Evet biliyorum keske iradeli namuslu olsaydım geri xevirseydim. Ben kendimi öyle sanırdım ama degilmişim. İşe de gitmiceö zaten istifaya bile gitmicem. Sadece Allahın beni affetmesnim istiyorum. Ben bu utançla yaşamaya mahkumum artık cok uzgunum Allah biliyor yaEvli bir adam sadece yan yana uyumakla opmekle birakmaz ki. Cok sevdiginden, senden vaz gecemediginden ya da ilk goruste asik oldugundan degil bunlar. Masallarda yasamiyoruz. O en kolay kandirabilecegi, en tecrubesiz birisini secmis. Azicik yırtık bir tip olsaydin yanasamazdi sana. O gonlunu eglendirip vakit geciriyor.
Istifa dilekceni mail ile de gonderebilirsin sanirim. Onu araman mesaj hata olur. Mesaj attigin sirece seni ikna etneye calisacaktir. Senin zayif oldugunu biliyor. Bir sekilde ikna edecektir. Onu her yerdrn engelle. Mesajlarina aramalarina cevap verme. Asla yazma. Mail ile istifa dilekceni gonder. Boylece onunla muhatap olmak zorunda kalmazsin.Bana bu siteye yazmak o kadsr iyi geldi ki Allah razı olsun ya yok cıkcam işten hatta gitmicem istifa vermeye. Yarın gitmicem mesaj yazcam gelmicem daha diye. Ben izin verdim Allah kahretsin ya gercekten neyin kafasındaydım bilmiyorm cok uzgunum utanıyorum pişmsnım bitigim
Melek yüzlülerdenim diyorsunuz yani.Merhaba herkese şimdi anlatacaklarımı okurken benden iğreneceksiniz yine de anlatmak istiyorum çünkü ben de kendimden nefret ediyorum. Öncelikle kendimden bahsediyim. 20li yaşlarda eğitimli güzel sayılabilecek bir kızm. Şu zamana kadar ne sigara ictim ne alkol kullandım ağzımdan küfür dahi çıkmaz. Kimseyi incitmem bana hep sert ol derler kırmaktana kırılmayı tercih ederim. Hep hayatta her şeyin ahlaki boyutunu hesap ederek yaşadım. En kötü kalpli insan için bile en iyisini diledim çoj kişiye yardım ettim bunları neden mi anlatıyorum? Çünkü ben şimdi anlatacağım seyi yapacak biri değildim. İşe girdim iş yeri sahibiyle yakınlaştık ve kendisi evli hatta cocukları var. Birlikte olmadık ama beraber uyuduk ıpusme vs oldu.. Pişmanlıktan ölmek üzereyim 3, 4 kere gorustuk asla bi beklentim yok neden yaptım geçrketen bilmiyorum paraya falan ihtiyacım yok gozumde yok, yuva yıkmak asla aklımın ucundan gecmez öyle bir se5 istemem zstenn evli biri boşansn benm icin evlensn falan işim olmaz. Çok çekti beni kendisine kapıldım gittim neden yaptım bilmiyorm her gorusme de bu son dedim gorusme olsun dedim o da zaten oylesine gorusuyorz böyle gezelim sadece el ele bile tutsmadan ben mutlu hissediyorm zaten yuvaöı yıkmam arkadas oluruz diyo yani cinsellikte olmadı asla olmazda ben karşıyım evlenmeden 7 senelik iliskim vardı cinsellik yaşamadık dusunun. Onunla şuan ayrıyız ama barısmak icin yazıyor yine de ona ihanet ettiğimi dusunuyorum neyin kafasını yaşadım bilmiyorm Allah belamı verir zaten yakında. Şimdi işten cıkamam cok dikkat çeker ailem cunku bi seyleeden supheleniyor olay kapansın gitsin istiyorm kendimi çok kötğ hissediyorm bi daha asla yapmam ama unutamam bu olayı kirlendm sanki kendimi çöp gibi hissediyorum neden yaptım bilmiyorum amacım neydi? Ben evli biriyle ilişki yaşayacak kız degildim. Hep kınardım. Karmaya inanıyorum kesinlikle evlennce yaşayacağım ben de ama hakettim diyeceğim. İlişki icinde oldugum kişi bi sürü kisiyle aldatıyımus zaten onun umrunda bile değil tmam daha gorusmeyelim sen cok kötü hissediyorsun ama işten cıkmanı kabul etmiyorum cok iyi yapıyosun işi dedi ama ben kendimi çok kötü hissediyorum. O kişiye aynu yaştayız bu arada. İçim daralıyor cok kötüyüm
Melek yuzlu bi seytanmısım meger. Cok uzgunum onursuz ahlaksız biri degildim ben yemin ediyorm degildim. Cok ama cok pişmanım pişmanlıktan ölmek üzereyim. Keske yaptıgım yanlısı geri alabilsem. Kendime saygım falan kalmadı. Mahvoldum. Allah beni affeder inşallah cok tukendim bu yanlıs beni mahvettiMelek yüzlülerdenim diyorsunuz yani.
Şaka yaptım şaka herkesin düşüncesi farklı olabilir ama sizi yargılamak dışlamak maalesef kimseye özellikle de size iyi gelmiycek. Öncelikle sizin de bir insan olduğunuzu unutmayın hiçbir zaman evet yaptığınız şey yanlış ama bu yanlış sadece sizin değil karşı taraf istemeseydi sizde zorla yapmazdınız öyle değil mi? Tamam engel olabilirdiniz ama olan olmuş düşünüp durmak size zarar verecek bize değilMelek yuzlu bi seytanmısım meger. Cok uzgunum onursuz ahlaksız biri degildim ben yemin ediyorm degildim. Cok ama cok pişmanım pişmanlıktan ölmek üzereyim. Keske yaptıgım yanlısı geri alabilsem. Kendime saygım falan kalmadı. Mahvoldum. Allah beni affeder inşallah cok tukendim bu yanlıs beni mahvetti
Hatasız kul olmaz demişler. Çok pismansiniz bundan sonrası için dikkat edin. Önemli olan hatayı devam ettirmemek.Melek yuzlu bi seytanmısım meger. Cok uzgunum onursuz ahlaksız biri degildim ben yemin ediyorm degildim. Cok ama cok pişmanım pişmanlıktan ölmek üzereyim. Keske yaptıgım yanlısı geri alabilsem. Kendime saygım falan kalmadı. Mahvoldum. Allah beni affeder inşallah cok tukendim bu yanlıs beni mahvetti
Kadin nasil olsa uzulecek bu karaktersizle evli oldugu icin. Siz patron uzulmesin diye soylemiyorsunuzSöylemem ya karısına bi de onu da üzemem bunuj gunahı bana yetti zaten ailem duysa da hakettim diyip bitircem olayı yapacak bi sey yoı ama karısı asla duymayacak
Söyle kesinlikle bi pskologa gitmelisin. Çünkü takdir edersinki bu yaptığın yanlislikla yapılabilen bir sey degil. Bir pskolog yada bir işin ehli uzman soylemisti. Aldatilan kadınlar sonra gidip kendileride evli erkekler ile birlikte oluyirmus. Bilinc alti intikam duygusumu bilmiyorum. Ama size gelirsek sizin de bilinc altinizda size bunu yaptiran sebepler olabilir. Ama bu sebep özür sayilmaz. Her travmasi olan hata yapsaydi. Bunu sizi rencide etmek icin yazmiyitum. Sadece kabahatinize bahane bulmayin kendi icinozde. Kapildım gittim gibi basit bi sebepten bu hataya dustuyseniz devami muhtemelen gelir. Bende aldatildim. Anlık hatalar yada Hazlar birilerinin hayatini karartiyor. Ben her sabah mutsuz uyanıyorum. Çocuğum yalniz benimle buyuyor. Vebal büyük yapmayın. Cennet bedava cehennem boşa değil guzrl kardeşim. Bu sizi alakoyar diye umut ediyorum. Allah a emanet olun.Merhaba herkese şimdi anlatacaklarımı okurken benden iğreneceksiniz yine de anlatmak istiyorum çünkü ben de kendimden nefret ediyorum. Öncelikle kendimden bahsediyim. 20li yaşlarda eğitimli güzel sayılabilecek bir kızm. Şu zamana kadar ne sigara ictim ne alkol kullandım ağzımdan küfür dahi çıkmaz. Kimseyi incitmem bana hep sert ol derler kırmaktana kırılmayı tercih ederim. Hep hayatta her şeyin ahlaki boyutunu hesap ederek yaşadım. En kötü kalpli insan için bile en iyisini diledim çoj kişiye yardım ettim bunları neden mi anlatıyorum? Çünkü ben şimdi anlatacağım seyi yapacak biri değildim. İşe girdim iş yeri sahibiyle yakınlaştık ve kendisi evli hatta cocukları var. Birlikte olmadık ama beraber uyuduk ıpusme vs oldu.. Pişmanlıktan ölmek üzereyim 3, 4 kere gorustuk asla bi beklentim yok neden yaptım geçrketen bilmiyorum paraya falan ihtiyacım yok gozumde yok, yuva yıkmak asla aklımın ucundan gecmez öyle bir se5 istemem zstenn evli biri boşansn benm icin evlensn falan işim olmaz. Çok çekti beni kendisine kapıldım gittim neden yaptım bilmiyorm her gorusme de bu son dedim gorusme olsun dedim o da zaten oylesine gorusuyorz böyle gezelim sadece el ele bile tutsmadan ben mutlu hissediyorm zaten yuvaöı yıkmam arkadas oluruz diyo yani cinsellikte olmadı asla olmazda ben karşıyım evlenmeden 7 senelik iliskim vardı cinsellik yaşamadık dusunun. Onunla şuan ayrıyız ama barısmak icin yazıyor yine de ona ihanet ettiğimi dusunuyorum neyin kafasını yaşadım bilmiyorm Allah belamı verir zaten yakında. Şimdi işten cıkamam cok dikkat çeker ailem cunku bi seyleeden supheleniyor olay kapansın gitsin istiyorm kendimi çok kötğ hissediyorm bi daha asla yapmam ama unutamam bu olayı kirlendm sanki kendimi çöp gibi hissediyorum neden yaptım bilmiyorum amacım neydi? Ben evli biriyle ilişki yaşayacak kız degildim. Hep kınardım. Karmaya inanıyorum kesinlikle evlennce yaşayacağım ben de ama hakettim diyeceğim. İlişki icinde oldugum kişi bi sürü kisiyle aldatıyımus zaten onun umrunda bile değil tmam daha gorusmeyelim sen cok kötü hissediyorsun ama işten cıkmanı kabul etmiyorum cok iyi yapıyosun işi dedi ama ben kendimi çok kötü hissediyorum. O kişiye aynu yaştayız bu arada. İçim daralıyor cok kötüyüm
Ben de hakettim duvarsan duvara vurulmayı. Kendimden sogudum asla ama asla devam etmicem evet onursuzluk yaptım öyleymiş meger ben ama düzeltcem kendimiAh bu erkekleri var ya bi duvardan bir duvara vurucaksın, kendinize metres sıfatını yakıştırıyorsanız ilişkiye devam edin, zaten onurlu bir insan 2 dakika daha tahammül edemez böyle bir şeye, kendinize saygınızı koruyun
O zaman katili kınasak katil mi olucazBunlarin hepsi kinamaktan geliyor malesef,bir seyi soylerken asla dememeliyiz.İnsaniz sonucta ve bizimde yapmayacagimizin garantisi yok.Bir anlik boslugunuza gelmis yapmissiniz.Evet igrenc bir durum ama bu saatten sonra yaşananları degistiremezsiniz.Adamdan uzak durun,isten de bir muddet sonra çıkın.Emin olun isten ckinca daha az dusuneceksiniz olanlari.Onunuze bakin artık
İnanın eşini dusundum aklıma eşi gelinxe göz yaslarımı tutamıyorum ben böyle kötülük yapmak istememiştim. Cok uzgunum cok pişmanım ahlaksızlık yaptım biliyoruö kesle onurlu ni insan olsaydım öyleyim sanıyordum. Değilmişim. Cok uzgunum artık asla yapmam ama bu yanlısımı da unutmam kendimi kirlenmiş hissediyorum coı mutsuzuum ama hakettim biliyorum. Allah cezamı versin hakediyorum. Ve Allah o kişinn eşini de hep mutlu etsin inşallahSeni yadirgamiyorum. Insanoglu hata da yapar , sevap da gunah da bizim icin. Onemli olan pisman olup bidaha yapmamak, tovbe etmek.
O adamin yerinde olsam sunlari dusunurdum" cepte keklik, evli oldugumu bile bile sen geldin bana. Ben zorlamadim seni. Sen de az k...r degilmissin. Bana saf temiz kiz numaralari yapma, hepiniz aynisiniz. Isten cikma ki; seninle gunumu gun edeyim."
Aynen boyle dusunecek. Emin ol. Ki duygusal da yaklasmamis. Lutfen ama lutfen kendini kullandirma. Esini dusun. Ben hayatta karmaya inanirim. Ileride sen de yasarsin. Emin ol.
Tovbe et kardesim. Ve acilen o isten cik. Hayatinda keskeler kalmasin. Isin kotu kismi ise geri donulmeyen bir yola girebilrsn. Telafisi bile olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?