- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #3.061
selam kızlar..yeni hamişimiz gezgin Allah hayırlısıyla sağlıkla kucagına almayı nasip etsin bebişini..gülesercim inşallah sendende hayırlı haberler alırız..eee sıra bizlere geliyor sanırım..zelişimle bende sıra değilmi canımcım..hayırlısıyla inşallah sıra bizde..:)
canım gözün aydın allah tamamına erdirsin inş. hayırlısıyla kucagınada alırsınBen şimdi semt polikliniğinden randevu aldım.Yarın sabah gidicem inşallah.Kan testini de yaparım...
iyiaksamlar kızlar grip oldum atibiyotik kulanıyorum cok hastayım 3gun sonra adetım gelcek cok gergınım temizlenınce doktora gitcem insallah[/QUOTEaliyecim canım çok geçmiş olsun umarım adetin gelmezde sende bizlere hamile haberini verirsin.....
Kızlar hepinize çooooooooooook teşekkür ederim.İnşallah sizlerde buradan müjdeli haberleri vereceksiniz.
Kızlar hepinize çooooooooooook teşekkür ederim.İnşallah sizlerde buradan müjdeli haberleri vereceksiniz.
zeynepcim canım değerin çok güzel arttı maşallah hadi gözün aydın bitanem bizlerede dua et....
canım gözün aydın allah tamamına erdirsin inş. hayırlısıyla kucagınada alırsın
iyiaksamlar kızlar grip oldum atibiyotik kulanıyorum cok hastayım 3gun sonra adetım gelcek cok gergınım temizlenınce doktora gitcem insallah
aman masallah masallah A llah nazarlardan saklasın kızlar bu ne bereket 2009 ugurlu geldı topımıze hamısler cogalıyo cok guzel darısı da bız bekleyenlere bu ay benım tam 1. sene doluyor hadı bakalım hayırlısı
gülesercim senin kaç günün geçti
evde yapsan zaten çıkar ben 8. gün yaptığımda silikde olsa çıkmıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?