- 23 Ekim 2013
- 4.261
- 5.084
- 158
- 35
- Konu Sahibi MerveOkanAsk
-
Bende sinirlendim dedim Allahtan 17 yasimi geçtim evlilik icin dedim. Bu sefer başladılar sen olmazsan yakinindan biri yaşıcak bunu diye. Iyice sinirlendim resmen beddua ediyorlar. Senin cahilligini bende yapicam diye bir sey mi var sanki.
Yani ben alengirli işlerle ugrasamam, beni uzen ortamda kacarim. Kacik ailesi ile ugrasamazdim, exte uyarmistim ben gecmis ile irtibat saglarsan yokum diye.ilk evlendigimiz de arkadasti hatunla, facede ekliydin. Soz vermisti asla diyalog olmayacak diye. Bana verdigi sizi tutmadi, aramis kibar kibar konusmus,''' esim istemiyor arama''' diye. Adam ben istemiyorum arama ulan dememis. Bosadim tabi ne ugrasicam.Amaanin:)Gercekten bunun icin mi bosandin?
Ay ne bilim ortalik cok kotu yaa.Nasil icin el verdi.Baska sorunlar da varsa bilemem tabi.
buranında farkı mı var şimdi ben sana 17 yaşında ne ilişkisi diyecem sende kınama yaşamadan ölmezsin diyecen de ben 30 yaşımdayımMerhaba kızlar sizin fikirlerinizi almak için açtım konuyu.
Artık gerçekten yıldım. Herkesin ağzında aynı laf " kinadigini yasamadan ölmiceksin". Birine bir şey demeye korkar oldum.
Aynı köylü tanıdığımiz var kiz 17 yaşında evlendi sonra hamile kaldi ayni yastayiz biz. Geçen görüştük bir yerde konustuk laf evliliklerden açıldı bende samimice dedim " keske daha bekleseydin okulunu bitirseydin zor olmadi mi senin icin " dedim.
Hemen karşı atağa geçti cok buyuk konuşmada kınama benide senin başına da gelicekte vs.
Artık bende sustum kalktım öbür odaya geçtim. ( bize misafirlige gelmişlerdi)
Birisi sorar ilişkin nasıl diye şükür iyi mutluyuz derim hemen " evlende sen görürsün nasil değişecek " diye başlarlar.
Diyorum ki herkes ayni hayati yasamak zorunda mi hemen "kınama sakin yasamadan ölmiceksin" lafini duyuyorum.
Insanlara agzimi açmaya korkar oldum adeta beddua ediyorlar.
Benimde iyice psikolojisi bozdular " başıma gelir mi ? tanıdıklarimin basina mi gelicek ilerde ? gercekten yaşıcam mi ?" Diye dusunmekten sinir oluyorun.
Icimi doktum kizlar Teşekkürler.
♥
HehehYa deli lafı o.
Söyleyenden ışık hızıyla kaç.
Tamam her şeyi kınamayalım da, fikrimizi de söylemicez? En bayıldığımsa kadın kocasını aldatıyor, forumda yazmış, kınamayın sizde yaşarsınız. E ablam seninki tercih ben napayım şimdi?
Merhaba kızlar sizin fikirlerinizi almak için açtım konuyu.
Artık gerçekten yıldım. Herkesin ağzında aynı laf " kinadigini yasamadan ölmiceksin". Birine bir şey demeye korkar oldum.
Aynı köylü tanıdığımiz var kiz 17 yaşında evlendi sonra hamile kaldi ayni yastayiz biz. Geçen görüştük bir yerde konustuk laf evliliklerden açıldı bende samimice dedim " keske daha bekleseydin okulunu bitirseydin zor olmadi mi senin icin " dedim.
Hemen karşı atağa geçti cok buyuk konuşmada kınama benide senin başına da gelicekte vs.
Artık bende sustum kalktım öbür odaya geçtim. ( bize misafirlige gelmişlerdi)
Birisi sorar ilişkin nasıl diye şükür iyi mutluyuz derim hemen " evlende sen görürsün nasil değişecek " diye başlarlar.
Diyorum ki herkes ayni hayati yasamak zorunda mi hemen "kınama sakin yasamadan ölmiceksin" lafini duyuyorum.
Insanlara agzimi açmaya korkar oldum adeta beddua ediyorlar.
Benimde iyice psikolojisi bozdular " başıma gelir mi ? tanıdıklarimin basina mi gelicek ilerde ? gercekten yaşıcam mi ?" Diye dusunmekten sinir oluyorun.
Icimi doktum kizlar Teşekkürler.
♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?