KINADIĞINI YAŞAMADAN ÖLMEZSİN !!!

Kuyruk acısı nasıl can yakıyorsa artık sana sarıyorlar demek ki fazla mı sessizsin ??

Kızlar yazamadım pek derslerim vardı kusura bakmayın.
Arkadasin biri yuz şeklimden mimiklerimden belki rahatsiz oldugunu söylemiş. Ama tanisaniz gorseniz ( profildeki benim ) asla oyle biri değilim.
Ama tek sucum onlara istediği cevabi vermiyorum dogrulari diyorum bu yüzden. Ama artik ciddi sekilde bu beni etkiliyor ilerde benim yada tanidiklarimin basina gelicek diye korku duyuyorum. Hep akilimda düşünüp duruyorum.
Sizin soyledikleriniz iyi geldi.

Sana tavsiyem olmuş birmiş olaylar için keşke öyle yapsaydın deme
Soranlara ilişkin Hakkı'nda bilgi verme he de geç

Her doğru her yerde söylenmez annesi babası değilsen Belek'i belki haZır değil

Bu arada kuyruk acısı olup saçma sapan yazılar ile özelden yazan arkadaşlar yapmayın !! Ben burda derdimi Paylaştim kadin kalkmış bana özelden yazıyor. Bakin iste kızlar burda bile bir baski var .

Hemde nasil. Burda bile kadin mesaj atiyor ozelden nasil kuyruk acisiysa zamaninda iyi yasamis galiba. Agzimi acmaya korkar oldum burda bile.
Aa bildirdin dimi yönetime birincisi bu ikincisi bence artık sesini çıkarmanın vakti gelmişte geçiyor bile kaç yaşındasın

Mesela bir başka örnek vereyim örnekler cok. Baska bir kiz kaynanasi ile yaşıyor arkadasimin ablasi bu. Bana fikrimj soruyorlar laf açılıyor. Bende ne olursa olsun asla oturmam diyorum zor çünkü üstüste ev. Ama diyorlar biz maddiyat yuzunden oturuyoz. Bende diyorum 2 sene daha beklerim çalışır parami toplar evlenirim diyorum. Nerden diyorum ki vay efendim yine başlıyorlar kinama bizi de yasamadan ölmicen de.
Artik patladim birine.
Benim aklim fikrim yerinde zaten niye hayatimi sacma sapan yanlislarin icine sokcam ki. Allahim cok doldum sabir ver.

Saçmalık işte.Nereden biliyorlarsa artık kimin ne yaşayacağını.Can sıkmak için söylüyorlar çünkü kendi canları acıyor.

Ben kınadığım şeyi yaşarsam bu onların yaptıklarının doğru olduğunu göstermez. Benim zayıf karakterli biri olduğumu gösterir. Onları aklamaz bu durum.

Bazı durumlar da vardır ki bize ters gelse bile başkaları için normaldir. Yukarıda birlikte oturma örneğinde mesela.
Hayatın ne getireceği bilinmez. Hic öyle bir düsüncem olmasa da bazı konularda mecbur kalabilirim. O konularda kesin konuşmam. Ama mesela evli adamla birlikte olan bir kadın için tavrım nettir.
O yüzden boşuna ohhh senin de başına geldi diyerek vicdanlarını susturmasınlar buna benzer özellikteki kişiler. Yanlışa yanlış denir.

Muhabbetlerinizde gelin,evlenme,kaynana mubabbetleri etrafinda donen cevreden uzak durun.Verdiginiz ornekler hep ayni konu etrafinda.Yasiniz icin erken mubabetler bunlar.Uzak durun bunlardan madem siz de.

Gittiğim psikologa sormuştum bunu. Çünkü ne hakkında büyük konuştuysam başıma geldi. Doktor evet böyle bir şey var. Evrene bilmem ne mesajı enerjisi vs. gönderiyoruz bizim asla yapmam dediklerimizle hayat bizi sınar demişti. Bilimsel açıklaması var demişti. Ben doktorun yalancısıyım:) ama ben kendi dilimden korkarım yani artık büyük konuşmamaya gayret ederim.

Kesinlikle inanırım bende bu söze.Şayet ben insanları kınamam ama "aa" diye şaşırsıklarım, üzülüp acıdıklarım bile başıma geldi. Hayatta herşeyi normal karşılamak lazım.

Canim bunun yolu galiba kimse icin yorum yapmamak ben cok yakinim olmadikca kimsenin hayatiyla ilgili konusmam bosver o 17 yadinda evlendiyse evlendi kendi dusunsun

Neden örnek çok neden her konuya yorum yapıp bunu duyuyorsunuz bırakın naparsa yapsınlar içim şişti ayol

Lütfen özelden yazılan üslupsuz yorumlar varsa KİB'leyin, topikte yazarsanız konu da gerilim olabilir, sakinliği koruyunuz lütfen.

Evet kınamayla fikir beyanı arasında fark var ama bunu herkes yapıyorsa Sana aynayı bir kendine çevir bakayım belki sende vardır bir sorun
Belki harbiden kınar gibi konuşuyorsun
Kız gelmiş size misafirliğe kıstırmışsın köşeye ezer gibi dalga geçer gibi konuştun Allah bilir kızla
kız evlenmiş hamileymiş de ne gerek var niye okulunu bıraktın bekleseydin demene ? Başın göğe mi erdi? Olan olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…