- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #3.801
dün gece oğluşumla kucaklaşırken, anne tüp bebek yaparmısın dedi. senin için herşeyi yaparım annem deyince, benimde kardeşim olucak çok teşekkür ederim annecim diye ağlamaya başladı. tabi ardından bende.senağlamasenağlama
geçmiş tecrübelere dayanarak birşey söylemiyoruz henüz. Rabbim bu meleği her gece minicik elleri, tertemiz yüreğiyle kardeş diye gözyaşı dökerek dua eden oğluşumun gözyaşlarına bağışlar inşallah.
amin canım..hem gönlünü ferah tut canım inşallah bişey olmuyacak,seni çok iyi anlıyorum benim oğluşumda her zaman ellrini açıp allahım ne olursun anneme bebek ver diyor ozaman işte yıkıldığım anlar oluyo rabbime yalvarıyorumki oğluşumu kardeşsiz bırakmasın bugün annem bendeydi düşürdüğüm bebekte çok ağlamıştım oğlumun aklında kalmış heralde anneme diyoki anneanne annem bebeğini düşürdüğünde hep ağlıyo inşallah rabbim yavrularımızın yüzü suyu hürmetine herkesede bizlerde bir melek nasip eyler......
sakaleyncim canım tabiki test yapma imkanım var burası büyük bi ilçe..ama olsaydı belirti olurdu hiç belirtim yok... ooo baya olmuş bebişin..inşallah test temiz çıkar canım..sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inşallah..hayırlısı inşallah...
wannacım gözün aydın canım..inşallah değerin katlar canım benim..o zaman halayı çekeriz ..
öptüm canlarıımm..
secemce hoşgeldinnn...kaydirigubbakcemile5sana bu topiği haber vercektim ama unuttummsorunlar aynı olunca insan birbiriyle paylaşarak rahatlıyoo..aradada bebiş haberi alınca umutlanıyo..ben bura hariç hiç kimseyle bunları konuşamıyorummsenağlama...en yakın arkadaşlarım bile beni tasasız,mutlu biliyooo...yaa kızlarr iyiki varsınızzz:1shok:kaydirigubbakcemile5
canım ben hamileyim hala hiç belirtim yok. hamile kalmadan önce neyse o. ne ağrı ne sızı, nede başka bir belirti. inşallah seninde meleğin benimkisi gibi sessizce gelmiştir.
İnşallah yarında şu değerimin katladığını görsem belki biraz rahatlarım.
selam kızlar
ben geldim ama size daha müjdeli haberi veremeyeceğim çünkü yarın belli
olacak dr gittim ve kan verdim ama hastane başka lab.gönderdiği için ancak yarın verebilirlermiş dr görüştüm bana geç gelmesi ve belirtilerimin gebelik habercisi olduğunu
söyledi ve bana progestan verip dinleneceksin dedi yarın kan değerine göre sana
yapman gereken talimatları vereceğim dedi
ama kanamam kesildi
orda bir teyze ben kan verirken kızım üzülme sen hamilesin gözlerinin içi parlıyor
dedi bunu bana söyleyen 3.kişi
hayırlısı bakalım Hamileler bu gece bizim için dua edin ne olur
canımcım hayırlı olsun.umarım bu sefer bebişine kavuşursunuz.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ya kızlar size birşey söylücem şimdi çevremde yaşlılar kızdan kalan kısır kalır diyolar bana beni bunaltıyolar ama sizleri okudukça kıza has bişey olmadıgını görüyorum çogunuzun ogluşu var demekki bu hormonlu gıdalar bizimde düzenimizi bozdu ama bundan onların haberi yok yada kendilerince bi yol tutturmuşlar gidiyolar görümcemde biraz geç hamile kaldı 2.ye kaynanası kısır gelin kısır gelin diye kızı bile annesine kısr gelin diyodu düşünebiliyomusunuz
wanna cım tebrikler inan kendim hamile kalmış gibi sevindim ve duygulandım.allah tamamına erdirir ve inş sağlıklı bir bebeğin olur.canım ikinci konusunda bende gerçekten hiç düşünmüyordum ama oğlum okadar üzülüyor ve istiyorki.bunu gerçekten yaşamayan bilemez.allah hayırlısıyla bizede nasip eder inşş.kutluyorum seni canımm
ya kızlar size birşey söylücem şimdi çevremde yaşlılar kızdan kalan kısır kalır diyolar bana beni bunaltıyolar ama sizleri okudukça kıza has bişey olmadıgını görüyorum çogunuzun ogluşu var demekki bu hormonlu gıdalar bizimde düzenimizi bozdu ama bundan onların haberi yok yada kendilerince bi yol tutturmuşlar gidiyolar görümcemde biraz geç hamile kaldı 2.ye kaynanası kısır gelin kısır gelin diye kızı bile annesine kısr gelin diyodu düşünebiliyomusunuz
wannaaa teprikler canımmmm...hiç belirtim yok diyede üzülme benn oğluşuma hamile kaldığımda hiç belirti falan yoktuuu...dr ye sormuştumm halsiz değilim midem bulanmıyoo başım dönmüyoo gögüslerimdede bi değişiklik yok diyeekaydirigubbakcemile3 daha ne istiyosunn demiştiikaydirigubbakcemile3 kardeşimin eşininde ilk hamileliği zor olmuştu..baş dönmesi mide bulantısıı..........ama ikinci hamileliğinde hiç bi sorunu olmadıı...oda şaşırmıştıı...o yüzden gönlünü ferah tut..inşaallahh bu sefer olacakkk:Saruboceq:bol bol dinlennnn
canım çok sağol. ne bilim hiçbir belirti olmayınca bende panik oluyorum. sanki belirti olunca herşey yolunda gidicekmiş gibi. aslında benim oğlumdada 9 ay aman aman bir belirti yaşamadım. Rabbim sizede tekrar nasip etsin inşallah. bizlerede sağlıcakla kucağımıza almayı inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?