- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #4.021
cerotcum bencede ikiz olması tüp ihtimalini kuvvetlendiriyor söylemezler tabi
yoksa gülben ergenin yaşı 37 , yada 38 vardır herhalde o yaştan sonra hemen hamile kal bide ikiz olsun demiş kendiside eşimin ailesinde ve benim ailemde akrabalarda ikiz yokmuş onun için tüp bebek yaptırmıştır diye düşünüyorum bir kerede tutmasıda onlar en iyi doktorlara gidiyorlar belkide yut dışında yaptırmıştır bilemeyiz belkide hiçbiri normal yoldan hamile kalmıştır bilemiyoruzki ama benim tahminim tüp bebektir
canım tek yumurta ikiiz diye bangır bangır açıklama yapıyorlar karı koca, yani demek istiyor ki her normal kadın gibi bir yumurtam oluştu ve ikiz de onun içinde gelişmiş.biliyorsun çok yumurta oluşması tedaviye bağlı..bizler gibi :1no2:
ikiz genetiğimde yok derken de çelişkiye düşüyor aslında kendiyle dimi..
amann kendimi ayşe arman gibi hissettim:))
raebzeh canım demek 1 ay oldu ve beklemedesin..be de sopalığım valla ama sen benden azıcık fazla hakediyorsun oklavayı:)klava:
ben hala regl olmadım ama dün hafif pembe akıntım oldu..geliyor sanırım kırmızılarrben size dedim yok diyeee.. offf seni anlıyorum canım aslında benn..negatifi görmektense o ümitle yaşarım diyosun dimi
mirmirmirmir2 aydır yumurtlama takibi oldu tutmadı.Bu ay 3.ayımız cuma akşamı ilk aşılamamı yaptırdım bekliyorum şimdi canımmirmirmirmir
Selam arkadaslar,
ben subatta bir ara yazmistim ama sonra bir kac gün arka arkaya baktim kimse yazmayinca dedim pek yazilmiyor herhalde burada. Bugün yine girdim allahh bayagi yazanlar varmis yaaa. Ilgiyle okudum bütün yazilarinizi ve inaninki sevinenler ile sevindim heycananlar lada heycanlandim
Benide ekleyin ne olur topiginize. Ben subatta buraya yazdigimda beklemedeydim ama maalesef bu ayin 1 de geldi. Simdi yine 28.03. tarihim.
ya iyice bunaliyorum artik ya. Etrafimda o kadar cok kisi hamile kaliyorki. Hatta dogurdular bile bazilari. Benimde yasim geciyor...(35 olucam agustos da)... Aslinda bende hamile kalmak sorun degil. asil sonrasi beni korkutuyor. Insallah yine düsük olmaz eger hamile kalirsam...
inşallah canım inşallah rabbim yüzümüze gülsün canıminsallah canim dualarin icin tesekkürler.
Rabbim hepimize nasip eder insallah :Saruboceq:
ben bitirdim işimi görüşürüz tatlım kendine iyi bak olurmukrispi görüşürüz,
aramıza hoşgeldın canım allah sağlıcakla kucağına almayı nasip eder inşallahbenide katın aranıza resim falan beceremem ama
seconder infertildim hemde 1. denemede tuttu . allah hepimize saglıklı gebelik yaşatsın.
benide katın aranıza resim falan beceremem ama
seconder infertildim hemde 1. denemede tuttu . allah hepimize saglıklı gebelik yaşatsın.
Arkadaslar
Bos gebelik yasamıs ve deneyimlerini benimle paylasabilecek arkadasımız varmı acaba??
pirpiray canım hoşgeldin aramıza..resim problem diil..biz yaparız sana resim.:))
canım seconder infertil nedir? kısaca söyleyebilir misin? 1. denemede tutan nedir aşılama falan mı..ya da tüp bebek mi anlamadım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?