kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

canım benim seni çok iyi anlıyorum her ay ümitlenmiyeyim diyorsun yinede adet olunca üzülüyorsun üzülmeyi bırak ben oturup ağlıyorum sonra ertesi sabaha ne salakmışım niye ağlıyorsam diyorum işte bu kadın olduğumuz için elbet gelecek ama işte bizi üze üze gelecek

gezgin öncelikle gözün aydin
sonucuda cabuk bildir meraklandim burda
ama icimden bir ses hamilesin diyor
zeynepcigim ve hamis bütün arkadaslar bizlerede dua edin
dualariniz kabul olur insallah

Kızlar...
Evde yapılan testlerden yaptım ve 2. çizgi biraz daha açık ama çıktı.
HAMİLEYİM heralde değilmi...Ne olur fikir verin.....

arkadaşım tebrik ederim sağlıklı sıhatli hayırlı olsun inşallah.. burdaki bütün arkadaşlarımda kucaklarına alsınlar büyütsütsünler inş. sonra seneler sonra bak ben senin için hep pc deydim deriz..biraz saçma oldu sonu ama olsun..-tatlicadiarzu-

güleser1983.............................27 Ocak
WANNABABY...........................3 Şubat
lolo...........................................5 Şubat
ali -ye ......................................5 Şubat
beratefe.....................................6 Şubat
idayre.......................................9 Şubat
raebzeh...................................10 Şubat
zeliş82 ...................................13 Şubat
pınar77....................................16 Şubat
BTRKLC..................................18 Şubat
heja.........................................18 Şubat
gülücük....................................20 Şubat
Batuhanım................................20 Şubat
Balsurat...................................22 Şubat (torpilli arkadaş...ilk bebek çalışması)
asu1984...................................25 Şubat
mawili........................................2 Mart
yağmur20...................................2 Mart
cerot..........................................3 Mart
kaymaklım
enteresan
NazLı
tugbamurat
arzus
Hatice alpaslan
derinlik
diorisimo

HAMİŞLER

ggezgin
interhat
zynp.ZEYNEP
handefe
sampuan
başak35
esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx
sahre
tatoş... bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım...

gelmeyen arkadaşlar lütfen durumunuzu bildirin.....

kızlar listede tarihleri belli olmayan ve uzun süredir uğramayan bazı arkadaşlarımızı sildim..tekrar listeye girmek isterlerse tarihlerini bildirirlerse tekrar yazarım....

canım ya üzülme diycem ama elinde deil biliyorum inşallah bir dahaki ay normal yollardan gelir bebişin..

zynp ZEYNEP hayırlı olsun günlerdir yatmaktan giremiyordum .kızlar ne güzel çoğalmışsınız hele seni görünce canım sevinçten ağladım allah tamamına erdirsin hayırlı olsun tekrar allah rahat bi hamilelik nasip etsin canım.

cerot canım çok üzüldüm,üzülme bitanem hem aşılamadan sonraki ay hamile kalan bir çok arkadaşımız var inşallah önümüzdeki ay hamile kalırsın......:teselli:

idayree canım benim çok sağol..aynen öyle hep aynı kısırdöngü..bence bizim psikolojimiz bozuluyor her ay bu şekilde..hamile olduğumuzda da kendimiz de inanamıyoruz doğruluğuna..:)daha iyiyim canım..tüm gün salak gibi gezdim ama şu an iyiyim bitanemm..çok sağolunn

canım ya üzülme diycem ama elinde deil biliyorum inşallah bir dahaki ay normal yollardan gelir bebişin..

zeynepciğim canımm çok sağol..evet elinde olmuyor insanın..sen çok iyi anlarsın canım bizleri..yakın zamana kadar yaşadın ama tattın Allaha şükür o duyguyu..sizlerin mutluluğu ve umut listemiz hep moral ve motive oluyor canım bizlere..Allah herkese nasip etsin..

cerot canım çok üzüldüm,üzülme bitanem hem aşılamadan sonraki ay hamile kalan bir çok arkadaşımız var inşallah önümüzdeki ay hamile kalırsın......:teselli:

zelişciğim bitanemm 2. aşılama olacak bu ay..en çokta aşılama olması beni umutlandırmıştı canım..yoksa alışkındım hani normal yolla gebe kalamamaya.....kısmet canım..Allahım hayırlısıyla tez elden versin hepimize dee..

öptüm canlarım hepinizii:1hug:

canım ya üzülme inşallah 2. aşılamanda tutar......

cerotcum üzülme canım..demekki hayırlısı buymuş çok dua ettim ben sana demekki buymuş hakkındaki en hayırlsı olan..canım benim bak bizlerde aynı durumdayız üzülme olur mu canım benim öptüm seni..

cerotcum üzülme canım benim ..yeni açtım neti şimdi gördüm..sağlık olsun önemli olan bu canım..rabbim hayırlı zamanda hayırlısıyla versin..amiinn..

nasılsınız canlarııımmm..pek giremiyorum nete valla meraktan hemen açtım..öptüm canlarııımm..

cerot uzulme demek çok kolay gibi hani uzulmemek elde değil ama gercekten uzulmemeye calıs allaha inancım sonsuzdu benim hayırlı olan zamanda gelecek diyordum ve tup bebek arastırmaya baslamısken hamile kaldım. seninkide en uygun zamanı bekliyor eminim

herkese günaydınnnnnn....
evet cerotcum ne desek boş biliyorum elbet için içini yiyecek ama gerçekten psikoloji önemliymiş bende hastalanıp dr.a gidelim diye bekliyodum aşılama için ..... nasıl olsa 15 aydır olmuyo bu ay adetin ilk günü gidelim dedim ve oay adet görmedim demekki kafayı biraz boşaltmak gerekiyormuş dedim kendime ama takmamak da elde değil onuda biliyorummmmm
başka şeylerle uğraş birazcık..... kafanı dağıt örgü ör, kitap oku... nebilimmmm işte bir tavsiye

gülücük canım çok sağoll..ben da hayırlısı buymuş diye teselli ediyorum kendimi..duaların için sağol bitanemm.Allah hepimizi güldürsün inşallah....

raebzeh canım sağol desteğin için.. hayırlısı buymuş demekki canım...hepimiz iin dua ediyorum inanın..hayırlı zamanda hayırlı evlatlarımız olsun diyee..

esrako bitanemm çok teşekkür ederim..sizlerin haberleri ve liste inan motive ediyor zaten beni..bana da dr um 3 aşılamada olmazsa tüp bebeğe geçeriz dedi ama ümidimi yitirmemeye çalışıyorum..inşallah Allah kucağına almayı da nasip eder canım topik topik:)

handefeciğim canım çok sağol..aşılama olması biraz daha ümitlendirmişti sadece beni..hani doğal yolla negatif sonuca alıştırıyor insan kendini ama aşılama olunca farkında olmadan epey ümitlenmişim
canım zaten çalışıyorum, işyerinde baya bi kafa dağıtacak şeyler var..sağolsun iş bitmiyor:) akşamları da kızım tesellim..onunla oynayıp unutuveriyorum bi anda, şükrediyorum onun varlığına..1. yi veren Rabbim 2. yi de verir diyorum hep içimden..

canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini sen de.

çok öptüm hepinizi kızlarr.iyiki varsınız canlarım..:1hug:

zeynoşum güzel hamişim listeye gireyim dedim gene.gerçi sapıttı günlerim belli olmuyo o yüzden en son olabileceğim günü yazıyorum. 6şubat......benide ekle olurmu? güzel hamişim benim

güleser1983.............................27 Ocak
WANNABABY...........................3 Şubat
lolo...........................................5 Şubat
ali -ye ......................................5 Şubat
funda72.....................................6 Şubat
beratefe.....................................6 Şubat
idayre.......................................9 Şubat
raebzeh...................................10 Şubat
zeliş82 ...................................13 Şubat
pınar77....................................16 Şubat
BTRKLC..................................18 Şubat
heja.........................................18 Şubat
gülücük....................................20 Şubat
Batuhanım................................20 Şubat
Balsurat...................................22 Şubat (torpilli arkadaş...ilk bebek çalışması)
asu1984...................................25 Şubat
mawili........................................2 Mart
yağmur20...................................2 Mart
cerot..........................................3 Mart
kaymaklım
enteresan
NazLı
tugbamurat
arzus
Hatice alpaslan
derinlik
diorisimo

HAMİŞLER

ggezgin
interhat
zynp.ZEYNEP
handefe
sampuan
başak35
esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx
sahre
tatoş... bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım...

gelmeyen arkadaşlar lütfen durumunuzu bildirin.....

kızlar listede tarihleri belli olmayan ve uzun süredir uğramayan bazı arkadaşlarımızı sildim..tekrar listeye girmek isterlerse tarihlerini bildirirlerse tekrar yazarım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…