Yok kınadığım icim basıma gelmedi ama kınıyorudm yani kendimden beklemezdim anlamında yazdım. Kendi onursuzlgm ahlaksızlıgımdan dolayı yasandu bu lanet olası olay. Cok uzgunum telefonean yazıyorum uzun uzun yazamıyroum öyle pişmanım ki ifsde edemiyorumO zaman katili kınasak katil mi olucaz
kınamak güzel birşey değil, ama konu sahibi kendi iradesiyle evli adamla ilişki yaşamış
Evet işten cıkıcam işe gitmicem bile istifa vermeye. Cıktım işten bugujden itibaren. Sert yorumlar icin yazdım İnanın burayı biliyorum hep okuyorum beddualae edilsin hakettim diyorum bunuj icin actım konuyu. Ben bu kötü yorumları hakettim cok uzgunum pişmanım keske zamanu geri alsamDuygusal boşluktan mı, bastırılmışlıktan mı bilmiyorum ama hata etmişsiniz. Her şeyi boşverip işten ayrılın. Ailenize bir bahane bulursunuz. İş yerine gitseler bile bir şey olmaz patron kendini ele vermez. Mümkünse psikologa gidin. Biraz kafanızı dinleyin neden böyle bir durumun içine düştünüz bunları sorgulayın. Burada sert tepkiler almanız normal. Evli biriyle birlikte olanlara kızıyorum ama kişi pişmansa diretmenin üstüne gelmenin anlamı yok. Adam öldürmediniz, her şeyin telafisi var yeter ki ders çıkarmayı bilin.
Evet hem de cokk 7 24 bunu dusunuyırum neden yaptıgımu hic mi ahlak duygusu yokmus bennde anlamadım ki gezerken neyi dusunuyordum bilmiyormHatasız kul olmaz demişler. Çok pismansiniz bundan sonrası için dikkat edin. Önemli olan hatayı devam ettirmemek.
Asla ne devam etmesi mumkuj degiş ben bu cirkinliği nasıl unuturum diye dusunuyırum devam eder miyim hiç Allah korusun mumkun degilEğer devamı gelirse evet ahlaksızlığı içselleştirmiş olursun. Ama pişman olup arkada bırakmak ve bi daha yapmamak erdemdir ve insan olmanın gereğidir. Patronun her evli çapkın erkek gibi çakal. Muhtemelen ne ilksin ne son olacaksın.
Cinsellik de seni ürkütmemek için kademe kademe yaklaşıyor. Devam edersen birgün mutlaka amacına ulaşacak. Sonra senden sıkılınca sen istedin tecavüz mü ettim düş yakamdan diyecek. Kendine yazık etme
Sil at. Görmez ve uzak kalırsan unutursun merak etme. İnsanlar gencecik evlatlarını toprağa verip acısına alışıyor. Sen hovarda bi zibidiyi mi unutamayacaksın. Kendine bunu layık görme
Evet asla yapmıcam yemin ederim ders oldu ben arkadaslık bile kurmam iş yerinde daha evli birine merhaba diyeceğimi bile sanmıyorumİşten ayrılın, o kişiyle irtibatı kesin ve bir daha böyle hata deyip kendinizi yargilayacaginiz pişmanlık duyup uzuleceginiz şeyler yapmayın. Önünüze bakın.
Evet maalesef ben bu naneyi yedim cok uzgunum ben ayıplamazdım her seyi ama sigara bile bana gunah gelirdi anlamında yazdm yani evli adamla gezmek bennm icin mumkuj olan bir durum degildi anlamında yazdım. Yanlıs örnekler verdim benm ailemde sigara alkol icer o anlamda yazmadım özür diliyorm. Cok pişmanum bi daha yapmıcam o hatayı ama bu yanlarımı unutamıyorm kendimi artık iyi masum hissetmiyorum uzuldugum nokta buAynen sizin gibi her şeyi ayıplayan ahlaklıları gördük yemediği naneler yoktu:)
Evet her gun ediyorum cok pişmanım yaşasam bile hakettim ne diyim ki uzulmeyi bile haketmrm yaşarsam eğerİnşallah çokça tövbe etmen gerekiyor umarım ki aynı şeyi ilerde sen yaşamazsın umarım tarih tekerrür etmez
Çok sağolun cıkcam işten bi daha yuzunu göresim yok zaten hayattan sogudum ben önüme bakcam ama bu olayı da unutmıcam kendimi affetmicemBunlarin hepsi kinamaktan geliyor malesef,bir seyi soylerken asla dememeliyiz.İnsaniz sonucta ve bizimde yapmayacagimizin garantisi yok.Bir anlik boslugunuza gelmis yapmissiniz.Evet igrenc bir durum ama bu saatten sonra yaşananları degistiremezsiniz.Adamdan uzak durun,isten de bir muddet sonra çıkın.Emin olun isten ckinca daha az dusuneceksiniz olanlari.Onunuze bakin artık
Melek yuzlu bi seytanmısım meger. Cok uzgunum onursuz ahlaksız biri degildim ben yemin ediyorm degildim. Cok ama cok pişmanım pişmanlıktan ölmek üzereyim. Keske yaptıgım yanlısı geri alabilsem. Kendime saygım falan kalmadı. Mahvoldum. Allah beni affeder inşallah cok tukendim bu yanlıs beni mahvetti
Ama baska bi sey söylemek icimden gelmiyor gerçekten kendimi affedemiyorum yine aynı seyleri yazasım varHepsini okudum da hep aynı şeyleri söylüyorsun
Ben ahlaksız değildim nasıl yaptım bilmem ne.....vs
Anlatacağın başka birşey varsa anlat yedi yıllık sevgilin değil de niye bu adam ne hissettin de yaptın neden biranda hata yaptığının farkına vardın adamın yaşını bile söylemiyorsun ağlama duvarına gelmiş gibi hep aynı cümleyi kuruyorsun
Yeter artık yaptın işte oldu bitti önemli olan hata olduğununun farkında olman kalk o yataktan şimdi temizlik mi yapıyorsun ne yapıyorsun yapacak birşeyler bul
Git yarın işten ayrıl ve hemen terapi ayarla kendine
Ne yapalım yani ömür billah yaptığımız hataların yasını mı tutalım sen de bir insansın peygamber değil
Melek yüzlülerdensin diyince ona cevaben yazdım....Melek yüzlü şeytan mı? Yeşilçam mübarek
Mesela sevgilin hala sevgilin mi bu belli değilAma baska bi sey söylemek icimden gelmiyor gerçekten kendimi affedemiyorum yine aynı seyleri yazasım varcok uzgunum elimde degil size yazmasam da kendi kendime konusuyorum neden böyle yaptım diye işte 7 yıllık sevgilimle yapmadım gittim bu adaöa sebepsiz suan aklımda bile yok nedenini bilmiyorm gerçekten normal degilim cok uzgunum yime aynı seyleri yazdım kusura bakmayın hep böyle seyler yazasım geliyor
Bu kadar karalara bağlamana gerek yok. Herkes hata yapar zamanında bende bunları yaptım. Bir tecrübe ve hata olarak görüyorum. Ama hiçte karalara bağlamadım. Bırak o karalara bağlasın evliliğine sahip çıkmayan o. Boşver ders çıkar ve yoluna bak gençsinEvet maalesef ben bu naneyi yedim cok uzgunum ben ayıplamazdım her seyi ama sigara bile bana gunah gelirdi anlamında yazdm yani evli adamla gezmek bennm icin mumkuj olan bir durum degildi anlamında yazdım. Yanlıs örnekler verdim benm ailemde sigara alkol icer o anlamda yazmadım özür diliyorm. Cok pişmanum bi daha yapmıcam o hatayı ama bu yanlarımı unutamıyorm kendimi artık iyi masum hissetmiyorum uzuldugum nokta bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?