- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #3.101
zynp zeynep arkadaşım senin nekadarlık hamileliğin keseyi gördünüzmü...
zynp ZEYNEP hayırlı olsun günlerdir yatmaktan giremiyordum .kızlar ne güzel çoğalmışsınız hele seni görünce canım sevinçten ağladım allah tamamına erdirsin hayırlı olsun tekrar allah rahat bi hamilelik nasip etsin canım.
zeynoşum güzel hamişim listeye gireyim dedim gene.gerçi sapıttı günlerim belli olmuyo o yüzden en son olabileceğim günü yazıyorum. 6şubat......benide ekle olurmu? güzel hamişim benim
hiç merak etme canım keseyide görürsün bebişinide içini ferah tut tadını çıkar canım hamişliğin öyle hızlı geçiyoki 4. ayı doldurmak üzereyim allah devamınıda getirir inşallah kucağımızıda alırız
herkese merhabalar zeynepcim kendini strese sokma canım inş. keseyı görürsün bebeginide güzel düşün herşey güzel olsun kendine iyi bak
saolun canlarım sizde olmasanız ne yaparım...dengesiz bir komşum var kendiside hamile bana yoksa senin kesen oluşmadımı diye sorup duruyo.... pazartesi dr henüz küçük görünmez demişti haftaya bakalım dedi bana ama saolsun komşum bütün dengemi alt üst etti ...cahil insanlarla konuşmak gerçekten çok zor...öyle bir şey olmuş olsa bile bana moral vermesi gerekirken cahil cahil konuşup içimi sıktı...ne bileyim işte böyle bende haftaya çarşambayı iple çekiyorum umarım bir sorunla karşılaşmam....
canısı boşver takma sen kafana.rahat ol.kesede bebişte görünecek.herşey yolunda gidecek. :1hug:
bu arada çatlak ben daha günüm geçmeden test yaptım negatif çıktı. senağlama gene kalamadım zeynoşum.banada dua et hamişlerin duası olurmuş..
cerotcum allahim insallah birdahaki aya güzel haberlerini vermeyi nasip eder
tesellisi olmaz biliyorum ama kizinla teselli buluyorsun o bile sana güc kaynagi olur
canini sykma
zeynepcim herkese allah cene vermis bos konudanda cok dolu konusanda
o acidan kendini sykma derim insallah haftaya keseyi görür ve sende o komusunun cenesi kapanir
ne diyelim allah hep iyi insanlarla karsilastirsin
öpüyorum hepnizi
saolun canlarım sizde olmasanız ne yaparım...dengesiz bir komşum var kendiside hamile bana yoksa senin kesen oluşmadımı diye sorup duruyo.... pazartesi dr henüz küçük görünmez demişti haftaya bakalım dedi bana ama saolsun komşum bütün dengemi alt üst etti ...cahil insanlarla konuşmak gerçekten çok zor...öyle bir şey olmuş olsa bile bana moral vermesi gerekirken cahil cahil konuşup içimi sıktı...ne bileyim işte böyle bende haftaya çarşambayı iple çekiyorum umarım bir sorunla karşılaşmam....
cerotcum allahim insallah birdahaki aya güzel haberlerini vermeyi nasip eder
tesellisi olmaz biliyorum ama kizinla teselli buluyorsun o bile sana güc kaynagi olur
canini sykma
öpüyorum hepnizi
güleserciğim sağol bitanemmm..inşallah bu aya canım artık...laelaelaelaelae bööle olmadan tutarsa sevineceğim valla:)
delikafaduldenKIIZZ DELÜÜÜ bak yine buldum seni..
üzülme diyom benim sihirli değnekle sana 3 tane gönderecemkaydirigubbakcemile3
sende kocanda aha böyle benim koca gibi :1shok: kalakalırsın..
bak benim ahdim var bu ay da olmassa ANA HABERLERDE izleyin beni taksim meydanındaki deli diyelaelaelaelaelaesositosositoÇok üzgünüm çoook
nazanımm hoşgeldinnnn..iyi haberlerini bekliyorumm canım benimmm....yarın büyük gün ve senden kırmızı falan gel-me-ye-cek:)
selam kızlar..zeynepim canım benim inşallah görürsün keseyide bebişide canım benim milletin dediğine hiç bakma sen..hayırlısıyla göreceksin bebişinide..keşke şimdiden söylemesydin kimseye ama söylemişsin neyse artık olan olmuş bence o komşunlada bu ara pek görüşme üzmesinler seni kıyamam ben sana yat dinlen boşver gitme kimseye içinide rahat tut bolca dua et..Allah esirgesin seni canım benim çok öptüm cicişşş
zeynepcim canım bilirim o model komşuları..bir tane de bende var..resmen geçen ay bana kan testi yaptır ama pozitif çıkarsa da çok sevinme belki boş gebeliktir dedi(( düşünebiliyor musun yaa daha sonuç çıkmadan kadın negatif yorumladı..ortada ne kan testi vaar ne de pozitif sonuç oysa:) ölür müsün öldürür müsün böylesini..
bitanemm sen rahat ol, bak göreceksin o kesenin içinde sağlıklı bir bebiş var..
demekki tek dengesizler benim etrafımda deilmiş canım...böyle insanları allah nasıl biliyorsa öyle yapsın ....
canım zeynebim takma kafanı kıskançlığından öyle söyleyip senide kuşkulandırıyo hem senin bir sorunun olsaydı kan değerin artmazdı maşallah çok güzelde arttı hem daha çok eren kesenin görünmesi için sen sıkıntı etme malesefki böyle dengesiz insanlarda var napalım....
canım zelişçim saolasın vallahi hepiniz o kadar iyisiniz resmen içime su serptiniz...allahım tez zamanda sizlerede nasip etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?