Kınadığım hayatı yaşıyorum, kendimi tanıyamıyorum

Evet biliyorum keske iradeli namuslu olsaydım geri xevirseydim. Ben kendimi öyle sanırdım ama degilmişim. İşe de gitmiceö zaten istifaya bile gitmicem. Sadece Allahın beni affetmesnim istiyorum. Ben bu utançla yaşamaya mahkumum artık cok uzgunum Allah biliyor ya

Istifa dilekceni mail ile de gonderebilirsin sanirim. Onu araman mesaj hata olur. Mesaj attigin sirece seni ikna etneye calisacaktir. Senin zayif oldugunu biliyor. Bir sekilde ikna edecektir. Onu her yerdrn engelle. Mesajlarina aramalarina cevap verme. Asla yazma. Mail ile istifa dilekceni gonder. Boylece onunla muhatap olmak zorunda kalmazsin.

Ah bu erkekleri var ya bi duvardan bir duvara vurucaksın, kendinize metres sıfatını yakıştırıyorsanız ilişkiye devam edin, zaten onurlu bir insan 2 dakika daha tahammül edemez böyle bir şeye, kendinize saygınızı koruyun

Melek yüzlülerdenim diyorsunuz yani.

Melek yüzlülerdenim diyorsunuz yani.
Melek yuzlu bi seytanmısım meger. Cok uzgunum onursuz ahlaksız biri degildim ben yemin ediyorm degildim. Cok ama cok pişmanım pişmanlıktan ölmek üzereyim. Keske yaptıgım yanlısı geri alabilsem. Kendime saygım falan kalmadı. Mahvoldum. Allah beni affeder inşallah cok tukendim bu yanlıs beni mahvetti

Seni yadirgamiyorum. Insanoglu hata da yapar , sevap da gunah da bizim icin. Onemli olan pisman olup bidaha yapmamak, tovbe etmek.
O adamin yerinde olsam sunlari dusunurdum" cepte keklik, evli oldugumu bile bile sen geldin bana. Ben zorlamadim seni. Sen de az k...r degilmissin. Bana saf temiz kiz numaralari yapma, hepiniz aynisiniz. Isten cikma ki; seninle gunumu gun edeyim."
Aynen boyle dusunecek. Emin ol. Ki duygusal da yaklasmamis. Lutfen ama lutfen kendini kullandirma. Esini dusun. Ben hayatta karmaya inanirim. Ileride sen de yasarsin. Emin ol.
Tovbe et kardesim. Ve acilen o isten cik. Hayatinda keskeler kalmasin. Isin kotu kismi ise geri donulmeyen bir yola girebilrsn. Telafisi bile olmaz.

Şaka yaptım şaka herkesin düşüncesi farklı olabilir ama sizi yargılamak dışlamak maalesef kimseye özellikle de size iyi gelmiycek. Öncelikle sizin de bir insan olduğunuzu unutmayın hiçbir zaman evet yaptığınız şey yanlış ama bu yanlış sadece sizin değil karşı taraf istemeseydi sizde zorla yapmazdınız öyle değil mi? Tamam engel olabilirdiniz ama olan olmuş düşünüp durmak size zarar verecek bize değil

Çok pişman olduğun bütün mesajlarından belli.. Çık o yataktan işten ayrıl ve unut olanları..Herkes hata yapabilir önemli olan ne kadar ders alındığıdır...

Hatasız kul olmaz demişler. Çok pismansiniz bundan sonrası için dikkat edin. Önemli olan hatayı devam ettirmemek.

Duygusal boşluktan mı, bastırılmışlıktan mı bilmiyorum ama hata etmişsiniz. Her şeyi boşverip işten ayrılın. Ailenize bir bahane bulursunuz. İş yerine gitseler bile bir şey olmaz patron kendini ele vermez. Mümkünse psikologa gidin. Biraz kafanızı dinleyin neden böyle bir durumun içine düştünüz bunları sorgulayın. Burada sert tepkiler almanız normal. Evli biriyle birlikte olanlara kızıyorum ama kişi pişmansa diretmenin üstüne gelmenin anlamı yok. Adam öldürmediniz, her şeyin telafisi var yeter ki ders çıkarmayı bilin.

İşten ayrılın, o kişiyle irtibatı kesin ve bir daha böyle hata deyip kendinizi yargilayacaginiz pişmanlık duyup uzuleceginiz şeyler yapmayın. Önünüze bakın.

Söylemem ya karısına bi de onu da üzemem bunuj gunahı bana yetti zaten ailem duysa da hakettim diyip bitircem olayı yapacak bi sey yoı ama karısı asla duymayacak
Kadin nasil olsa uzulecek bu karaktersizle evli oldugu icin. Siz patron uzulmesin diye soylemiyorsunuz

Söyle kesinlikle bi pskologa gitmelisin. Çünkü takdir edersinki bu yaptığın yanlislikla yapılabilen bir sey degil. Bir pskolog yada bir işin ehli uzman soylemisti. Aldatilan kadınlar sonra gidip kendileride evli erkekler ile birlikte oluyirmus. Bilinc alti intikam duygusumu bilmiyorum. Ama size gelirsek sizin de bilinc altinizda size bunu yaptiran sebepler olabilir. Ama bu sebep özür sayilmaz. Her travmasi olan hata yapsaydi. Bunu sizi rencide etmek icin yazmiyitum. Sadece kabahatinize bahane bulmayin kendi icinozde. Kapildım gittim gibi basit bi sebepten bu hataya dustuyseniz devami muhtemelen gelir. Bende aldatildim. Anlık hatalar yada Hazlar birilerinin hayatini karartiyor. Ben her sabah mutsuz uyanıyorum. Çocuğum yalniz benimle buyuyor. Vebal büyük yapmayın. Cennet bedava cehennem boşa değil guzrl kardeşim. Bu sizi alakoyar diye umut ediyorum. Allah a emanet olun.

İşin iyi tarafı şu ki adamın ne mal olduğunu anlamışsınız. Yani karısını sürekli aldatan ve sizinle de sadece cinsellik düşünen biri. Siz de cinsel ve duygusal ihtiyaçlarınızı bu adam karşınıza çıkınca nefsinize yenik düşüp onunla gerceklestirmissiniz.

Neden iyi taraf dedim biliyor musunuz çoğu zaman evli adamla beraber olan genç kızlar "bu adam bana aşık" "karısıyla evlilikleri ölmüş artık" "bosanacaklar biz evlenicez" diye kendilerini kandırırlar ve onları ordan cikaramazsin. Siz ise adamın tabiri caizse ucana kaçana is atan oynasma niyetli biri olduğunun ve sizin de tamamen cinsel hislerle adama cekildiginizin farkındasınız. Bu yüzden adamı bırakmanız kolay olur. İşten çıkın kafanız rahat etsin. Cinselligi toptan mi kötülemek istiyorsunuz yoksa bu hislerinizi kimseyi incitmeyecek ve kendinizden de nefret etmeyecek şekilde mi yaşamak istiyorsunuz, yani bekar bir erkek arkadaş edinmek ve onunla kendi belirlediğiniz sınırlarda görüşmek olabilir, ya da buna karsiysaniz daha bilinçli ne bileyim biraz düşünmek olabilir.

Hatalardan ders almak bence o hatanın nedenini düşünmek ve değişmek anlamına gelir. Kimse anasının karnından şerefli veya şerefsiz doğmaz, üzerinde düşünerek ahlaki çerçevesini çizer hatalarını düşünerek ahlaklı bi insan olur. Yani ben çok saf biriydim ama aslında kötü biriymişim diye bir şeye inanmıyorum, kötü şeyler yaparız veya yapmayız pişman olup yapmamaya da karar verebiliriz.

Yataktan çıkmayarak Allah belamı versin diyerek kendinizi cezalandıracak şeyler yaparak kilo vererek hiçbir katkida bulunmuyorsunuz ki bu duruma bence bunlar gereksiz ve sizi daha da gucsuzlestirir güçsüz bir insan da zaaflarına daha çabuk yenilir bence (her zaman istisnalar olur tabi genellemiyorum ama).

İlerde eşiniz sizi aldatırsa da ben bunu hak ettim ilahi adalet filan diyip de o evlilikte kalıp kendinize bunu reva görmeyin derim.

Üzüldüm size , gerçekten çok üzüldüm.
Yaptığınız hatanın farkındasınız . İşten ayrılacakmışsınız , çok doğru bir karar vermişsiniz .
Hata insanlar için , bu dünyaya gönderilişimiz de bir günah yüzünden olmadı mı ? O yüzden kendine dersler çıkararak ilerle .
O evlilikte karısına sadık olması gereken kişi adamdı , o verdiği sözü unutmuş . Sen de evli adamla konuşmaman gerektiğini, karısını düşünmen gerektiğini , ilahi adaletin er- geç tecelli edeceğini bilmeliydin .
Ama dediğim gibi peygamberler bile hata yapmış . Tövbe et . Bir dahaki ilişkinde de önce adamdan sabıka kaydı, vukuatlı nüfus kaydı vs isteyin
Tövbe edin , aç doyurun , fakir giydirin , bir çocuğu sevindirin . Muhtemelen hayatınız boyunca bu pişmanlığı yaşayacaksınız . İyiliklerle geçen bir ömrünüz olsun inşallah.

Bunlarin hepsi kinamaktan geliyor malesef,bir seyi soylerken asla dememeliyiz.İnsaniz sonucta ve bizimde yapmayacagimizin garantisi yok.Bir anlik boslugunuza gelmis yapmissiniz.Evet igrenc bir durum ama bu saatten sonra yaşananları degistiremezsiniz.Adamdan uzak durun,isten de bir muddet sonra çıkın.Emin olun isten ckinca daha az dusuneceksiniz olanlari.Onunuze bakin artık

Aynen sizin gibi her şeyi ayıplayan ahlaklıları gördük yemediği naneler yoktu:)

Ben de hakettim duvarsan duvara vurulmayı. Kendimden sogudum asla ama asla devam etmicem evet onursuzluk yaptım öyleymiş meger ben ama düzeltcem kendimi

O zaman katili kınasak katil mi olucaz
kınamak güzel birşey değil, ama konu sahibi kendi iradesiyle evli adamla ilişki yaşamış
Yani kınadığımız şeyler başımıza da gelebilir ama bile isteye yaptığı birşey, kader mahkumu değil ki

İnanın eşini dusundum aklıma eşi gelinxe göz yaslarımı tutamıyorum ben böyle kötülük yapmak istememiştim. Cok uzgunum cok pişmanım ahlaksızlık yaptım biliyoruö kesle onurlu ni insan olsaydım öyleyim sanıyordum. Değilmişim. Cok uzgunum artık asla yapmam ama bu yanlısımı da unutmam kendimi kirlenmiş hissediyorum coı mutsuzuum ama hakettim biliyorum. Allah cezamı versin hakediyorum. Ve Allah o kişinn eşini de hep mutlu etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…