye aynu yaştayız bu arada. İçim daralıyor cok kötüyüm
Evet bunu ben de soyledim. Mesaj atarim falan diyordu. Mesaj bile gondermek hata. Bu tip cakallar kizimiz gibi kolay avlanan tipleri nasil manipule edecegini bilir. Kizimiz bence muhtemelen kanacak adama. Umarim kanmaz. Yazik eder kendine. Muhtemelen sevgi açligi vardi. Yazik ya. Daha cok genc ve cok da tecrubesiz.Ya her türlü gitmeden halledebilir ki zaten şimdi dilekçeyi vermek isteyecek öteki çakal bunu manipüle edecek zaten baksana aklı üç kalmış gibi olayların devamı yaşanacak resmen.
Çok çok teşekkür ederim ne yazık ki aşağılık bi. Sey yaptım ve öyle oldugumu hissediyorm ama toparlıcam kendimi bi daha da böyle bir yanlıs yapmıcam. Bu bana ders oldu.. Cok iyi geldi bu yorumlar Allah razı olsunBence yarın istifa dilekçesi vermeye bile gitme keşke yasaklar olmasa da basıp ailenin yanına gitsen,pişmanlıktan dolayı çok güçsüz görünüyorsun yarın seni teselli etmek maksadıyla gardın düşmüşken iyice ağına çekebilirmiş gibi geliyor,toparlan kendine gel. Yapmasaydın iyiydi ama yaptıysan yaptın hala kıymetlisin hiç öyle aşağılık filan değilsin kızım olsan bağrıma basar sadece bunu tekrar etmemen için elimden geleni yapardım hayat bu daha neler gelecek başına burda bırak yaptığın şeyi. O işyerine de gitme sanki bakan yardımcısısın da istifa dilekçesi vereceksin , üst üste gitme bırak müstafi saysınlar tövbe tövbe. Bunaltma kendini olan olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?