O kadar çok ahlaksızlık yaptım yazdınız ki artık ben bile rahatsız olmaya başladımEvet ahlaksızlık yaptım işten ayrılcam gitmicem daha ynai istifa vermeye gitmeye bile takatim yok. Cok utanıyorum yaptıgımdan coı uzgunum evli adamla geziyorsunuz cumlesini okumak beni bitiriyor baskaısndan duymak daha acı bir şey. Keske zamanı geri alabilsem Allah biliyor ya cok pişmanım
20 li yaslar diye bir yas yok..kac yasindasin.. 20 li yaslar demek 25 30 degil dimi en fazla 22 23 olsun.. coxuklar kac yasinda20li yaşlardayım yazdım 20 yasındayım demedim ki. Çocukları kucuk cok uzgunm cocuklaro dusununce kalbime sancı giriyor
Bu sadece yazdıgım tum gun ne kadar ahlaksız oldugumu dusunuyorum hiç iyi degilim cok kötuyum kalbimde bi ağrı var cok yanlıs yaptım cok bittim tukendim neden yaptım ya neden bi insan kendine bunu neden yaparO kadar çok ahlaksızlık yaptım yazdınız ki artık ben bile rahatsız olmaya başladım
Hatanızı kabul etmişsiniz, sürekli bunu tekrarlamak obsesyona gircek yakında bence
Cok kucukler söylemeye utanıyorum.. Bebekler..20 li yaslar diye bir yas yok..kac yasindasin.. 20 li yaslar demek 25 30 degil dimi en fazla 22 23 olsun.. coxuklar kac yasinda
Evet emin olun sigara içip alkol alanlar bakire olmayanlar evli adamlarla gezmiyorlardır , asıl ahlaksızlık gerçekten sizin yaptığınız . Umarım çıkarsınız bu işin içinden zarar görmedenEvet ahlaksızlık yaptım işten ayrılcam gitmicem daha ynai istifa vermeye gitmeye bile takatim yok. Cok utanıyorum yaptıgımdan coı uzgunum evli adamla geziyorsunuz cumlesini okumak beni bitiriyor baskaısndan duymak daha acı bir şey. Keske zamanı geri alabilsem Allah biliyor ya cok pişmanım
Eğer devamı gelirse evet ahlaksızlığı içselleştirmiş olursun. Ama pişman olup arkada bırakmak ve bi daha yapmamak erdemdir ve insan olmanın gereğidir. Patronun her evli çapkın erkek gibi çakal. Muhtemelen ne ilksin ne son olacaksın.Evet işten cıkıcam gitmicem daha unutur muyum sizce cok uzgunum nasıo böyle ahlaksızlık yaptım kendime hayret ediyorum keske telafisi olsa geri dönülmez bi hata bu naparsam yapiyim geri alamıcam evli biriyle gezdim tozdum inanamıyorum hic böyle biri degildim kendimden igrendim saygumı kaybettim
Bana bu siteye yazmak o kadsr iyi geldi ki Allah razı olsun ya yok cıkcam işten hatta gitmicem istifa vermeye. Yarın gitmicem mesaj yazcam gelmicem daha diye. Ben izin verdim Allah kahretsin ya gercekten neyin kafasındaydım bilmiyorm cok uzgunum utanıyorum pişmsnım bitigimSen izin vermedrn bunlar olmazdi. Muhtemelen bosluktaydin. O kisiyle ayni is yerinde oldugun surece cinsellik de gelecek. Cunku ne isten cikmaya gucun var ne de ona her cagirdiginda hayir demeye. Bu gun cinsellik yasamak istese hayir desen de bir dahaki sefere illa ki yasanacak.
Yapilacak tek sey isten ayrilmak. Bu sekilde devam edetsen hem kendine hem de etrafina olan saygini yitirirsin. Ailene de isteki ortami sevmedim gibi bir bahane soyleyebilirsin. Ailem anlar diye o isten kaldigin surece ailen de ogrenecektir.
Bebek hesaplayicilar gelebilir mi.. bu adam kacda evlendi de bebekler yapti.. utqnilacak ne varsa soylemeyeCok kucukler söylemeye utanıyorum.. Bebekler..
Yok o beniö umrumds degil ben yaptıgım bu kötülüğün gunah boyutunu dusunuyorum. Evli bi adamla gezmeyi unutabilecek miyim diye. Kendiöi kirlenmiş hissediyorum cok uzgunum. Allah razı olsun bu güzel yorum icinEğer devamı gelirse evet ahlaksızlığı içselleştirmiş olursun. Ama pişman olup arkada bırakmak ve bi daha yapmamak erdemdir ve insan olmanın gereğidir. Patronun her evli çapkın erkek gibi çakal. Muhtemelen ne ilksin ne son olacaksın.
Cinsellik de seni ürkütmemek için kademe kademe yaklaşıyor. Devam edersen birgün mutlaka smacına ulaşacak. Sonra senden sıkılınca sen istedin tecavüz mü ettim düş yakamdan diyecek. Kendine yazık etme
Sil at. Görmez ve uzak kalırsan unutursun merak etme. İnsanlar gencecik evlatlarını toprağa verip acısına alışıyor. Sen hovarda bi zibidiyi mi unutamayacaksın. Kendine bunu layık görme
Kac cocugu var ki hayir yas soylemeye neden utanilirCok kucukler söylemeye utanıyorum.. Bebekler..
Keske buraya yalandan bi hikaye yazsaydım ama ne yazık ki doğru o kadar isterdim ki uydurmak ama ben bu kötülüğü yaptımBebek hesaplayicilar gelebilir mi.. bu adam kacda evlendi de bebekler yapti.. utqnilacak ne varsa soylemeye
2 cocuk var bebek işte kucukler dsha kucuuckler biri bi kac ay önce dogdu sanırımKac cocugu var ki hayir yas soylemeye neden utanilir
Dogruysa adamin coxuklarin yasini soylemeye neden utaniyon.. o yasta babadan kalamadiysa naail isyeri sahibi olmus.. neyse tamam dogrudurKeske buraya yalandan bi hikaye yazsaydım ama ne yazık ki doğru o kadar isterdim ki uydurmak ama ben bu kötülüğü yaptım
Dersini al ve unut. Kimseye anlatma. Özellikle ilerde hayatına girecek erkeğe sakın anlatma. Çok bunalırsan psikoloğa gidebilirsin. Ama kötü bi rüya gibi düşün inancından dolayı kötü hissediyorsan töbe et oldu bittYok o beniö umrumds degil ben yaptıgım bu kötülüğün gunah boyutunu dusunuyorum. Evli bi adamla gezmeyi unutabilecek miyim diye. Kendiöi kirlenmiş hissediyorum cok uzgunum. Allah razı olsun bu güzel yorum icin
Yok cıkıyırum işten işe gitmicem diğer yorumlarımı okuyun. İstifaya da gitmicem. O kadsr pişmanım ki kelimelere dökemiyorum bittim tukendimİşten ayrılma sebebinizi hemen bulup ayrılın.Aileniz zorla aynı yerde çalıştıracak degil.
Pişmanlıgınızda samimi gelmediniz bahane olsun diye ailenizi ortaya koyuyorsunuz vicdanınızı rahatlatmaya çalışıyorsunuz buna başta siz bile inanmıyorsunuz.
Kötü alışkanlıklar listesine gelince alkol sigara vs bende de yok
Tamam sensin2 cocuk var bebek işte kucukler dsha kucuuckler biri bi kac ay önce dogdu sanırım
Babadan kalmamış kendi kurdu sıfırdanDogruysa adamin coxuklarin yasini soylemeye neden utaniyon.. o yasta babadan kalamadiysa naail isyeri sahibi olmus.. neyse tamam dogrudur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?