İlkini şutlaArkadaşlar lütfen beni Kınamadan yorum yapın Başka bişey istemiyorum çünkü yeterince acı çekiyorum zaten. Lise 1 de erkek arkadaşım oldu 4 yol boyunca çıktık birlikte olduk. Beni çoğu kez aldatti yalanlar üstüne yalanlar söyledi beni mahvetti ve benden ayrıldı ben ise onun her istediğini yaptim. Şu an üniversite 3. Sınıfm yeni bir erkek arkadaşım var diğerini unutmak için başka bir erkek arkadaşım oldu ve 2 yıldır birlkteyiz onunlada bseyler yaşadık... ve ben ona geçmişimı anlattım yalan üzerine olmasını istemedim hiç bişeyi ve beni öncekinden daha çok sahiplendi annemle babamla konuştu benimle evlenmek istediğini söylüyor ve su an da sozlenmek istiyor. Fakat şu an ilk sevgilim bana mesaj atıyor pişmanım seninle evlenmek istiyorum falan diyor arkadaşlar aklım çok karışık çok kötüyüm ne yapmalıyım
Arkadaşlar lütfen beni Kınamadan yorum yapın Başka bişey istemiyorum çünkü yeterince acı çekiyorum zaten. Lise 1 de erkek arkadaşım oldu 4 yol boyunca çıktık birlikte olduk. Beni çoğu kez aldatti yalanlar üstüne yalanlar söyledi beni mahvetti ve benden ayrıldı ben ise onun her istediğini yaptim. Şu an üniversite 3. Sınıfm yeni bir erkek arkadaşım var diğerini unutmak için başka bir erkek arkadaşım oldu ve 2 yıldır birlkteyiz onunlada bseyler yaşadık... ve ben ona geçmişimı anlattım yalan üzerine olmasını istemedim hiç bişeyi ve beni öncekinden daha çok sahiplendi annemle babamla konuştu benimle evlenmek istediğini söylüyor ve su an da sozlenmek istiyor. Fakat şu an ilk sevgilim bana mesaj atıyor pişmanım seninle evlenmek istiyorum falan diyor arkadaşlar aklım çok karışık çok kötüyüm ne yapmalıyım
Bence ilk sevgilin evlenecegini duydu kesin ..baskasina gitmesin diye pesinden kosuyor..Arkadaşlar lütfen beni Kınamadan yorum yapın Başka bişey istemiyorum çünkü yeterince acı çekiyorum zaten. Lise 1 de erkek arkadaşım oldu 4 yol boyunca çıktık birlikte olduk. Beni çoğu kez aldatti yalanlar üstüne yalanlar söyledi beni mahvetti ve benden ayrıldı ben ise onun her istediğini yaptim. Şu an üniversite 3. Sınıfm yeni bir erkek arkadaşım var diğerini unutmak için başka bir erkek arkadaşım oldu ve 2 yıldır birlkteyiz onunlada bseyler yaşadık... ve ben ona geçmişimı anlattım yalan üzerine olmasını istemedim hiç bişeyi ve beni öncekinden daha çok sahiplendi annemle babamla konuştu benimle evlenmek istediğini söylüyor ve su an da sozlenmek istiyor. Fakat şu an ilk sevgilim bana mesaj atıyor pişmanım seninle evlenmek istiyorum falan diyor arkadaşlar aklım çok karışık çok kötüyüm ne yapmalıyım
Ben kinanacak konuyu hala cozemedim..O kadar çok kınayan insan oluyor ki normalde biliyorsunuz bu forumda da var ondan korkularından başa öyle yazıyor çoğu.Başka konularda bile kınamayın kınadığınızı yaşamadan ölmezsiniz bik bik bik yazanlar var dalga konusu oldu en sonunda.
Birlikte olduk demiş işte konu sahibesi.Ben kinanacak konuyu hala cozemedim..
Konu sahibi eski sevgili ile beraber mi olmuş???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?