Çok çok teşekkür ederim ne yazık ki aşağılık bi. Sey yaptım ve öyle oldugumu hissediyorm ama toparlıcam kendimi bi daha da böyle bir yanlıs yapmıcam. Bu bana ders oldu.. Cok iyi geldi bu yorumlar Allah razı olsun
Ayni sey degil ama soylediginiz,katili kinamiyoruz kızıyoruz,tasliyoruz.O zaman katili kınasak katil mi olucaz
kınamak güzel birşey değil, ama konu sahibi kendi iradesiyle evli adamla ilişki yaşamış
Yani kınadığımız şeyler başımıza da gelebilir ama bile isteye yaptığı birşey, kader mahkumu değil ki
Evet ben de bipolar var bilmenize cok sasırdımPsikiyatrik bir rahatsızlığınız var mı? internetten teşhis konulmaz ama bana yazdiklarınizdan bipolar bir tanidığimı hatirlattı.
iki ucta yaşıyordu bazen bakarsı cok kendini maneviyata vermis asla soyle yapmam asla boyle yapmam ki yapmiyordu da sonra bir bakiyorsunuz yapmam dediğini yapıyordu sonra tekrar maneviyata kendini verip nasıl yaptım diye vicdan azabı cekip depresyona giriyordu.
Şu an sizin de ruh haliniz çok iyi gelmedi bana. yaptığınız yanlış sizde farkındasinız ama keskin bir bicakla kesip atamıyorsunuz.
Korkarım bu ruh hali icinde tekrar barışırsaniz sonradan çok daha pisman olacağınız şeyleri bu sefer yaşarsınız ve daha ağır depresyona girersiniz.
Psikiyatriye gitmenizi oneririm. kendi iyiliğiniz icinde o adamın size ulaşmasını engelleyin işten de cıkın.
Kararlı olun geçmisi geçmiste birakın evet hataydı yapmamaniz gerekiyordu ama kendini mahvederek psikolojinizi zayıflatırsınız ve daha fazla hata yaparsınız.
Evet ben de bipolar var bilmenize cok sasırdım
Bu yorumu ciddiye almalısınyakın bir tanidığımda var ve ilac tedavisi ile şu an çok iyi.
Lutfen iyi bir psikiyatriye gidip ilac tedavisi olun. mani doneminde hata yapıp depresyon döneminde pismanlikla kavrulursunuz iki uçta gidip gelirsiniz. Bu da sizi daha cok çıkmaza sürükler.
Bipolar hastalığinda mani döneminde cinsel istek artar ve yanlış kararlar verebilirsiniz. Bu adam sizi kullanmak istiyor. lütfen fırsat vermeyin.
Evet karaktersizlik yaptım cok uzgunum
Düzgün biri nasıl oluyor, kim belirliyor o kıstası?Kızın yazdıklarından dolayı yerden yere vurmayın zaten bipolarmış kimsenin sebebi olmayın arkadaşlar, sigara alkol evet saçmalamış ama normalde düzgün biri olduğunu anlatmaya çalışıyor işte ne var bunda.
Düzgün biri nasıl oluyor, kim belirliyor o kıstası?
Nedir maddeleri, onu soruyoruz ya zaten:)
Bir insan kendini nasıl ‘düzgün, iyi’ bla bla tanımlayabilir?
Bunu ancak çevreniz, iyiliğinizi ve kötülüğünüzü görenler söyleyebilir.
İşte bu sebepledir ki, diğer her türlü tanımlama hayal ürünüdür ve maalesef ki kibir içerir.
Kurbanım demedim ki ahlaksızlık yaptım dedim.. Neden yaptım ben de bilmiyorumSaf, temiz, masum bir kurban olduğunuzu düşünmekten vazgeçin. Bilinçli bir şekilde evli adamla bir şeyler yaşamışsınız. Sizin için bu kadar kötüyse nasıl yaptınız bilmiyorum ama bir daha yapmayın.
Duyar kasmaktan tamamen zıt bir yerdeyim ben, bunu yapabilmek için de kendini bir yere konumlandırmak gerekir çünkü.Bağımlılıklar da önemli bi kıstastır. Şahsen alkol bağımlılığı yüzünden mahvolan hayatlar çok. Karşımızdaki kız 20 yaşında ve bipolar, doğal olarak kendince bişiler söylemeye çalışmış, burda herkesi kendi anlattığı kadarıyla biliyoruz dedesini nenesini çağırıp öğrenemeyiz di mi.
Velhasıl söylediğin şeyin özüne katılmakla beraber bunu tartışmanın yeri ve zamanı olmadığını düşünüyorum. Duyar kasmanın zamanı değil.
Bu arada 20 yaşındaki kızımın düzenli alkol-sigara kullanan bi gençle arkadaşlık etmesini istemezdim mesela demek ki kötü alışkanlık. 20 yaş için kabul edebileceğim bi hayat tarzı değil.
Ben de ilac kullanıyordum ileri dercee benim ki ama bu pandemiden gidemedim bayadır tekrar gitmem gerekiyordu zatebyakın bir tanidığımda var ve ilac tedavisi ile şu an çok iyi.
Lutfen iyi bir psikiyatriye gidip ilac tedavisi olun. mani doneminde hata yapıp depresyon döneminde pismanlikla kavrulursunuz iki uçta gidip gelirsiniz. Bu da sizi daha cok çıkmaza sürükler.
Bipolar hastalığinda mani döneminde cinsel istek artar ve yanlış kararlar verebilirsiniz. Bu adam sizi kullanmak istiyor. lütfen fırsat vermeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?