ya kızlar hepiniz demişsinizki yüz göz olma u konu yüzünden tartışma olmasın diye bırakın tartışsın eğer bu kadar basit bir konu yüzünden iş bitecekse bırak bitsin zaten sağlam temeller üzerine oturmamış demektir.bırakın sonuna kadar kendini ve istediğini savun.ve nişanlından başkasınada açıklama yapmak zorunda değilsin.vallahi ben korkarım .ne biliyim ben evime okunmuş yada üflenmiş bir şeyler koymaycaklarını.bunlar çok ince şeyler.
kızlar burada daha büyük sıkıntıları olan insanlar var farkındayım, onlardan özür dileyerek yazıyorum. belki bu önemsenecek bir problem değil ama içimde sıkıntı oldu ve fikirlerinizi almak istedim.
nişanlımın ailesi izmitte yaşıyor. nişanlım da istanbul'da bulunduğum ilçede abisi ve yengesiyle kalıyor. kına gecesinin akşamı abisinin evine sığmayacaklarını düşündükleri için birkaç kişinin bizim oturacağımız evde kalmasını konuşmuşlar.
bense gelin olacağım evde ilk kendim kalmak istediğimi söyledim.
nişanlım buna gerçekten üzüldü. böyle bir şey düşünmeme çok şaşırdığını söyledi. kendi evi varken ailesinin sıkış tıkış kalmasının çok ayıp olduğunu söyledi. "burada kalabalığız bir kısmımız sizde kalalım" derlerse onlara hayır demek için mantıklı bir gerekçesinin olmadığını; hem anne ve babasının düğünden önce evimizde kalmasının ve o evde hayır dualar etmelerinin onun özellikle isteği olduğunu söyledi.....
bense evde ben olmadan başkasının kalması fikrinden çok sıkılıyorum. annem gelsin bizde kalsınlar o kadar problem varsa diyor...
ne bileyim... abartıyor muyum; normal mi.. bunun için sıkıntı yaşamalı mı...
lütfen fikirlerinizle bana yol gösterin...
aynı durumu yaşadım, aynı şehirde akrabaları olmasına karşın, görümcem, eşi, çocuklar, kaynım düğün gecesi bizim evde kaldılar, biz otelde kalmak zorunda kaldık, okadar kişinin otele gitmesindense bizim otelde kalmamız daha doğruymuş, tek kelime etmedim,
eşyalarımı kullanmışlar, mutfakta yemek yapmışlar, masaörtümü sigarayla yakmışlar, gelin yatağımı bozup yatmışlar, sonrasında yatağı düzeltmişler ama yatıldığı anlaşılyor işte, aklıma geldikçe deliriyorum, şimdiki aklım olsa asla müsaade etmem
kızlar burada daha büyük sıkıntıları olan insanlar var farkındayım, onlardan özür dileyerek yazıyorum. belki bu önemsenecek bir problem değil ama içimde sıkıntı oldu ve fikirlerinizi almak istedim.
nişanlımın ailesi izmitte yaşıyor. nişanlım da istanbul'da bulunduğum ilçede abisi ve yengesiyle kalıyor. kına gecesinin akşamı abisinin evine sığmayacaklarını düşündükleri için birkaç kişinin bizim oturacağımız evde kalmasını konuşmuşlar.
bense gelin olacağım evde ilk kendim kalmak istediğimi söyledim.
nişanlım buna gerçekten üzüldü. böyle bir şey düşünmeme çok şaşırdığını söyledi. kendi evi varken ailesinin sıkış tıkış kalmasının çok ayıp olduğunu söyledi. "burada kalabalığız bir kısmımız sizde kalalım" derlerse onlara hayır demek için mantıklı bir gerekçesinin olmadığını; hem anne ve babasının düğünden önce evimizde kalmasının ve o evde hayır dualar etmelerinin onun özellikle isteği olduğunu söyledi.....
bense evde ben olmadan başkasının kalması fikrinden çok sıkılıyorum. annem gelsin bizde kalsınlar o kadar problem varsa diyor...
ne bileyim... abartıyor muyum; normal mi.. bunun için sıkıntı yaşamalı mı...
lütfen fikirlerinizle bana yol gösterin...
Aynı durum benim içinde söz konusu canım.Nişanlım eskişehirli,şuan bizim evlenince oturaağımız evde oturuyor.Düğünde önce ıspartada sonra eskişehirde olacak,ıspartadaki düğün gecesinde ve öncesinde nişanlımın ailesi biizim evimizde kalmayı düşünüyorlar.Bende düşündüğüm zaman istemiyorum,çeyizlerimin serildiği eve ilk kendim girmek istiyorum.Bulaşık yıkanmış,yatak yorgan çıkarılmış bir eve girmek istemiyorum tertemiz evime gelinliğimle girmek istiyorum ama nişanlımın ailesine teklif edicez onlara yer ayarlamayı,yok illa kalcaz burda derlersede sorun çıkarmayı düşünmüyorum açıkçası.zaten düğün arifesi hrrkes gergin,birde böyle ufak tefek birşey için kalp kırmaya gerek yok diye düşünüyorum.yani an geliyor büyük bi mesele gibi an geliyor önemsiz ufak bir durummuş gibi geliyor.Sende çok fazla kafana takma,olduki nişanlının ailesi senin evinde kaldı dünyanın sonu değil tatlım.böyle şeyler için canımızı sıkmayalım,güzel heyeccanlar yaşıyoruz tadıı ıkarmak en güzeli
aynı durumu yaşadım, aynı şehirde akrabaları olmasına karşın, görümcem, eşi, çocuklar, kaynım düğün gecesi bizim evde kaldılar, biz otelde kalmak zorunda kaldık, okadar kişinin otele gitmesindense bizim otelde kalmamız daha doğruymuş, tek kelime etmedim,
eşyalarımı kullanmışlar, mutfakta yemek yapmışlar, masaörtümü sigarayla yakmışlar, gelin yatağımı bozup yatmışlar, sonrasında yatağı düzeltmişler ama yatıldığı anlaşılyor işte, aklıma geldikçe deliriyorum, şimdiki aklım olsa asla müsaade etmem
Doğur büyüt,uğraş didin oğlunun evinde bir gece uyuyama.Sorması ayıp eşyalarınızı ısırıp parçalayacaklarından falan mı korkuyorsunuz?
Birde şunu merak ettim.Bu insanlar hastalanıp yatalak falan olsa mazallah siz eve de sokmazsınız.Bu kadar bencil olmayın.Ne var bir gece evde uyusalar,ev dağılsa bizim gelenek ve göreneklerimiz bu değil.Birkaç eşya parçası için kalp kırmaya değmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?