Universitedekiyle evlen. Adi ustunde oburu lise aski.Arkadaşlar lütfen beni Kınamadan yorum yapın Başka bişey istemiyorum çünkü yeterince acı çekiyorum zaten. Lise 1 de erkek arkadaşım oldu 4 yol boyunca çıktık birlikte olduk. Beni çoğu kez aldatti yalanlar üstüne yalanlar söyledi beni mahvetti ve benden ayrıldı ben ise onun her istediğini yaptim. Şu an üniversite 3. Sınıfm yeni bir erkek arkadaşım var diğerini unutmak için başka bir erkek arkadaşım oldu ve 2 yıldır birlkteyiz onunlada bseyler yaşadık... ve ben ona geçmişimı anlattım yalan üzerine olmasını istemedim hiç bişeyi ve beni öncekinden daha çok sahiplendi annemle babamla konuştu benimle evlenmek istediğini söylüyor ve su an da sozlenmek istiyor. Fakat şu an ilk sevgilim bana mesaj atıyor pişmanım seninle evlenmek istiyorum falan diyor arkadaşlar aklım çok karışık çok kötüyüm ne yapmalıyım
Üniversitedeki arkadaşım o kadar iyi ki herseyi biliyor bazen diyorum diğeri aklıma geliyor unutamiyorum diyorum bana diyor ki sen çok iyi bi insansın ben sana onu unutturacam diyor hepUniversitedekiyle evlen. Adi ustunde oburu lise aski.
+1madem sana ihanet eden, terkeden, değer vermeyen adamı unutamıyorsun ona dön, hakettiğin hayatı yaşatır sana.
asla ilkine geri dönme .....Arkadaşlar lütfen beni Kınamadan yorum yapın Başka bişey istemiyorum çünkü yeterince acı çekiyorum zaten. Lise 1 de erkek arkadaşım oldu 4 yol boyunca çıktık birlikte olduk. Beni çoğu kez aldatti yalanlar üstüne yalanlar söyledi beni mahvetti ve benden ayrıldı ben ise onun her istediğini yaptim. Şu an üniversite 3. Sınıfm yeni bir erkek arkadaşım var diğerini unutmak için başka bir erkek arkadaşım oldu ve 2 yıldır birlkteyiz onunlada bseyler yaşadık... ve ben ona geçmişimı anlattım yalan üzerine olmasını istemedim hiç bişeyi ve beni öncekinden daha çok sahiplendi annemle babamla konuştu benimle evlenmek istediğini söylüyor ve su an da sozlenmek istiyor. Fakat şu an ilk sevgilim bana mesaj atıyor pişmanım seninle evlenmek istiyorum falan diyor arkadaşlar aklım çok karışık çok kötüyüm ne yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?