- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #3.121
adet gününde testin pozitif çıkmış haftayada keseyi kesin görürsün.benimde adet günü testim silik çıkmıştı.tam 5 haftalıkkende keseyi görmüştük.Sen kimseyi dinleme tadını çıkar gerisini boşver
takma zeynebi biseyi kafaya bak sen hersey duzene gırcek o komsun senı kıskanmış muhatap bile olma kıskananlar catlasınnn
kızlar yenıden dr baslamaya karar verdım ama hıç ıçımden gelmıyo neyse mecburen gıtcez artık ama ıyı bır dr bulmam lazım anadolu yakasında dr tavsıye eden varmı tabıkı ıstanbul da
saolun canlarım sizde olmasanız ne yaparım...dengesiz bir komşum var kendiside hamile bana yoksa senin kesen oluşmadımı diye sorup duruyo.... pazartesi dr henüz küçük görünmez demişti haftaya bakalım dedi bana ama saolsun komşum bütün dengemi alt üst etti ...cahil insanlarla konuşmak gerçekten çok zor...öyle bir şey olmuş olsa bile bana moral vermesi gerekirken cahil cahil konuşup içimi sıktı...ne bileyim işte böyle bende haftaya çarşambayı iple çekiyorum umarım bir sorunla karşılaşmam....
saolun canlarım sizde olmasanız ne yaparım...dengesiz bir komşum var kendiside hamile bana yoksa senin kesen oluşmadımı diye sorup duruyo.... pazartesi dr henüz küçük görünmez demişti haftaya bakalım dedi bana ama saolsun komşum bütün dengemi alt üst etti ...cahil insanlarla konuşmak gerçekten çok zor...öyle bir şey olmuş olsa bile bana moral vermesi gerekirken cahil cahil konuşup içimi sıktı...ne bileyim işte böyle bende haftaya çarşambayı iple çekiyorum umarım bir sorunla karşılaşmam....
boş boğaz insanlar bitmez canım boşver. zaten sanki iyi niyetli insanlar sadece burada toplanmış gibi dışardakiler öcü gibi geliyo bana ya.
Kızlar herkese iyi akşamlar...
Ben dünkan testi de yaptırdım.Bugün gittim sonucu almaya.Ama doktor yoktu.Hemşireye sordum tetis sonucunu.Gebelik var dedi yani pozitif.Ama daha muayene olamadım.inşallah sabah gidip olucam.Ne olur bana dua edin.
:teytey::teytey::dance::dance:
ggezginnn canım tebrik ederimmmmmm hamilesin..Allahım sizlerden bu haberleri aldıkça motive oluyorum yaa. er ya da geç geliyor meleklerimiz....canım İnşallah sorunsuz bir gebelik yaşar ve alırsın bebişini kucağına...:1hug:
handefeciğim oğluşun çok tatlı maaşallah canım..bir de kızın olsun hayırlısıyla tamamdır..:)
canım zeynebim günaydınnn öncelikle moral bozmak yok yasakkelimebende aynı endişeleri yaşıyorum biliyorsun ben tam 5 haftalıkdı ilk dr. gittiğimde ve ufak olduğu için kese 15 gün sonra ancak belli olur bebiş dedi. ve kesenin ölçüsü bile alınamadı yani alınan değere göre hiçbir sonuç vermiyodu cihaz otomatik olarak. yani o kadar minikdi yani sen daha 5 haftalık bile değilsin gayet normal senin görünmese bile daha dölleneli 15 gün ancak olmuşşş öle düşün 4 haftalıkdemek biliyosun ki daha 15 günlüğe eşdeğer... rahat ol hiçbişi olmucak:ecrin_bebek:...... sanada banada allahım mucizelerimizi verdi onlar ıkucağımızada alcaz sağlıkla bak görürsün senle benim aramda 1,5 hafta var herşeyi birlikte yaşıcaz oki mi arkadaşım benim....Şeniz
canımcım bu ay olmazsa bir dahaki ay olur inşallah...hem ne biliyosun daha gününede var benimki günümde çok silik çıkmıştı belkide öncesinde yapsaydım çıkmazdı...hep dualarımdasın merak etme canım...
canım hamişim benim sağol.sende canını sıkma hiç bişey için.döferim bak.kendine dikkat et . a.s.
a.s.canım sıkma canını böyle milletin agzı torbamıkı büzesin konuşur dururlar konuşsunlar sen içini rahat tut allah büyük inş. herşey yolunda gider böyle herşeye kendini üzme içindeki bebeşini düşün strese girme allahım hayırlısıyla nasip etti hamileliğin tadını çıkarsaolun canlarım sizde olmasanız ne yaparım...dengesiz bir komşum var kendiside hamile bana yoksa senin kesen oluşmadımı diye sorup duruyo.... pazartesi dr henüz küçük görünmez demişti haftaya bakalım dedi bana ama saolsun komşum bütün dengemi alt üst etti ...cahil insanlarla konuşmak gerçekten çok zor...öyle bir şey olmuş olsa bile bana moral vermesi gerekirken cahil cahil konuşup içimi sıktı...ne bileyim işte böyle bende haftaya çarşambayı iple çekiyorum umarım bir sorunla karşılaşmam....
kızlar acale etmeyin benim 7 haftalıkken sadece keseyi görüyorduk ama insan sabredemiyor degilmi bende dün 2 li test için gittim dr ense ölçümü yapıldı ilk defa gördüm bebegimi yüzükoyun yatmıştı kuzu ilk önce hareket etmiyordu birden kalbim duracakmış gibi hissettim korktum dr bu pozisyon iyi degil dedi dahda çok endişelendim meger ölçmesi için dönmesi gerkiyormuş biraz ugraştı ve kollarını bacaklarını oynattı ama ben benden gittim resmen akşamları kıpır kıpırda şimdi niye oynamıyor diye kalbim durucaktı cinsiyetini henüz bilmiyoruz ama bana kız gibi geldi hiç fazlalıgı yoktu bacak arasında çarşamba sonuçlarım çıkacak inşallah güzel olurda güzel haberler veririm sizlere buarada büyümüşmüyüz teyzeleri 4 aydan 1 hafta aldık yavaş yavaş ilerliyoruz galiba
canım sağol hepimizin ki allah bağılasın eli ayağı düzgün olsun kız erkek farketmez hayırlısı neyse kız iyi olur tabikide ama
oğlumdan da çok memnunum bennnnn:)kaydirigubbakcemile5
kızlar acale etmeyin benim 7 haftalıkken sadece keseyi görüyorduk ama insan sabredemiyor degilmi bende dün 2 li test için gittim dr ense ölçümü yapıldı ilk defa gördüm bebegimi yüzükoyun yatmıştı kuzu ilk önce hareket etmiyordu birden kalbim duracakmış gibi hissettim korktum dr bu pozisyon iyi degil dedi dahda çok endişelendim meger ölçmesi için dönmesi gerkiyormuş biraz ugraştı ve kollarını bacaklarını oynattı ama ben benden gittim resmen akşamları kıpır kıpırda şimdi niye oynamıyor diye kalbim durucaktı cinsiyetini henüz bilmiyoruz ama bana kız gibi geldi hiç fazlalıgı yoktu bacak arasında çarşamba sonuçlarım çıkacak inşallah güzel olurda güzel haberler veririm sizlere buarada büyümüşmüyüz teyzeleri 4 aydan 1 hafta aldık yavaş yavaş ilerliyoruz galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?