- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #1.941
benim tahlil sonucu sirketten tam çıkmadan once zar zor faks seklinde geldi yuregim duracaktı ve deger 49,64 e yukselmis. dr u aradım harika gidiyor dedi cuma tekrarlayalım dedi seyrine bakmakacısından
ne deolsa tektupum var allah korusun dikkatli davranmalıyım amaartık resmen hamileyim diyebilirim ben bile inanamıyorum
16. ayda oldu oglum ilk istedigim ay olmustu ve ben artıkmucuze bu benasla kalamıycam falan diye dusunmeye baslamıstım hiç belli olmuyor ve buis yine sivilcem cıktı atesim dusuk seyrediyor teksomut olay kan tahlili
zeynepim kızz agzından bal damlıyor sankiii...inşallah canım benim..bak bugün 10 gün oldu iğne vurulalı hala agrım var..hele bugün benim afacan beni çok yordu..evi temizliyodum bende yapacam silecem dedi..içine batırma dedim ben yemek ısıtmaya gittim batırmış sıkmaya çalışıyor var gücüyle sonrada kova tepetaklak olmuş ..yatak odamın mobilyaları bazanın altı halılar hep ıslandı..akşama kadar onla uğraştım..dövmedim ama çok bagırdım..oda çok agladı anne ben sakarım diyor bide..sonrada pişman oldum bagırdığıma..temizlik bitti ama şuan öyle yorgun öyle agrım varki karnımda kasıklarımda..
benim tahlil sonucu sirketten tam çıkmadan once zar zor faks seklinde geldi yuregim duracaktı ve deger 49,64 e yukselmis. dr u aradım harika gidiyor dedi cuma tekrarlayalım dedi seyrine bakmakacısından
ne deolsa tektupum var allah korusun dikkatli davranmalıyım amaartık resmen hamileyim diyebilirim ben bile inanamıyorum
16. ayda oldu oglum ilk istedigim ay olmustu ve ben artıkmucuze bu benasla kalamıycam falan diye dusunmeye baslamıstım hiç belli olmuyor ve buis yine sivilcem cıktı atesim dusuk seyrediyor teksomut olay kan tahlili
Bende ikiciyi yaz başından beri deniyorum 2 aydırda iğne oluyorum ama gelen giden yok arkadaşlar, benide alın listeye
esrako canım nasıl yani birşey hissetmiyorsun..hamilelik belirtileri yok mu biraz..peki nasıl anladın canım..
kızlar yaaa normalde adet tarihim yarındı hiç ağrım sızım yoktu.biraz önce ani bir ağrıyla adet başladı. wc ye gittim pıhtılaşmış kan düştü elimle yokladım içinde beyaz küçücük üç dört yuvarlak şey birbirine yapışıklardı,kanla birlikte bunlar düştü elle hissedilir sertlikte..ne olabilir canım çok sıkkın moralim bozuk..lütfen bu ne olabilir acaba..
kızlar yaaa normalde adet tarihim yarındı hiç ağrım sızım yoktu.biraz önce ani bir ağrıyla adet başladı. wc ye gittim pıhtılaşmış kan düştü elimle yokladım içinde beyaz küçücük üç dört yuvarlak şey birbirine yapışıklardı,kanla birlikte bunlar düştü elle hissedilir sertlikte..ne olabilir canım çok sıkkın moralim bozuk..lütfen bu ne olabilir acaba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?