• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"kinaver gözlü"

komşum sıkışır borç ister veririm.yaşlı teyzeleri sağlık ocağına eczaneye götürürüm pandemi yokken okula çocukta götürüyordum komşumun işi olduğunda.markete gitmeden ararım 2 yaşlı teyzeyi bir ihtiyacınız varda alıp geleyim diye.e hısız değilim rüşvet yemiyorum daha ne olsun.ama mecbur da değilim her gördğüm insana gülümsemeye günaydın ya da iyi akşamlar demeye değil mi?canım istemez kafam dolu olur kendi sorunum olur ya da gereksiz bulurum devamlı görüştüğüm insanlar değilse .konu sahibi abartmış bence herkesin kendine göre derdi var günümüzde.dünmesela kızımın dikişini aldırmaya giderken komşulara rastladım selam falan vermedim kendi canım sıkkındı.bu kötülük değil .ne yapayım devamlı sırıtan resimli bir maske mi alayım kendime ha ha ha
Bende sevmedigm insanlara gülemiyorum ve selam bile vermek gelmiyor icimden zoraki gulus yarim marhaba zorda kaldiysam. Sen gene yapiyorsun markete giderken arama olsun cocuk birakma olsun. Ben yapmam. Gercekten kiymet vermem lazim bunlari yapmam icin o insana

Çünkü baktim dedikodu yapiyorlar ya da anlatiyorlar seni birbirlerine hic hoslanmam
Sen gene iyi sayilirsin o zaman😂
Gecmis olsun

Bende sevmedigm insanlara gülemiyorum ve selam bile vermek gelmiyor icimden zoraki gulus yarim marhaba zorda kaldiysam. Sen gene yapiyorsun markete giderken arama olsun cocuk birakma olsun. Ben yapmam. Gercekten kiymet vermem lazim bunlari yapmam icin o insana

Çünkü baktim dedikodu yapiyorlar ya da anlatiyorlar seni birbirlerine hic hoslanmam
Sen gene iyi sayilirsin o zaman😂
Gecmis olsun
teyzeler melek gibi yıllardır bir kere üzmediler beni valla yaşıtlarımdan vefalılar :KK53:

Kinaver kenafirin çoğulu falan mı?😪ben de insanlara gülmeyi değil domuşuk bakmayı severim. Niye güleyim? Çok mu komik yaşadığımız hayat. Çok mu iyi şeyler oluyor hayatımızda. Anca kendi Halime gülüyorum ben.

''Kenafir gözlü insanların üzerine ağız dolusu kusma isteği''kulağa korkunç geldiğinin farkındayım lakin insanlık nereye gidiyor hanımlar!yediğimiz genetiği ile oynanmış yiyeceklerden olamaz bu sadece, başka sosyal ve kültürel faktörler olmalı..toplu olarak kimyasala maruz kalmış uzaylılar gibiyiz...uzun süredir içten gülümseyip günaydın diyen insan görmedim yahu!
Şu şartlar içinde kim ne kadar mutlu ki? Sorunlu evlilikler cinayetler hırsızlıklar işsizlik ekonomik sorunlar işi olanların sınırsız köle gibi çalıştırılmaları vs vs. Kim nasıl mutlu olsun ki?

''Kenafir gözlü insanların üzerine ağız dolusu kusma isteği''kulağa korkunç geldiğinin farkındayım lakin insanlık nereye gidiyor hanımlar!yediğimiz genetiği ile oynanmış yiyeceklerden olamaz bu sadece, başka sosyal ve kültürel faktörler olmalı..toplu olarak kimyasala maruz kalmış uzaylılar gibiyiz...uzun süredir içten gülümseyip günaydın diyen insan görmedim yahu!
Konu neydi?

Çünkü kimseye kimse karışamaz, kimseler gibi de olamaz hiç kimse. Demokratik bir ülkede yaşıyoruz. Hepimiz biriz, birimiz de hepiz. Özgürlükler bakımından güleryüz gerekmese de bazen gerekebilir. Çünkü gerektiği zamanlar olabilir. Öyle olmasa bile öyle gibi olabilir bazı zamanlar. O kadar.

Gülümsemek ve günaydın demek...tiksinç bakışlarla etrafa bakmaktan çok daha düşük maliyetli değil mi sizce de?
Bacım mum ışığında şarap içip şiir okurken mi yazıyorsun buraya , bu nasıl cümle.Ayrıca kelimeleri yanlış kullanıyorsun, kıskanarak bakan insan gibi algılıyoruz bak.

Çünkü kimseye kimse karışamaz, kimseler gibi de olamaz hiç kimse. Demokratik bir ülkede yaşıyoruz. Hepimiz biriz, birimiz de hepiz. Özgürlükler bakımından güleryüz gerekmese de bazen gerekebilir. Çünkü gerektiği zamanlar olabilir. Öyle olmasa bile öyle gibi olabilir bazı zamanlar. O kadar.
Siyasetçi dinlemiş gibi oldum 🤣

Back
X