Kınamadan arkadaşlar lütfen fikir verin bana

Universitedekiyle evlen. Adi ustunde oburu lise aski.

İkisinide geride bırak ve yoluna devam et. Okulunu bitir sevgili olayinada uzun bir ara ver. Hayatinda temiz bir sayfa aç. Ve kardina gercekten sevecegin birisi ciktiginda yoluna onunla devam et.

Arkadaşlar yan yanayken hiç problem yok başka şehirde okuyoruz çok mutlu ediyor beni herseyi yapıyor mutlu olmam için . Sorun şu ki eskisini görünce aklım karışıyor sadece

eskisinin sana ulaşmasına engel ol. görüşme bi daha. aklını karıştırmasına da izin verme.

ayrıca biriyle birlikte oldun diye kimsenin seni sahiplenmesine gerek yok. ağaç kovuğunda mı büyüdün şimdiye kadar? çıkar böyle düşünceleri kafandan. şu anki sevgilinle mutlu isen devam et. okulunu bitir. işe gir. hazır olduğunda düşün evliliği.

sonrada buna KADER diyorlar herşey ortada adamın hayırsız olduğu bas bas bağırıyoo bidaha dönmeyi düşünmene bile şaşırdım burda yok ama ilk aşkına dön onla evlen karnında çocukla aldattı beni diye boşan sonra ünideki sevgilim ahmı etti acaba deeee yada direk kaderim niye benim böle ne bahtsızmışım kendinden başka herkesi suçla böle geçer gider işte en başında doğru kararıvermediğin için koca bi ömürü ziyan et

Yeni sevgiline güven. Eskisini boşver. Hatta yeni sevgiline eski sevgilinin mesaj attigini falan söyle. Daha sonra ögrenirse sana güvenmezzz. Sakın ha aptallik edipte eskisine güvenme. Oyle bir insanın sana mesaj atıp aklini karistirma ihtimalinin bile olmamasi lazım.! Eger eskisiyle yenisinin habeti olmadan gorusmeye devam edersen ikisinide kaybedersin haberin olsun.

asla ilkine geri dönme .....
gecmıse madem sunger cektın bırak orda kalsın sen gelecege bak ama yanında suankı sevgılın olsun...

Sen iyi misin arkadaşım? İlkine geri dönme gibi bi drımun olabilir mi gerçekten??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…