kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

zynp zeynep arkadaşım senin nekadarlık hamileliğin keseyi gördünüzmü...

canım ben bugün 4+5 oldum haftaya çarşamba gidicem umarım keseyi görürüm canım....sen gördünmü canım yada hiç dr a gittinmi

canım ya saolasın şu keseyi bir görsem içim çok rahat edicek hala endişe duyuyorum bi aksilik olacak diye...

zeynoşum güzel hamişim listeye gireyim dedim gene.gerçi sapıttı günlerim belli olmuyo o yüzden en son olabileceğim günü yazıyorum. 6şubat......benide ekle olurmu? güzel hamişim benim

canım benim gününe az kalmış umarım bu ay iyi haberlerini alırız bitanem...

hiç merak etme canım keseyide görürsün bebişinide içini ferah tut tadını çıkar canım hamişliğin öyle hızlı geçiyoki 4. ayı doldurmak üzereyim allah devamınıda getirir inşallah kucağımızıda alırız

herkese merhabalar zeynepcim kendini strese sokma canım inş. keseyı görürsün bebeginide güzel düşün herşey güzel olsun kendine iyi bak

:sm_cool:kızlar ben bugün yine test yaptım yine birşey çıkmadı:sm_cool: eger pazartesi günene kadar benim kırmızılar gelmezse o gün kızımın kontrolü var o zaman kan testi yaptırayım ......

herkese merhabalar zeynepcim kendini strese sokma canım inş. keseyı görürsün bebeginide güzel düşün herşey güzel olsun kendine iyi bak

saolun canlarım sizde olmasanız ne yaparım...dengesiz bir komşum var kendiside hamile bana yoksa senin kesen oluşmadımı diye sorup duruyo.... pazartesi dr henüz küçük görünmez demişti haftaya bakalım dedi bana ama saolsun komşum bütün dengemi alt üst etti ...cahil insanlarla konuşmak gerçekten çok zor...öyle bir şey olmuş olsa bile bana moral vermesi gerekirken cahil cahil konuşup içimi sıktı...ne bileyim işte böyle bende haftaya çarşambayı iple çekiyorum umarım bir sorunla karşılaşmam....

canısı boşver takma sen kafana.rahat ol.kesede bebişte görünecek.herşey yolunda gidecek. :1hug:
bu arada çatlak ben daha günüm geçmeden test yaptım negatif çıktı. senağlama gene kalamadım zeynoşum.banada dua et hamişlerin duası olurmuş
..

cerotcum allahim insallah birdahaki aya güzel haberlerini vermeyi nasip eder
tesellisi olmaz biliyorum ama kizinla teselli buluyorsun o bile sana güc kaynagi olur
canini sykma

zeynepcim herkese allah cene vermis bos konudanda cok dolu konusanda
o acidan kendini sykma derim insallah haftaya keseyi görür ve sende o komusunun cenesi kapanir
ne diyelim allah hep iyi insanlarla karsilastirsin
öpüyorum hepnizi

canımcım bu ay olmazsa bir dahaki ay olur inşallah...hem ne biliyosun daha gününede var benimki günümde çok silik çıkmıştı belkide öncesinde yapsaydım çıkmazdı...hep dualarımdasın merak etme canım...

inşallah görürüm canım keşke kimseye söylemeseydim şimdi çok pişmanım..allahım hiçbirimizi utandırmasın...

selam kızlar..zeynepim canım benim inşallah görürsün keseyide bebişide canım benim milletin dediğine hiç bakma sen..hayırlısıyla göreceksin bebişinide..keşke şimdiden söylemesydin kimseye ama söylemişsin neyse artık olan olmuş bence o komşunlada bu ara pek görüşme üzmesinler seni kıyamam ben sana yat dinlen boşver gitme kimseye içinide rahat tut bolca dua et..Allah esirgesin seni canım benim çok öptüm cicişşş

zeynepcim canım bilirim o model komşuları..bir tane de bende var..resmen geçen ay bana kan testi yaptır ama pozitif çıkarsa da çok sevinme belki boş gebeliktir dedi(( düşünebiliyor musun yaa daha sonuç çıkmadan kadın negatif yorumladı..ortada ne kan testi vaar ne de pozitif sonuç oysa:) ölür müsün öldürür müsün böylesini..

bitanemm sen rahat ol, bak göreceksin o kesenin içinde sağlıklı bir bebiş var..

cerotcum allahim insallah birdahaki aya güzel haberlerini vermeyi nasip eder
tesellisi olmaz biliyorum ama kizinla teselli buluyorsun o bile sana güc kaynagi olur
canini sykma
öpüyorum hepnizi

bitanem çok sağol..hayırlısı diyorum artık..alıştım negatifi görmeye canım..gelecek ayı biraz daha sakin beklerim herhalde:) aşılama olması beni ümitlendirmişti ama demek nasip değilmiş bu ay da..

ben de öpüyo:1hug:rum seni canımm

güleserciğim sağol bitanemmm..inşallah bu aya canım artık...laelaelaelaelae bööle olmadan tutarsa sevineceğim valla:)

delikafaduldenKIIZZ DELÜÜÜ bak yine buldum seni..

üzülme diyom benim sihirli değnekle sana 3 tane gönderecemkaydirigubbakcemile3

sende kocanda aha böyle benim koca gibi :1shok: kalakalırsın..

bak benim ahdim var bu ay da olmassa ANA HABERLERDE izleyin beni taksim meydanındaki deli diyelaelaelaelaelaesositosositoÇok üzgünüm çoook

nazanımm hoşgeldinnnn..iyi haberlerini bekliyorumm canım benimmm....yarın büyük gün ve senden kırmızı falan gel-me-ye-cek:)

ahanda resmini gördüm nazanım ya..ben koyamıyorum işyeri ajan dolu..girerken ödüm kopuyo yakalanacam diye bi görsen..

senin kocanın gözüne vurmuş bacım benimkinin neresine vuracak acep:))))))
uçtuk biz valla..heyooooooooo

nazanımm hoşgeldinnnn..iyi haberlerini bekliyorumm canım benimmm....yarın büyük gün ve senden kırmızı falan gel-me-ye-cek:)

inşallah birtanem..inşallah ben çok tedirginim biliyorsun aşılamada kanamam oldu ağrım oldu,birkaç yerde okudum çoğunun ağrsı falan olmamış hamiş kalanların..ben inan allak bullakım..SELDA da beklemede onunda son gün yarın...valla onun içinde dua ediyorum yazık onunda olsun artık...

gurk tavuklar gibiyim resmen ne yapacağımı bilmiyorum offff beklemek çok zor:1no2::çok üzgünüm:

saat gelmiş kızlarr ben kaçtımmm..
gidip kızımı kreşten alıp mutfağa dalmam lazım hemencikk..öptüm hepiniziiii...
iyi akşamlar canlarımm

canım zeynebim takma kafanı kıskançlığından öyle söyleyip senide kuşkulandırıyo hem senin bir sorunun olsaydı kan değerin artmazdı maşallah çok güzelde arttı hem daha çok eren kesenin görünmesi için sen sıkıntı etme malesefki böyle dengesiz insanlarda var napalım....

amin canım inşallah görürüm...çok düşüncelisin canım benim saolasın...misafirimde var ama elimden geldiğince dinlenmeye çalışıyorum...

boş boğaz insanlar bitmez canım boşver. zaten sanki iyi niyetli insanlar sadece burada toplanmış gibi dışardakiler öcü gibi geliyo bana ya.

adet gününde testin pozitif çıkmış haftayada keseyi kesin görürsün.benimde adet günü testim silik çıkmıştı.tam 5 haftalıkkende keseyi görmüştük.Sen kimseyi dinleme tadını çıkar gerisini boşver

takma zeynebi biseyi kafaya bak sen hersey duzene gırcek o komsun senı kıskanmış muhatap bile olma kıskananlar catlasınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…