Kınamadan arkadaşlar lütfen fikir verin bana

Bence sen dön ilk sevgiline. Resmen tencere kapak gibisiniz. Ruh ve karakter eşin o senin.

Şu işe bak ya azcık mantığın olsa bu soruyu bile sormazsin.
Yaş kaç ? Daha dogmadin galiba.

Bazi insanların beynini kuşa taksak ters uçar. Aksam akşam deli olmiyim.

Birlikte olduk demiş işte konu sahibesi.
Kinamiyorum..konu sahibi .
Fakat g3nc kizlarin kendilerini ortalik genclerine seviyorum diye kandirilip, kendilerini kullandirmalarina uzuluyorum dogrusu..
Herseyin bir usulu var bence..
Bence anne bbabalarin bu konulara cok dikkat etmeleri lazim..

Sonra okul tuvaletleri bebek ceninlerinden tiķaniyor..
Cok içler acisi durumsayiz toplum olarak..

Ikinciyi kesinlikle birak
Ilkine cok istiyorsan geri don
Ondan sonra muhtemelen daha olgun olmayi ogrenirsin

İlk sevgilinden uzak dur
Şimdiki sevgilinle de sözlenme yasın daha cok kucuk
Oluruna bırak

Tabikide seni her koşulda kabul edeni seçmelisin.
Birincisinin son kullanma tarihi geçmiş işte hala neden saklamaya çalışıyosun at çöpe gitsin.

Seviştiğin için kınamıyorum seni. Ama ikinci erkek arkadaşın malum erkeklerimizin takındığı tavrın dışında senin bu durumu kullanıp yine eski erkek arkadaşın gibi terketmemesine rağmen senin hala aklın karışabiliyor ise dön eski erkek arkadaşına ikinizde görun gününüzü. Yazık etme ikinci erkek arkadaşına belki çocuk kıymetini bilen birini bulur devam eder hayatına

Sizi aldatan biriyle tekrardan bir ilişki yaşamak sizi seven insana olan saygınızı geçtim kendinize saygısızlık. Hiç mi gururunuz yok. Eğer sizi sevmiş olsaydı sizi zaten aldatmazdı. Sizi sevmediği ama sizi elde var saydığı net bir şekilde belli. Her gel dediğinde gidiyorsunuz her git dediğinde ilişkiniz bitiyor.Elde var sayılmak ne kadar kötü birşey. Eğer siz tekrardan geri dönerseniz bu kısır döngü bu şekilde devam edecek. Ne olacak peki yıllarca üzüleceksiniz. Şuan hayatınızdaki o iyi insanın evlenip çocukları olduğunu bile görebilirsiniz. Hatta bu güzel şeyleri birlikte yaşabilirdiniz. Ama siz elinizin tersiyle size değer vermeyen biri için itmiş olacaksınız.

İlk erkek arkadaşının sana ne kötülük yaptığını yaz ,sonra ikincisinin sana ne kötülük yaptığını yaz ....oku oku kafana girene kadar oku hala kafanda net birşeyler oluşmuyorsa ilkini bırakmak istemiyor ikincisini kullanmak istiyorsan sana hayatta başarılar çünkü ihtiyacın olacak

universitedeki arkadasina haksizlik yapiyosun sevmiyosan birak yoluna gitsin lisedekinden zaten bisey olmaz bu yasayarak gormussun nasil guveniyosun hala onun dediklerine

Lütfen eskiyi sakın düşünme ve önüne bak , geçmiş seni mutlu etmeyecek ama gelecek için hayatındaki kişiyle güzel şeyler seni bekliyor canım

sevgiline yanlış yapma görmezden gel hayatına bak seni gerçekten seveni sev

Eski sevgilini ne yap ne et kalbine göm, göm ki iki çocukla ortada kalma ileride. Şimdikine üniversite bitmeden bir adım atamam de, diğerini tamamiyle yok sayarsan ilişkin daha çok içine siner kendine zaman tanı ama zamana ramen sevemediysen de ayrıl yazık etme. Eski sevgili geri gelince bazen seviyorum sanarsın aklın karışabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…