kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

kızlarrr iyi haftalar hepinizee...
bu haftanın hamişleri kimler olacak bakalım:) bekliyoruz heyecanla:)
sevgiler herkese..

günaydınnn arkadaşlar hepinize bende merakla bu haftaki haberleri bekliyorum ayağımı sürttüm gelen çok olcak arkadan...............

kızlar bugün benim kırmızılar gelmiş bir üzüldüm bir üzüldüm diyorumki ben hamileydim nasıl oldu galiba üstüne gördüm diyorum tam doktordan randavu alırken uyanmışımmmmmmmmmm

baktımki rüyayımış ......:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

Kızlar...
Evde yapılan testlerden yaptım ve 2. çizgi biraz daha açık ama çıktı.
HAMİLEYİM heralde değilmi...Ne olur fikir verin.....

Kızlar...

ay gezgin canım hamilesin tabikide ne kadar bereketli bir ay oldu rabbim bizlerede nasip eder inşallah gözün aydın canım

AYYY KIZLAR İNANIN BANA ÇOK UMUT VERDİNİZ.
HALA İNANAMIYORUM.BU TESTLER KİST FALAN OLSA POZİTİF SONUÇ VERMEZ DİMİ.ÇÜNKÜ TAM 1. YILDA HAMİLE KALMIŞ OLUCAM.RABBİM EN KISA ZAMANDA SİZLERE DE VERSİN İNŞALLAH.ÇÜNKÜ BEN BU SİTEDE ÇOK MORAL BULDUM....:enbuyukkk:

aaa bak bugünde hayırlı haberler geldii hayırlısıyla bir başka marka testle tekrarlayabilirsin....
yada direk kan testi gezgincim ben öle yapmıştımmmmç
ve güleser sanırım sende artık test yapmalısın.............. bir hayırlı haberde senden gelcek gibi geliyo hadi kızlarrr. hareket

slm beni de aranıza alın. ben 2. bebeğimi istiyorum 4 senedir olmuyor.

senemaycığım hoşgeldin canım aramıza...1. yi veren Rabbim 2. yi de verir içini rahat tut olur mu..bak teker teker hamiş haberleri geliyor çok şükürr...

günaydınnn arkadaşlar hepinize bende merakla bu haftaki haberleri bekliyorum ayağımı sürttüm gelen çok olcak arkadan...............

canım sağol desteğin için...bu ay bana da uğurlu geliyor nedense..beklemedeyim ben de cumaya bakalım..çok zor beklemek

Kızlar...

canım hamilesin bence de..oleyyy hatta :teytey::teytey:
tebrik ederim Allah tamamına erdirsin..

Kızlar az önce namaz kılıp sizin için de dua ettim.
Inşallah dediğiniz gibidir.yarın kan testi de yaptırayım kesin olsun.bana dua edin ne olur.

Kızlar az önce namaz kılıp sizin için de dua ettim.
Inşallah dediğiniz gibidir.yarın kan testi de yaptırayım kesin olsun.bana dua edin ne olur.

canım Allah kabul etsin dualarını ve dualarımızı...çok saol bitanemm..
bence de hemen yaptır canım kan testini..:1hug:

canım ya saglık ocagında kan testi yaptırsam olur herhalde yapıyorlardır dimi test vala hiç saglık ocagına gitmedim bilgim yok o yüzden hastaneler bana baya uzak eşimle gitmem lazım

selam kızlar..yeni hamişimiz gezgin Allah hayırlısıyla sağlıkla kucagına almayı nasip etsin bebişini..gülesercim inşallah sendende hayırlı haberler alırız..eee sıra bizlere geliyor sanırım..zelişimle bende sıra değilmi canımcım..hayırlısıyla inşallah sıra bizde..:)

güleser1983.............................27 Ocak
asu1984...................................29 Ocak
WANNABABY...........................3 Şubat
lolo...........................................5 Şubat
ali -ye ......................................5 Şubat
beratefe.....................................6 Şubat
cerot.........................................7 Şubat
idayre.......................................9 Şubat
raebzeh...................................10 Şubat
zeliş82 ...................................13 Şubat
pınar77....................................16 Şubat
BTRKLC..................................18 Şubat
heja.........................................18 Şubat
gülücük....................................20 Şubat
Batuhanım................................20 Şubat
Balsurat...................................22 Şubat (torpilli arkadaş...ilk bebek çalışması)
mawili........................................2 Mart
yağmur20...................................2 Mart
kaymaklım
enteresan
NazLı
tugbamurat
arzus
Hatice alpaslan
derinlik
diorisimo

HAMİŞLER

ggezgin
interhat
zynp.ZEYNEP
handefe
sampuan
başak35
esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx
sahre
tatoş... bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım...

gelmeyen arkadaşlar lütfen durumunuzu bildirin.....

kızlar listede tarihleri belli olmayan ve uzun süredir uğramayan bazı arkadaşlarımızı sildim..tekrar listeye girmek isterlerse tarihlerini bildirirlerse tekrar yazarım....

Zeynep seni çok tebrik ederim canım.allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin...

Kızlar...

canım çok tebrik ederim seni merak etme benimde silik çıktı testlerim bugün dr a gittim kandaki değer 1500 olmadan kesede gözükmez testte koyu çıkmaz dedi...yani o testlerin koyulaşması için kan değerinin bayağı bir artması gerekiyormuş...benim bugünkü değerim 228 omuş dr um normal dedi...

kızlar daha bende birşey yok kan tahili için daha erkenmi ne dersiniz yaptırayımmı yoksa bu haftada bekleyeyimmi....

canım sen yap artık benim 28 ocaktı bak çıktı seninki benden önceymiş yarın yaptır test sen hayatım inşallah iyi haberlerin gelir...

slm beni de aranıza alın. ben 2. bebeğimi istiyorum 4 senedir olmuyor.

canım beklenen adet tarihini ver senide listeye alalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…