- 3 Mayıs 2011
- 13.829
- 49.121
- 798
Çok sağolun bu maddeleri tek tek yapcam gerçekten yaocam. Cok uzgunum Allah bemi affetmez diye cok korkuyorum
O kadar pişmanım ki şu hayatta bi dilek hakkım olsa şu olayı silmek isterdim yani. Bi tek bunu dilerdim çok pişmanım tum gun neden diye dusunuyorum. Ben ahlaksız mıydım bu kadsr demek ki öyleymişim hep doğru yaşamaya calıstım basaramadım bunu nasıl atıcam üzerimden bilmiyorm hep aklıma gelcek kendimi temiz hissetmiyoruk artk hep ben evli biriyle gezdiö diyw dusuncem coo pişmanım tum hayat sevincim hevesim gitti yataktan cıkamıyorum cok uzgunum cokAy beni bile şaşırttın.
Normalde bu tür konularda yüzsüz olur insanlar
Bu kadar pişman olanını ilk kez görüyorum
İstifanı noterden ihtar olarak çek.
Gğnah allahla kul arasındadır. Allah affedicidir. Tövbe et, gerisini allaha bırak.
Bu konuyu arkanda bırakmaya çalış, gerekirse yardım al.
Ben gunah diye korkuyorum Allah beni affetöez diye eşim ilerde yaparsa da hakettimm dicem, ama diğer tarafta nasıl vericem bunun hesabını cok hata yaptım gunah işledim bi de ramazan ayı yaAma şu konuda da dürüst ol
Günah olduğu için mi korkuyorsun bu kadar
Yoksa ileride benim de başıma gelir, kocam aldatır diye mi korkup tövbe etmek istiyorsun?
Ben diyeyim mi neden sildiler seni? O sırtlan hakkında ileri geri konuştu eşine senin hakkında, g.tü tutuştu ağzından bişey çıkar diye çünkü. Bi de üstüne utanmadan kadını bastırmadı ise, instayı kapat sağdan soldan yazarlar beni katil edersin diye, ben de bişey bilmiyorum.Eski çalıştığım yerden evli bir çift bende ekliydi instagramda , abi derdim adama herneyse
Ben şehir değiştirdim, baya özgürleştim falan, tek başıma tatile gitmiştim orda resim paylaştım
Bana naber kimle gittin hayat sana güzel tarzı yazdı, bende yanlış anlamayarak kendim geldim x abi dedim
Sonra bana dediki sen orda yabancılarla takılıyor musun
Ben şok oldum başımdan aşağı kaynar sular döküldü, evli bi adamın bana sorcağı soru muydu bu, acaba naber yazmasına cevap vermemem mi gerekir diye canım sıkıldı, bir süre sessiz kaldım, ardından hata yapmadığıma karar verdim, ne yaptım ki ben arkadaşça sohbet sandım
Şöyle cevap yazdım; evet takılıyorum kimi bulursan müsaitseniz eşinle seni de beklerim
Adam beni silgi engelledi, ben karısını silemedim neden mi bilmiyorum ne oldu şimdi diye düşünmez miydi kadın her resmime like faln atıyordu
Ardından kadın beni silmiş, hesapları komple kapatmışlar
Acaba diyorum kadın okududa benim yüüzmden kavga mı ettiler
Evli bir birey vardı ben hiçbsy yapmamış olmama rağmen şöyle mi oldu böyle mi oldu kaç ay düşündüm
Ordan ayrılmadan kafandan çok kolay silemezsin bunları
Ben kaç km uzaktaki, yüz vermediğim adamın karısının derdini bile kolay kolay atamadım içimden
Bidaha umarım asla böyle birşeye girişmezsin
Çok mantıklı vallaBen diyeyim mi neden sildiler seni? O sırtlan hakkında ileri geri konuştu eşine senin hakkında, g.tü tutuştu ağzından bişey çıkar diye çünkü. Bi de üstüne utanmadan kadını bastırmadı ise, instayı kapat sağdan soldan yazarlar beni katil edersin diye, ben de bişey bilmiyorum.
Erkeklere hoşgeldiniz.Çok mantıklı valla
O kadar içim yanarak okudum ki. O kadar imrendim ki size. Keske bem de sizin kadar ahlaklı namuslu olabilseydim. Hep doğru yaşamaya calıstım ben basaramadım çok ama çoı uzgunum bu karakterinizin durusunuzuj karsılıgını cok guzel alırsınız umarm. Ben bitik bi haldeyim mahvoldum. Bi daha mutlu olamıcam diye hissediyorm kişi umrumda degil neden yaptım bilmiyorum bu hareketimi evli biriyle gezmeyi unutmöa mumkun degil bunun lekesiji hep tasıcam üzerimdeEski çalıştığım yerden evli bir çift bende ekliydi instagramda , abi derdim adama herneyse
Ben şehir değiştirdim, baya özgürleştim falan, tek başıma tatile gitmiştim orda resim paylaştım
Bana naber kimle gittin hayat sana güzel tarzı yazdı, bende yanlış anlamayarak kendim geldim x abi dedim
Sonra bana dediki sen orda yabancılarla takılıyor musun
Ben şok oldum başımdan aşağı kaynar sular döküldü, evli bi adamın bana sorcağı soru muydu bu, acaba naber yazmasına cevap vermemem mi gerekir diye canım sıkıldı, bir süre sessiz kaldım, ardından hata yapmadığıma karar verdim, ne yaptım ki ben arkadaşça sohbet sandım
Şöyle cevap yazdım; evet takılıyorum kimi bulursan müsaitseniz eşinle seni de beklerim
Adam beni silgi engelledi, ben karısını silemedim neden mi bilmiyorum ne oldu şimdi diye düşünmez miydi kadın her resmime like faln atıyordu
Ardından kadın beni silmiş, hesapları komple kapatmışlar
Acaba diyorum kadın okududa benim yüüzmden kavga mı ettiler
Evli bir birey vardı ben hiçbsy yapmamış olmama rağmen şöyle mi oldu böyle mi oldu kaç ay düşündüm
Ordan ayrılmadan kafandan çok kolay silemezsin bunları
Ben kaç km uzaktaki, yüz vermediğim adamın karısının derdini bile kolay kolay atamadım içimden
Bidaha umarım asla böyle birşeye girişmezsin
20li yaşlarda 20 yasında değil. Evet genç yasta iş kurmus evlenmiş.Adam 20 yasinda evli ve cocuklari var ve isyeri sahibienteresan
Çok uzuldum bi daha asla tekrarlamıcam nu hatayı cok ama cok pişmanım kelimelere sıgdıramıyorum. Allah beni affetmez eiye cok korkuyırum cok uzgunum cok yıprandım ben böyle biri yemin ediyorum degildim. Ben bu kadsr basit ahlaksız degildim. Nerden düştüm bu hataya keske kabus olsa da uyansam. Aklım basıma gec geldi cok pişmanımBundan on yıl önce ben çalışıyordum.yanimiza üniversite öğrencisi 2-3 kız çalışmaya geldi.
Bir tanesi ilk defa şehir dışına çıkmış,hanım hanımcık.gozunu açmamış pırıl pırıl genç kız
Sigara,alkol vb bilmez içilen yerde rahatsız olur gider.
diger çalışan kızlarla ortak ev kiralamislardi,yerleştiler.gel zaman git zaman bu kız bizim patronla ilişkiye başlamış.adam evli yeni bebeği oldu,diğer patronda çalışan başka kızla ilişkiye başladı.o patronda evli çocukları var.
Bu durum 2 seneye kadar sürdü.patronlar kızlarla kalıyor bazen.ayni yerde çalışıyorlar.sonra ben işten ayrıldım.
Aradan uzun zaman geçti, dükkan kapandı.patronlar evlerine döndü zaten batmislar.kizlar o deli gibi aşık olduğu adamlardan ayrildilar ama 2 sene sonra.
Gencecik kızların eğitim için geldikleri şehirde yaşadıklarına bakın
Bu benim içimden hiç çıkmıyor.kinamadim,ayiplamadim ama çok üzüldüm.
O gözünü açmamış gencecik kız keşke bunları yaşamadan arkadaşlıklar kurabilseydi.o kız sonra memleketine döndü.insallah ders almıştır yasadiklarindan.
Yol yakınken dön bu yoldan.hayatinda böyle bir yanlış yapmıştım hayatım karardı çok pişmanım dememek için hemen vazgeç.
Kendine saygın,ailene saygın olsun.gencecik kızsın kendine bunu yaşatma.kimsenin vebalini alma.o adam seni korkutmadan yavaş yavaş elde etmeye çalışır onun tuzağına dusme.sonra yine en çok sen uzulursun.
Artık bu dertlenmelerinizden sonra size diyebilceğim hırsızın hiç mu suçu yokO kadar içim yanarak okudum ki. O kadar imrendim ki size. Keske bem de sizin kadar ahlaklı namuslu olabilseydim. Hep doğru yaşamaya calıstım ben basaramadım çok ama çoı uzgunum bu karakterinizin durusunuzuj karsılıgını cok guzel alırsınız umarm. Ben bitik bi haldeyim mahvoldum. Bi daha mutlu olamıcam diye hissediyorm kişi umrumda degil neden yaptım bilmiyorum bu hareketimi evli biriyle gezmeyi unutmöa mumkun degil bunun lekesiji hep tasıcam üzerimde
Ayni yastayiz demissin, sen 20 olduguna göre...20li yaşlarda 20 yasında değil. Evet genç yasta iş kurmus evlenmiş.
20li yaşlardayım yazdım 20 yasındayım demedim ki. Çocukları kucuk cok uzgunm cocuklaro dusununce kalbime sancı giriyorAyni yastayiz demissin, sen 20 olduguna göre 20 li yaslar diye bir yas yok.. genc yasta da evlenip cocuklar mi yapmis.. cocuj kac tane kac yaslarindalar..
Evet ahlaksızlık yaptım işten ayrılcam gitmicem daha ynai istifa vermeye gitmeye bile takatim yok. Cok utanıyorum yaptıgımdan coı uzgunum evli adamla geziyorsunuz cumlesini okumak beni bitiriyor baskaısndan duymak daha acı bir şey. Keske zamanı geri alabilsem Allah biliyor ya cok pişmanımSigara alkol kullanmıyorsunuz bakiresiniz ama evli adamla geziyorsunuz :)
bence işten ayrılın en kısa sürede
Evet işten cıkıcam gitmicem daha unutur muyum sizce cok uzgunum nasıo böyle ahlaksızlık yaptım kendime hayret ediyorum keske telafisi olsa geri dönülmez bi hata bu naparsam yapiyim geri alamıcam evli biriyle gezdim tozdum inanamıyorum hic böyle biri degildim kendimden igrendim saygumı kaybettimBiz insanız ve hata yaparız. Önemli olan hatadan dönmek. İşten ayrıl. Ailene yapamıyorum ağır geliyor mutsuzum orda de. Patronu engelle. Hiç yaşamamış gibi dersini al. Arkana bakma ve unut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?