- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #3.821
canım ya tebrik ederim ay çok sevindim inanki allah kucagına almayı nasip eder canım arkadaşım aklımdan hiççıkmıyorsun seninle az dertlerimizi paylaşmadık degil hani ben hala havaların düzelmesini bekliyorum konuştugumuz yere gitmek için.
kızlar buarada dün cinsiyetini ögrendim bebegimin ikinci kızım yolda arkadaşlar prensesleri ikiliyorum önce sok oldum ama allahın takdiri bunu layık gördü bana saglıklı çok şükür kızım 5 aya girdik burdaki herkese allah nasip etsin hayırlı evlatlar a.s.
canım ya tebrik ederim ay çok sevindim inanki allah kucagına almayı nasip eder canım arkadaşım aklımdan hiççıkmıyorsun seninle az dertlerimizi paylaşmadık degil hani ben hala havaların düzelmesini bekliyorum konuştugumuz yere gitmek için.
kızlar buarada dün cinsiyetini ögrendim bebegimin ikinci kızım yolda arkadaşlar prensesleri ikiliyorum önce sok oldum ama allahın takdiri bunu layık gördü bana saglıklı çok şükür kızım 5 aya girdik burdaki herkese allah nasip etsin hayırlı evlatlar a.s.
slm kızlarrr..benide listenize alınn:Saruboceq:10 yıllık evliyim..8 yaşında bi bebişimm varr..gerçi o çocuk dememe bile kızıyo ama benim için hala bebişş:ecrin_bebek:3,5 yıldır 2 bebiş için uğraşıyoruz..sebebsiz infertilite dedilerr:çok üzgünüm:1 aşılama yaptırdımm..ikinciyide cesaret edebilirsem yaptırcamm..şöyle sıcak sıcak yazın yaptırayım diyorumm...acaba aranızda sebebsiz infertilite olupta kenkendine hamiş kalan varmııı:CüvCüv:bi umut iştee her ay devamlı calışıyozz:enbuyukkk: bu arada olası adett tarihim 9 mart
crazy allahım seninle olsun canımmmm hayırlı haberlerle dön iinşallahhh
günaydın kızlaaarr.:sm_cool:..wannacım gözün aydın
kızlar 4 gün sonra tam bir ay olacak adetim geçeli...ne yapcem
nasıl?:ecrin_bebek:Şeniz a.s.
zelişcim senin adette durumlar nasıl,sancılı mı,,rahat mı geçiyo?:1hug:
neyse gızlaaaarr,öptüm hepiniziii canlarııımmm..:1hug:a.s.
dün gece oğluşumla kucaklaşırken, anne tüp bebek yaparmısın dedi. senin için herşeyi yaparım annem deyince, benimde kardeşim olucak çok teşekkür ederim annecim diye ağlamaya başladı. tabi ardından bende.senağlamasenağlama
geçmiş tecrübelere dayanarak birşey söylemiyoruz henüz. Rabbim bu meleği her gece minicik elleri, tertemiz yüreğiyle kardeş diye gözyaşı dökerek dua eden oğluşumun gözyaşlarına bağışlar inşallah.
selam kızlar
ben geldim ama size daha müjdeli haberi veremeyeceğim çünkü yarın belli
olacak dr gittim ve kan verdim ama hastane başka lab.gönderdiği için ancak yarın verebilirlermiş dr görüştüm bana geç gelmesi ve belirtilerimin gebelik habercisi olduğunu
söyledi ve bana progestan verip dinleneceksin dedi yarın kan değerine göre sana
yapman gereken talimatları vereceğim dedi
ama kanamam kesildi
orda bir teyze ben kan verirken kızım üzülme sen hamilesin gözlerinin içi parlıyor
dedi bunu bana söyleyen 3.kişi
hayırlısı bakalım Hamileler bu gece bizim için dua edin ne olur
arkadaşlar merhaba ... sayfanıza çok fazla takip edemesemden listede ismim mevcut... bugün regli günüm ama gece saat 02: de yaptığım test sonucu cok cok silik olmakla beraber hamile olduğumu öğrendim ama bugün yada yarın tekrar yapmak istiyorum yada kan vermek istiyorum....Allah isteyen herkeze nasip etsin
saygılarımla
dün gece oğluşumla kucaklaşırken, anne tüp bebek yaparmısın dedi. senin için herşeyi yaparım annem deyince, benimde kardeşim olucak çok teşekkür ederim annecim diye ağlamaya başladı. tabi ardından bende.senağlamasenağlama
geçmiş tecrübelere dayanarak birşey söylemiyoruz henüz. Rabbim bu meleği her gece minicik elleri, tertemiz yüreğiyle kardeş diye gözyaşı dökerek dua eden oğluşumun gözyaşlarına bağışlar inşallah.
gözün aydın beratefe..Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin..amiiinn..
canım tebrikler:lepi::lepi::lepi:
beratefe hayırlı uğurlu olsun mart ayı da düzel geçecek anlaşılan şubatta mola vermiştik ama inşallahhhh sağlıklı bir hamilelik olıurrrrr..... allahım hepimize nasip etsin.
pelin hosgeldin,
bende 12 yıllık evliyim. 9 yasında bir oglum var ve su an ikinci kez hamileyim tam 16 ay bekledikten sonra ama. tek tupum tıkalı çıktı ama diger tupten yumurta geldigi halde de uzun zaman hamile kalamadıgım için benimkide sebehsiz infertiliteye girermis ve sonuçta laproskopi oldum diger saglam gorunen tup gercekten saglamımı diye bakmak için ve ertesi ay hamile kaldım. dilerim en kısa zamanda hamile kalırsın.
handefe ticker in yanında resim koymayı nası yapıyorsun bende yapmak istiyorum da.
raebzeh artık dr a gitme zamanın gelmis ihmal etme lutfen sartalır zorla ve bir gorun
WANNA CANIM SİMDİ OKUDUM SONUCUN POZİTİF MİS BU SEFER SAGKILKLA KUCAGINDA GORURSUN İNSALLAHHH. DEGERİN 4 HAFTALIK İÇİN GAYET İYİ BENİM 3 HAFTALIKKEN 10,81 CIKMISTI NELER HİSSETTİGNİ ÇOK İYİ BİLORUM İNSALLAH BU SEFER OLACAK. DİGER KAYIPLAR İÇİN GENETİK TEST FALAN YAPILDIMI SANA BU ARADA??
wannacığım zeynep te de belirti yokmuş gördün mü..stres yapma lütfen..annemde de 3 çocuğun 3 ünde de hiç belirti olmamış.. rahat ol ok..o bebiş doğacak ve hem de çok sağlıklı olacak canım merak etme..
arkadaşlar merhaba ... sayfanıza çok fazla takip edemesemden listede ismim mevcut... bugün regli günüm ama gece saat 02: de yaptığım test sonucu cok cok silik olmakla beraber hamile olduğumu öğrendim ama bugün yada yarın tekrar yapmak istiyorum yada kan vermek istiyorum....Allah isteyen herkeze nasip etsin
saygılarımla
wannacıımm çook tebrik ederim canım allah hayırlısıyla miniğini kucağına almayı nasip etsin inşallah, sana sımsıkı tutunsun da ne abisini ne seni bi daha ağlatmasın. :teselli: herşey güzel olsun diye bütün dualarımız öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?