Kınadığım hayatı yaşıyorum, kendimi tanıyamıyorum

O zaman katili kınasak katil mi olucaz
kınamak güzel birşey değil, ama konu sahibi kendi iradesiyle evli adamla ilişki yaşamış
Yok kınadığım icim basıma gelmedi ama kınıyorudm yani kendimden beklemezdim anlamında yazdım. Kendi onursuzlgm ahlaksızlıgımdan dolayı yasandu bu lanet olası olay. Cok uzgunum telefonean yazıyorum uzun uzun yazamıyroum öyle pişmanım ki ifsde edemiyorum

Evet işten cıkıcam işe gitmicem bile istifa vermeye. Cıktım işten bugujden itibaren. Sert yorumlar icin yazdım İnanın burayı biliyorum hep okuyorum beddualae edilsin hakettim diyorum bunuj icin actım konuyu. Ben bu kötü yorumları hakettim cok uzgunum pişmanım keske zamanu geri alsam

Hatasız kul olmaz demişler. Çok pismansiniz bundan sonrası için dikkat edin. Önemli olan hatayı devam ettirmemek.
Evet hem de cokk 7 24 bunu dusunuyırum neden yaptıgımu hic mi ahlak duygusu yokmus bennde anlamadım ki gezerken neyi dusunuyordum bilmiyorm

Asla ne devam etmesi mumkuj degiş ben bu cirkinliği nasıl unuturum diye dusunuyırum devam eder miyim hiç Allah korusun mumkun degil

İşten ayrılın, o kişiyle irtibatı kesin ve bir daha böyle hata deyip kendinizi yargilayacaginiz pişmanlık duyup uzuleceginiz şeyler yapmayın. Önünüze bakın.
Evet asla yapmıcam yemin ederim ders oldu ben arkadaslık bile kurmam iş yerinde daha evli birine merhaba diyeceğimi bile sanmıyorum

İnşallah çokça tövbe etmen gerekiyor umarım ki aynı şeyi ilerde sen yaşamazsın umarım tarih tekerrür etmez

Aynen sizin gibi her şeyi ayıplayan ahlaklıları gördük yemediği naneler yoktu:)
Evet maalesef ben bu naneyi yedim cok uzgunum ben ayıplamazdım her seyi ama sigara bile bana gunah gelirdi anlamında yazdm yani evli adamla gezmek bennm icin mumkuj olan bir durum degildi anlamında yazdım. Yanlıs örnekler verdim benm ailemde sigara alkol icer o anlamda yazmadım özür diliyorm. Cok pişmanum bi daha yapmıcam o hatayı ama bu yanlarımı unutamıyorm kendimi artık iyi masum hissetmiyorum uzuldugum nokta bu

İnşallah çokça tövbe etmen gerekiyor umarım ki aynı şeyi ilerde sen yaşamazsın umarım tarih tekerrür etmez
Evet her gun ediyorum cok pişmanım yaşasam bile hakettim ne diyim ki uzulmeyi bile haketmrm yaşarsam eğer

Çok sağolun cıkcam işten bi daha yuzunu göresim yok zaten hayattan sogudum ben önüme bakcam ama bu olayı da unutmıcam kendimi affetmicem

Hepsini okudum da hep aynı şeyleri söylüyorsun
Ben ahlaksız değildim nasıl yaptım bilmem ne.....vs
Anlatacağın başka birşey varsa anlat yedi yıllık sevgilin değil de niye bu adam ne hissettin de yaptın neden biranda hata yaptığının farkına vardın adamın yaşını bile söylemiyorsun ağlama duvarına gelmiş gibi hep aynı cümleyi kuruyorsun
Yeter artık yaptın işte oldu bitti önemli olan hata olduğununun farkında olman kalk o yataktan şimdi temizlik mi yapıyorsun ne yapıyorsun yapacak birşeyler bul
Git yarın işten ayrıl ve hemen terapi ayarla kendine
Ne yapalım yani ömür billah yaptığımız hataların yasını mı tutalım sen de bir insansın peygamber değil

Melek yüzlü şeytan mı? Yeşilçam mübarek

Ama baska bi sey söylemek icimden gelmiyor gerçekten kendimi affedemiyorum yine aynı seyleri yazasım var cok uzgunum elimde degil size yazmasam da kendi kendime konusuyorum neden böyle yaptım diye işte 7 yıllık sevgilimle yapmadım gittim bu adaöa sebepsiz suan aklımda bile yok nedenini bilmiyorm gerçekten normal degilim cok uzgunum yime aynı seyleri yazdım kusura bakmayın hep böyle seyler yazasım geliyor

Mesela sevgilin hala sevgilin mi bu belli değil

Bu kadar karalara bağlamana gerek yok. Herkes hata yapar zamanında bende bunları yaptım. Bir tecrübe ve hata olarak görüyorum. Ama hiçte karalara bağlamadım. Bırak o karalara bağlasın evliliğine sahip çıkmayan o. Boşver ders çıkar ve yoluna bak gençsin

B Beay
Gercekten insan bazen oyle bır buyuk hatalar yapiyorkı kendı bıle farketmıyor o an. Nasıl yaptım bunu diyerek durmadan kendını sorguluyor..
Evet senın yaşadığın durum buyuk bır hata ve gunah fakat hersey insanoğlu ıcın hatada gunahta sevapta..
Olan olmus pısmanlığın çok büyük en azından bunun farkındasın bunun farkında olmak bile buyuk bir nimet senın ıcın.. Ya hala hatana devam etseydın yada hıc farkında olmasaydın?
Artık gunahının hatanın farkındasın yapman gereken sey o isten ayrılmak ve yoluna bakmak
Bol bol tovbe etmek duayı dılınden dusurme pısmanlığını insanlara degıl Allaha anlat o cok merhametledir ve tövbe edenleri kendıne yaklasanları sever bır zaman sonra ıcın ferahlatacak ve bu yasadıgın sey sadece kötü bır tecrube ve htaydı deyip yoluna bakacaksın.
Ve hep Allaha dekı tövbe ettığim seyi ne ahıretimde ne dunyamda önüme cıkarma Allahım..
Onun merhametine sığın burdakı çoğu yorum senın suankı psikolojik durumunu ıyıce kotuye cekecektır. Lutfen dedıgımı dikkate al

merhaba benim de o yaslar da karsimdaki evli olmasa da benzer seyler yasamis cok pisamn olmustum o insani hayatindan cikardim once sinra allaha bol bol tivbe ettim maneviyata cok yoneldim ve sildim attim onume baktim kus gibi hafifledim siz de boyle yapin inanin cok iyi gelecek. isten cikin en uygun zaman da hic yasanmamis gibi onunuze bakin

Evet insan ağzından çıkan her sözün hesabını vermeden ölmezmiş.Kimseyi kınamayın sadece yanlış olduğunu ve yapılmaması gerektiğini bilin yeter.Karsidaki insanin evli olduğunu biliyorsanız yada siz evli iseniz yapmayacaksınız.Yakinlasmayacaksiniz.Bu kadar basit.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…