KINADIĞINI YAŞAMADAN ÖLMEZSİN !!!

Birine yaptigin yanlis gibi iyi niyetle akil verilebilir ama kinamaya ben de karsiyim.ve gercekten benim de basima gelebilir diye korkarim.

Ya nolur cevaplayın sorumu konuyla ilgili degil biliyorum ama sevgilimle sürtünme yoluyla üzerimizde 2 kat olmak uzere kiyafetler varken iliski yasadik bu donemde adet sokturucu kullaniyodum bittikten 7 gun sonra kanamam oldu ama pembe veya kahverengi degil kirmizi ve pihtili sadece normal adetimden biraz daha az bu yerlesme kanamasi olabilirmi hamilemiyim cevaplarsaniz cok sevinirim

Ya ne yapıyorsun o haminne lafiyla kendini kandıranlari
Çok büyük laflar ettim bana da dediler hiç birini de çok şükür yaşamadım. Mesela adam kaza geçirmiştir dalga gecersin hakikaten başına gelir ilahi adalet drim de kaynanasiyla yaşayan aldatilip da susanlari kınıyorum işte. Allah akıl fikir!ir vermiş göz gore gorr hata yapacaksanız kinayanlara da kizmayacaksiniz.
Bosver sen onları kendilerini kandırıyor onlar.

Kinadigimizi yasamadan olmezmiymisiz
En son kinadigim olay vizim bir akraba evli bir adamin yuvasini yikti usteli 30 lu yaslarda ve unv.mezunu cocuk degil cahil degil cok kinadim

Buyuk konustugu insanin basina geliyor. Mesela hayatta su an yasadigim sehirde yasamam dedim ve kendi ayagimla geldim burda yasiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…