Kınamadan arkadaşlar lütfen fikir verin bana

Kınanack bir durum yokki! Bende büyük yanlışlar var sandm ....
Neyse konuya gelelim sana yalan söyleyen seninle eskisi olan biriyle yapamaz sın söyle ona başkasıyla evleniyorm artk çok gec die

İlkini şutla
İkinciyi kucakla canım
Birinciden ikinciye atlamak normal de ikinciyle yaşadıklarından sonra birinciye dönmek olmaz.
İkinci için ilksin ama birinciye döndüğünde onu aldatmış olarak döneceksin ve ikinciye yaptığın gibi seni zamanında şutlayan adama da dürüst olursan vay haline seni harcar.
Bir kere yapmış bir daha yapar.
Sen kendine sor bakalım sen ne istiyorsun kalbin kimin için atıyor?
Ve ikinciyi birinci için terk edersen ikinciye birincinin sana zamanın da yaptığını yapmış olursun.
İyi düşün derim.

2.nin de eskiyi unutamadım demene rağmen ben sana onu unutturucam demesi nasıl bir genişlik. Çıkmasın sonra bir çapanoğlu.

İlkine dönme düşünme bile olsa zamanında olurmuş zaten basa sarıp tekrar yasamanin manası yok

canım sakın dönme, yanındaki adama çok ama çok haksızlık etmiş olursun, ne güzel adam gibi adam biri var karşında, diğeri zamanında seni o durumda bırakıp gitmiş arkasına bile bakmadan, benim de buna çok benzer bir hikayem vardı, en son eline düğün davetiyemi verdim =) ohh miss beter olsun böyleleri

Canım sen kendi iyiliğin için liseliden, çocuğun iyiliği için de üni.dekinden uzak dur bence. Hatta direkt eğitimine odaklan. Günü gelince zaten evleneceksin. Senin aklın ilkinde olmasaydı şu an bu konuya görüş yazmamıza gerek kalmazdı.

Ya burdan gaza gelip de kafanı karıştırma. Her şey aslında basitçe anlaşılmalıydı. Doğrusunu biliyorsun ve yaptığında pişmanlık duymayacaksın. Yani ironik bir cümle olarak, başkasını dinleme!

Kinamayim yazmissin ama kinanmicak gibi degil ki be çocuğum. sevgilinle biseyler yasadin diye kinayacak degilim ama ilişkin var; cocuk annenle babanla konusuyor, ciddi sen konusunda ama sen; seni aldatan sana yalanlar soyleyen adam icin kafam kariisk diyorsun. Anlasilan daha olgunlasmadin. Hata yapma sakin oncekine donme. Aldatan yine aldatir bunu untma sonu yoktur

Tam sozlenecegin zaman eski erkek ark pörtlemesi de cok manidar

Ayni kisi yani universiteli olan seni deniyor olmasin

Seni defalarca aldatan iğrenç bir pisliğe dönmeyi nasıl düşünebiliyorsun anlayamıyorum cidden

Hayat senin hayatin ama evlilik isi herkesle yapabilecegin bir sey degil sevmedigin biriyle de olmaz seni aldatan biriyle de evlilik senin istedigin ve seni isteyen sonuna kadat guvenecegin biriyle olur... Hatalar insanlar icin... Aceleci olma derim ben...

Bence ilk sevgilin evlenecegini duydu kesin ..baskasina gitmesin diye pesinden kosuyor..
Salla gitsin onune bak bence..

Ben kinanacak konuyu hala cozemedim..
Konu sahibi eski sevgili ile beraber mi olmuş???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…