- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #3.981
:Saruboceq:arkadaşlar kandilinizz mübarek olsunnn...benim kahverengi akıntım devam ediyoo...bu gece ibadet edemicemm...geçen senede bütün kandillerde adettimm...bi türlü kısmet olmuyoo...listenin en tepesindeyimmm...ama yarın adet olurummm kesinnn..hekese iyi kandillerr benim içinde dua edinn lütfenn:Saruboceq:
canım benim benimde bugün kahve rengi akıntım geldi bende ibadet edemiyorum benimde nedense hep kandillere denk geliyor ne iş anlamadım ama adetliyken ellerimizi açıp dua etmekte bir sakınca olduğunu duymadım namaz kılınmaz kur,an okunmaz camiye girilmnez ama dua edebiliriz buda bi engel yok tv deki dualara katıldım allah kabul etsin inşallah allah seninde dualarını ve tüm arkadaşlarımın dualarınıda kabul etsin canım
pelincim belkide aynı günde adet oluruz bellimi olur
herkese günaydııınn..nasılsınız kızlar..benim adetten gelen giden yok..bir ayı tamamladım..ne yapacağımı şaştım valla..cerot cum nerelerdesin? senin adet geldi mi? test yaptın mı bacııımm...öptüm canlarııımm..
herkese günaydııınn..nasılsınız kızlar..benim adetten gelen giden yok..bir ayı tamamladım..ne yapacağımı şaştım valla..cerot cum nerelerdesin? senin adet geldi mi? test yaptın mı bacııımm...öptüm canlarııımm..
ahhh canım doğru diyosunda işte napalım elimizden başka ne gelirki allah dualarımızı kabul eder inşallahcanım bende tv ye katıldımm..ama kuran-ı kerimi elime alıp 4-5 yasin okumayınca başımı seccadeye koymayınca kendimi kötü hissediyorumm...
krispi adet tarihine baktım 16 mart...erken değilmii...tamam bu ay adet olalımmm..ama önümüzdeki ay inşaallahh birbirimize bebişş haberlerini verelimm...çokkkk çalışmamız lazımmm çokkkkkkaydirigubbakcemile5
klava: klava: klava::1rolleyes:Sopa istiyonnn
kizlar kimse bana yardımcı olmayacak mı
aranıza yeni katıldım. 35 yasındayım. 2. bebegime hamileyim
fakat 5+3 te kan degerim 2697 cıktı ve kese cok ufak icinde bebek olup olmadıgı belli degil henuz
sizce bos gebelik olabilirmi?
bos gebelik yasayanlar tecrubelerini paylasabilirler mi..
cok uzuluyorum ne yapacagımı bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?