- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #2.701
fsh değerim 9.7 olmuş. temmuz ayında 8.5 di.senağlamasenağlama ya doğrudan tüp bebek düşünücem yada bu sevdaya toptan veda edicem. herhalde ikinci şık olucak. adet olunca hiç üzülmedim ama değerimi öğrenince çok üzüldüm. akşam saatlerce ağladım. bugün de bütün gün balon gibi gözlerle dolaştım.senağlamasenağlama
oğluma bir kardeş veremiycek olmak beni kahrediyor. kendimi çok eksik hissediyorum. Rabbimin gücüne gitmesin ama bazen ikinci kez anne olmayı hak etmiycek birşey yapmış olmalıyım diyorum.senağlama:çok üzgünüm:
fsh değerim 9.7 olmuş. temmuz ayında 8.5 di.senağlamasenağlama ya doğrudan tüp bebek düşünücem yada bu sevdaya toptan veda edicem. herhalde ikinci şık olucak. adet olunca hiç üzülmedim ama değerimi öğrenince çok üzüldüm. akşam saatlerce ağladım. bugün de bütün gün balon gibi gözlerle dolaştım.senağlamasenağlama
oğluma bir kardeş veremiycek olmak beni kahrediyor. kendimi çok eksik hissediyorum. Rabbimin gücüne gitmesin ama bazen ikinci kez anne olmayı hak etmiycek birşey yapmış olmalıyım diyorum.senağlama:çok üzgünüm:
ya kızlar bu fsh degerleri ne demek bide kaç aydan sonra doktora gittiniz çocuk için benim bu konularda pek bilgim yok.
kızlar bide birşey soracam benim kaç gündür ayak parmaklarım çok kötü üşüyo inanın kat kat giyiyorum banamısın demiyo kan degerlerim iyi oldugunu biliyorum bu konuda bilgisi olan varsa yassın lütfen [acaba çok uyuyorum ondanmı]
canım benim ya ben ne yapayım benim fsh değerim 15.58 söyle ben ne yapayım karalar mı bağlayayım..senin değerin gayet iyi 10-11den sonrası doğal yollarla hamile kalınmıyacak şekilde..13ten sonrası direk tüp bebek..söyle canım benim ben ne yapayım..16ya yakın bir fsh değeriyle ..bu kadar kendini üzme ve haline şükür et beterin beteri var şuan ki fsh değerin gayet normal bence..bak dr. git oda aynı şeyi söylecek görürüsün..Allah sağlık sıhhat versin gerisi boş..vakti saati gelen vede yiyecek ekmeği içecek suyu olan zaten bir şekilde dünyaya geliyor..hreşeyin hayırlısı canım benim sakın üzülme..a.s.
a.s.canım üzme kendini bukadar beterin beteri var allah büyük olur inş. hemen karamsar olma ne arayıpta bulumayanlar var eşimin akrabası 10 yıldır bebekleri omuyo 3-4 kere tüp bebek denediler tutmadı onlar napsın yıne bizim 1er evlatlarımız var bunu düşün hiç olmasa napardık ben hep böyle diyorum rabbim vermiş isyan etme canım allahın bir bildigi vardır bak benimde 2kere oldu bebegim ama allah nasip etmedi tez verdi tez aldı yani herşey bi imtan napalım allahım neylerse güzel eyler canım allah ogluna saglık uzun ömür nasip etsin inş. sanada en kısa zamanda bebiş ve tüm isteyenlere kendine iyi bak sevgileeer
canım fsh değeri yumurta kaliten ve durumunu gösteren bir hormon testii..üşümene gelince eviniz soğuk mu yani ben şu zmana kadar hep soğuk evlerde yaşadımda ondan soruyorum..kombiyi 60-70de yakardık yinede ısınmazdı ama bu sene lojmana taşındık ve ev fırın gibi şükürler olsun ki..a.s.
canım çok soguk olmuyo hem kombi hemde ufoyu yakıyorum ama sadece ayak uclarım üşüyo sakıncası yoksa lojmana taşındık demişin eşin ne görevi yapıyo.
kızlar cagla sikel bebegin duşurmüş üzüldüm vala yeni duydum sizin haberiniz varmiydı
günaydın kızlarr..gece yine çok sancılandım rahmim dışarı fırlayacakmış gibi agrıyor halada çok kötüyüm..bugün cuma hepinizin cuması mubarek olsun..Allah dualarımızı kabul eder inşallah ..
günaydın gülücük çok geçmiş olsun canım herkesin cuması mübarek olsunzeynepcim vallahi bilmiyorum ya adet oldum rahatlamıştım bayadır agrımıyordu gece uykumndan uyandım o kadar feci agrıyordu..gaz sıkışması sandım yarım saat wcde kaldım ama yok..hala agrım var..ama geceki gibi değil şükür ki..dr. söylediğimde olabilir böyle şeyler diyoe beni sinir ediyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?