- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #4.841
nnnznbxkxhxjxgxgxTSYDYRUTUY7RRETRRTRTYTEEYYEYTUUYFRSSARTUYUYYUYHGAYIYYARYJUIIIRURURIRIRIRIOFOOFOOOFFO
HDUDUDUSIISIISISSISIISDISIUFYFYTQTWUTUTIJFJFJFHFHFHJFJFKFOFOFFOFÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ
MYW6W6E6WÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖJHGMÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖGHE4T4YTÖÇ.........NJHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHÖÖÇ.MZMZMZMZMZKJZKZKZJXJXJXJXJXJJXJXJXHXXMXMXMXMXMXMXXŞŞŞÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖJÖÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇDJDD
DDSA
X
ZX
Z
Z
Z
Z
ZKKSLLSXKXXKXKX
CJCKCKCKCLCLCLCCLCLLCKLCXKZAKDZSLXLZLZLDLDLDLDLDJDKDJKJDKDJDLDKDKDDKDDJDLDDDSLDLADSKLSKSKSKKSSJFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFGGGGGGGGGGGGGGGGNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNJFJJFKDKDKDFK9.....................JCJKCKCKKC...........................JCUDUDIDIDDIIDDIDIDOASIZIKHHXXXIXIXI
cerotcum canım benim inşallah bu sefer aşılaman tutar ..bak göreceksin yumoşların büyüyecekler inşallah..evet çalışanlar için bu tedavi zamanları çok zor olmalı hakikaten..inşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım benim..kuruda olsun yaşıda farketmez şu adetim bi gelsin tedaviye başlıyayım çorum da incir bırakmıycam ayoooll:roflol::roflol: valla bıktım şu adetin nazlanmasından oooffffkötükedihüsoÇok üzgünüm çoook..bende seni çok çok öpüyorum ceroşuumm..Şeniz
raebzeh canım saolasın..Daha iyileri sizlerin olsun inşallah..ne yapalım kendiliğinde gelirse bebiş gelsin yok gelmezse ancak 3sene sonra deneyebiliriz herhalde tüp bebeği..amannn gün doğmadan neler doğuyor..evide öyle 10 senelik krediyle almıştık ama 4 senede bitirdik çok şükürki..belki buda öyle olur..nasip herşey nasip..
canım yaaa ben size tam yazacakken telefon çaldı ben telefonu alamaya gittim geldimki bizim oglan size benden önce yazmış hemen edit ettim degiştirdim ama size yakalanmışım ayy çok güldüm delikafadulden yaaa ne virusu arkadaşım ama dur benim oglumun virüsü kaydirigubbakcemile3siz yakalanmışınız ne olacak sırnaşık şeytuğbacım ne demek istediğini pek anlayamdım değişik bir dilde yamışsın...kız sakın bize virüs yollamayasın
evet canım aynen öyle benim oğlanda takıldı bugun canım ya zeynep ve sen beni çook güldürdün :dance:rabbimde sizi güldürsün :Saruboceq:emi hepinizi çook öptümbacıımm bu ne yaw:roflol::roflol: senin bebiş de bizim topiğe takılıyo galiba..:roflol::roflol:öptüm canım benim..a.s.
güleliiiimm eğleneliiiimmm.:roflol::roflol:.aslında bakmayın moralim adetten dolayı bozuk ..ayoooll gelmek bilmiyo ne nazlım şeymişlaelaelaelaelae..bebek nazlım ,adet nazlım, ben nazlım şaştım vallaaaa.kafamçokkarıştı.neyse hadi herşeye rağmen gülmeye devam canlarııımm..:roflol::roflol::roflol:
zeynepcim valla liste başıyım amma körmüşüm canım benim hiç ümidim yok ne adet ağrısı var nede hamilelik belirtileri geçen ayda öyle olmuştum 13 gün geçmiştim günümü ama fos çıkmıştı inşallah bu ay öyle olmaz hamile değilsemde zamanında gelsin kırmızılar ama ben kendimden hiç ümitli değilim açıkcasıgünaydın canlarım .....umarım hepimiz için iyi bir gün olur...zelişçim inşallah senin kırmızılarda gelmez bugün yerine bebiş gelir...
canım maalesef büyümeyecekler bu ay inatlaştı benim yumoşlar..dün gittim yerinde sayıyorlardı valla(dr cuma öğleden sonra bir daha bakacak ama bu ay aşılama olmaz dedi..ümitli dğeil yani bende incir düşünmüyor değilim valla, hatta sopan suyunu da canım..nolacaksa olsun artık...
canım o adet nazlanması bende de var sorma...yani ümitlenmeyeyim desen de insanın aklına geliyor gebelik mi diye..sonra yine yıkım yani(
gülücük canım sahiden de gün doğmadan neler doğacağını kimse bilemiyor canım..inşallah senin ev işine döner de erkenden çığlığı basarız buradan hamileyiz diyee:))
zelişim sen bir iki laf atmadan kaçmazdın bana..görmedin sanırım yazdığımı...umarım kırmızıların gelmez de bebişin gelir canım bu ay..çok öptüm seni dee..
cerotcum hayırlısı olsun canım..bide incirle soğan suyunu dene ama önce inciri dene çünkü yumoşları büyüten incir,soğan kistleri yok ediyo sakın şimdi soğanı deneme o adetten önce yapılacak..tmm mı canım benim..öptüm cerotum..Şeniz
hatice ablacım hoşgeldin.nassın sende durumlar nasıl?öptüm canım.Şeniz
tuğbacım beni güldürdün valla..baak hemende yakaladık..dedektif olduk valla..:roflol::roflol:öptüm canım..Şeniz
Ya sayfaları açar açmaz gülmeye başladım çok yaşayınn ufak bir virüsümüz var tatlı tatlısırnaşık şey..Bak bakk Nazlı senin olunca kızmıı gelecek bakalım Nazlı Nazlıkaydirigubbakcemile3naniknaniknaniknanik
gülücük canım kızlar hepinize teşekkür ederim sizlerle bu sayfalar çok cici yaaa
regl oldum kızlar. zaten bekliyordum. bu ayın yarısında başlamıştık çalışmalara. ovulasyondan 4 gün sora. kısmet bir dahaki aya diyorum. hayırlısı
evet arkadaşlar benim oglan virüstü bu sabah ben ve hepinizi güldürdü hala gülüyorum yaa:roflol:Ya sayfaları açar açmaz gülmeye başladım çok yaşayınn ufak bir virüsümüz var tatlı tatlısırnaşık şey..Bak bakk Nazlı senin olunca kızmıı gelecek bakalım Nazlı Nazlıkaydirigubbakcemile3naniknaniknaniknanik
gülücük canım kızlar hepinize teşekkür ederim sizlerle bu sayfalar çok cici yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?