kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

zeynepcim teşekkür ederim canım listedeki düzenleme için öncelikle

arkadaşlar ben de her kasık ağrısı olan adet olacağım sanmasın diye yazmıştıum zatenn..hani kendi kendinize karamsar olmayındiye..inanın ben de kızımda kasık ağrısını adet sancısı zannettiğim gibi adet kanamasına benzer bir kanama bile yaşamıştım ve gebeymişim:)
Allah hayırlısını versin kızlar..eminim hepimizin yüzü gülecek...
ama varya bu gidişle 2009 da kışın ortasına denk gelecek bebişlerimiz..karda doğuranlar topiği yaparız:)))
hepinize iyi akşamlar canlarım....

ya kızlar bu fsh degerleri ne demek bide kaç aydan sonra doktora gittiniz çocuk için benim bu konularda pek bilgim yok.

kızlar bide birşey soracam benim kaç gündür ayak parmaklarım çok kötü üşüyo inanın kat kat giyiyorum banamısın demiyo kan degerlerim iyi oldugunu biliyorum bu konuda bilgisi olan varsa yassın lütfen [acaba çok uyuyorum ondanmı]

canım üzülme dur bakalım rabbim büyük bakırsın hiç beklemediğin bir anda kavuşursun bebeğine burda sitede bir arkadaşın fsh 16 dıydı doğal yolla hamile kaldı moralini bozupta hormonlarını alt üst etme canım rabbim gönlüne göre versin inşallah....:teselli:

canım benim ya ben ne yapayım benim fsh değerim 15.58 söyle ben ne yapayım karalar mı bağlayayım..senin değerin gayet iyi 10-11den sonrası doğal yollarla hamile kalınmıyacak şekilde..13ten sonrası direk tüp bebek..söyle canım benim ben ne yapayım..16ya yakın bir fsh değeriyle ..bu kadar kendini üzme ve haline şükür et beterin beteri var şuan ki fsh değerin gayet normal bence..bak dr. git oda aynı şeyi söylecek görürüsün..Allah sağlık sıhhat versin gerisi boş..vakti saati gelen vede yiyecek ekmeği içecek suyu olan zaten bir şekilde dünyaya geliyor..hreşeyin hayırlısı canım benim sakın üzülme..a.s.

canım fsh değeri yumurta kaliten ve durumunu gösteren bir hormon testii..üşümene gelince eviniz soğuk mu yani ben şu zmana kadar hep soğuk evlerde yaşadımda ondan soruyorum..kombiyi 60-70de yakardık yinede ısınmazdı ama bu sene lojmana taşındık ve ev fırın gibi şükürler olsun ki..a.s.

canım benim niye hemen ümidini kesiyorsun.klava:.rabbim bi tane vermiş diğerinide elbet verecektir..ama sizler böyle korktukça bizlerinde umudunu kırıyorsunuz..lütfen canım moralini bozma bu hormanlar bu değerler psikolojidende etkileniyolar..hiç bebeğin olmasa tamam korkabilirsin..neden olmuyo diye..ama rabbim bize anneliği nasip etmiş şükürler olsun..öptüm canlarım benim..a.s.:1hug:

canım,benim ilk değerim 14.8 di. sonra 8.5, şimdi de 9.7. 10-11 sonrası kalınmıycak şekilde diyorsun. 10 a ne kalmış ki, zaten bu 14.8 den düşmüş hali. kalamıyorda değilim aslında, ama demek ki kaliteli yumurta gelişmiyor.senağlama

sen hiç karalar bağlama, yaşın genç senin. benim ki almış başını gidiyor.:çok üzgünüm:

az önce markette oğlumun ana sınıfından eski bir veliye rastladım. kendide tüp bebekle dünyaya getirmiş oğlunu. beni ne zaman görse hadi yap artık bi tane daha der durur. yine dedi. bende olmuyor ablacım, kaç tane kaybım var, sen anlarsın beni, insanlar sürekli sordukça çok üzülüyorum dedim oda üzüldü.

yine de oğlum için her zaman şükrediyorum. Rabbim onlara sağlıklı uzun ömürler versin.:Saruboceq:

a.s.canım üzme kendini bukadar beterin beteri var allah büyük olur inş. hemen karamsar olma ne arayıpta bulumayanlar var eşimin akrabası 10 yıldır bebekleri omuyo 3-4 kere tüp bebek denediler tutmadı onlar napsın yıne bizim 1er evlatlarımız var bunu düşün hiç olmasa napardık ben hep böyle diyorum rabbim vermiş isyan etme canım allahın bir bildigi vardır bak benimde 2kere oldu bebegim ama allah nasip etmedi tez verdi tez aldı yani herşey bi imtan napalım allahım neylerse güzel eyler canım allah ogluna saglık uzun ömür nasip etsin inş. sanada en kısa zamanda bebiş ve tüm isteyenlere kendine iyi bak sevgileeer

idrarda tortu olur diyorlardı
benim adetime 3 gün var
pek belirtim de yok
ama bir bardaga idrarımı yaptım içinde bayagı tortu var
hamile arkadaslar sizinde öylemiydi?

canım, asla isyan değil. daha önce de yazmıştım. asla isyan etmedim. ama sadece olmıycak herhalde, demek ki hak etmiyorum diye düşünüyorum bazen o kadar. eminim hepimizin aklından geçiyordur. isyan yerine hep dualara sığınırım ben. hakkımızda her zaman hayırlısı inşallah.

canım çok soguk olmuyo hem kombi hemde ufoyu yakıyorum ama sadece ayak uclarım üşüyo sakıncası yoksa lojmana taşındık demişin eşin ne görevi yapıyo.

kızlar ne oluyo bakıyım sizlere şöyle bir silkelenin hele...umudumuzu kaybetmek yok ben 1,5 seneyi geride bıraktım ve sorunumda yok gibi bişey...ama ne yapalım kısmet böyleymiş...bi gayretle yolumuza devam edicez...allah çocuklarımıza sağlıklı uzun ömürler versin...sağlımız huzurumuz yerinde olsun...inşallah ondan sonrada bebişlerimizde gelecek...gelmezlersede canımız saolsun dimi...lütfen umudunuzu kaybetmeyin canlarım....

zeynebimmm kırmızı kartı gordum bugun yeni tarih 5subat bunun:çok üzgünüm: ustune birde kızım sucıcegı cıkartı krese basladı hastalıktan kurtulamadı:1no2: kuzum allah saglık versın

günaydın kızlarr..gece yine çok sancılandım rahmim dışarı fırlayacakmış gibi agrıyor halada çok kötüyüm..bugün cuma hepinizin cuması mubarek olsun..Allah dualarımızı kabul eder inşallah ..

raebzeh.....................................2 Ocak
idayre.......................................8 Ocak
kyt043.....................................13 Ocak
pınar77...................................15 Ocak
Hatice alpaslan.......................16 Ocak
derinlik...................................16 Ocak
xxgizemxx..............................18 Ocak
BTRKLC..................................19 Ocak
handefe...................................19 Ocak
heja.........................................23 Ocak
Balsurat.................................,.24 Ocak(torpilli arkadaş...ilk bebek çalışması)
interhat....................................25 Ocak
güleser1983.............................27 Ocak
diorisimo..................................27 Ocak
gülücük....................................27 Ocak
zynp.ZEYNEP..........................28 Ocak
asu1984...................................29 Ocak
yağmur20.................................30 Ocak
mawili......................................30 Ocak
WANNABABY...........................3 Şubat
beratefe.....................................6 Şubat
cerot.........................................7 Şubat
lolo...........................................5 Şubat
ali -ye ......................................5 Şubat
tali-tan
Berknilay
kaymaklım
enteresan
NazLı
zeliş82
tugbamurat

HAMİŞLER

sampuan
başak35
esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx
sahre
tatoş... bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım...

gelmeyen arkadaşlar lütfen durumunuzu bildirin.....

kızlar listede tarihleri belli olmayan ve uzun süredir uğramayan bazı arkadaşlarımızı sildim..tekrar listeye girmek isterlerse tarihlerini bildirirlerse tekrar yazarım....

hepinize günaydın hayırlı cumalar olsun..

kızlar cagla sikel bebegin duşurmüş üzüldüm vala yeni duydum sizin haberiniz varmiydı

günaydın canım evet haberimiz vardı merak etme onlar şıp diye yine hamile kalırlar ...nasıl beceriyolar anlamıyorum ya neyse...sende kırmızıları görmüşsün umarım bu son gelişleri olur....

canım geçmiş olsun bi türlü düzelemedin hayırdır niye böyle oluyosun ....

zeynepcim vallahi bilmiyorum ya adet oldum rahatlamıştım bayadır agrımıyordu gece uykumndan uyandım o kadar feci agrıyordu..gaz sıkışması sandım yarım saat wcde kaldım ama yok..hala agrım var..ama geceki gibi değil şükür ki..dr. söylediğimde olabilir böyle şeyler diyoe beni sinir ediyor..

günaydın gülücük çok geçmiş olsun canım herkesin cuması mübarek olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…