- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #3.741
bu sabah ilk idrarla test yaptım yine. ikinci çizgi bir kaç dakika içinde belirdi. okula gelirkende kan verdim, akşama alıcam sonucu.
çok ama çok korkuyorum. ikinci çizgiyi gördüğümden beri iki gözüm iki çeşme ağlıyorum. bu kez de bebeğime birşey olmasından korkuyorum.senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
bu beden, bu psikoloji daha kaç kayıp kaldırır bilmiyorum ama dayanmaz diye düşünüyorum. hiç ağrım, sızım, herhangi bir belirtimde yok. bu beni daha da korkutuyor. senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
ne olur benim için dua edin. ama çok dua edin. çok ihtiyacım var. bugün akşamı nasıl edicem bilmiyorum.:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Rabbim sessizce yolladı meleğimizi, İnşallah bu sefer vakti zamanında sağlıcakla kucağımızada almayı nasip eder.:a015:
selam kızlar
kan testi sonucmu aldım negatif üzgünüm 10 gün geçti hala adet olmadım dr belirtiler tamamen psikoljık dedi kafana takarsan dış gebelik yaşarsın dedi adet tarihim belli değil bildiririm marta bakacaz tam gaz devam
canım hadi şimdiden gözün aydın...çok sevindim ben sana dememişmiydim canım sen hamilesin diyorum rabbim bu sefer meleğini sana bağışlasın sımsıkı tutundursun sana bizede çok dua et olurmu canım...
canım çok tebrik ediyorum allahın izniyle bir sorun olmaz inşallah kötü şeyler düşünme
bebişini düşün o seni bırakmayacak rabbimin izniylea.s
selam kızlar
kan testi sonucmu aldım negatif üzgünüm 10 gün geçti hala adet olmadım dr belirtiler tamamen psikoljık dedi kafana takarsan dış gebelik yaşarsın dedi adet tarihim belli değil bildiririm marta bakacaz tam gaz devam
selam kızlar..hafta sonu kursum vardı bütün gün çok yoruldum akşam saat 8de yattım sabah olmak bilmedi bir türlü..
raebzeh kızzzzz delüm benimm bak bebe bile biliyor demekki kardeşi karnında..canımmm hakkında en hayırlısı neyse o olur inşallah...
wannacımm canım inşallah bu sefer herşey yolunda gider ve bebişini kucagına alırsın dualrımız seninle canım..
sevilcimm demekki hakkında hayırlsı buymuş dediğin gibi tam gaz devam...pes etmek yok..
hepinizi öpüyorum kızlar..
HAYIRLI OLSUN CANIMbu sabah ilk idrarla test yaptım yine. ikinci çizgi bir kaç dakika içinde belirdi. okula gelirkende kan verdim, akşama alıcam sonucu.
çok ama çok korkuyorum. ikinci çizgiyi gördüğümden beri iki gözüm iki çeşme ağlıyorum. bu kez de bebeğime birşey olmasından korkuyorum.senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
bu beden, bu psikoloji daha kaç kayıp kaldırır bilmiyorum ama dayanmaz diye düşünüyorum. hiç ağrım, sızım, herhangi bir belirtimde yok. bu beni daha da korkutuyor. senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
ne olur benim için dua edin. ama çok dua edin. çok ihtiyacım var. bugün akşamı nasıl edicem bilmiyorum.:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Rabbim sessizce yolladı meleğimizi, İnşallah bu sefer vakti zamanında sağlıcakla kucağımızada almayı nasip eder.:a015:
selam kızlar
valla kızlar şimdiki aklım olsayddı kızımın 2 yaşını bile doldurmasını beklemezdim 1 yaşını doldurduktan sonra hemen çalışmalara başlardım aahhh aaahhhh ama hamiş kalyım inşallah tabi üçüncünün çalışmalarına bebek 1 yaşında olur olmaz başlayacam tabi rabbim verirse ben üç tane istiyorum nasip olursa
selam kızlar
zeynep beni listeden neden çıkardın 27 şubat
çıkarmadım canım günü geçenleri aşağıya alıyorum sonra durumları belli olunca tekrar yeni tarihleriyle yazıyorum canım...sende listedesin canım merak etme...
krispi canım sen ikiz yap bence de tek seferde çıksın aradan..valla ben bi 3. de de aynı strese dayanamam diyorum ve Allah da isterse ikiz istiyorum.geçmişler olsun..ahada istedim..olursa ben ettim ben buldum diyceeem:))
sevilcim canım üzüldüm adına ama lütfen negatif olma..hayırlısı buymuş de ve aynen dediğin gibi yola devam canım..
bende her ay regl olunca 2 gün dumur süreci yaşayıp ardından başlıyorum ne zaman yumurtlayacağım, ne zaman klomene başlayayım hesabına:))
amma nazlılarmış bizim bebişler yaa...
tamam zeynepcim
yarın sabah test yapacaağım sence çıkarmı 27sinde reglolmam gerekirdifisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?