- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #4.961
Ebrucum merhaba. valla bende çok sevindim senin adet olmana ne yalan söyliyim. Sebepsiz gecikmesi insanı strese sokuyo. İnş. şimdi tedaviye başlarsın hakkında hayırlısı olsun canım. Bugün sana yazacaktım hala yokmu bişey diye sen yazmışsın. İşlerimden dolayı dışarlardaydım şimdi geldim bi bakayım dedim senin yazını okuyunca inanmazsın ama oh be dedim :) Oluruz bi dert olmayız bi dert nedir bu kadınların çilesi.
Bütün arkadaşlarada selamlarımı iletiyorum. Hastalanmayıp bekleyen arkadaşlar inşallah hayırlı haberlerinizi alırız. Benimde hastalanmama daha 10 gün var ama karnım belim çok ağrıyosanırım bu ayda olmayacak. ne yapalım hayırlısı böyleymiş. Hepinizi öptüm
selam kızlar benim kırmızılar bana 1 nisan şakası yapıp geldiler malesef inşallah önümüzdeki aylarda böyle gecikmeler yaşamam zeynepcim yeni tarihim 1 mayıs hatırlıyorumda geçen sene mayısa listeye yazdırmıştım kendimi koskoca 1 sene geçti bişey yok 19. aya adım attık rabbim herşeyin hayırlısını verir inşallah....
Balsurat....................................21 Mart (torpilli arkadaş...ilk bebek çalışması)
ŞEKERPEMBE.........................21 Mart
xnazox.....................................22 Mart
diorisimo...................................24 Mart
yağmur20.................................24 Mart
güleser1983..............................25 Mart
zeliş82 ....................................26 Mart
ali -ye ......................................5 Nisan
cerot.........................................7 Nisan
Dilşahım ...................................9 Nisan
mawili.......................................10 Nisan
Hatice alpaslan.........................12 Nisan
pelin003....................................12 Nisan
gülücük.....................................15 Nisan
BTRKLC....................................18 Nisan
Batuhanım.................................18 Nisan
çikolata86
heja
pınar77
sencerderen
asu1984
crazybaby
raebzeh
sevil35
lolo
kaymaklım
enteresan
NazLı
tugbamurat
arzus
derinlik
nasip
ahvil
ceremce
HAMİŞLER
krispi
funda72
pirpira
esterya
birsu
ipekirem
beratefe
WANNABABY
ggezgin
interhat
zynp.ZEYNEP
handefe
sampuan
başak35
esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx
sahre .... sırayla bebeklerimiz doğuyor maşallah..bir oğlumuz daha oldu...minik erenimize allah güzel sağlıklı uzun ömürler nasip etsin...
tatoş... bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah
ballım 53.... ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım...
gelmeyen arkadaşlar lütfen durumunuzu bildirin.....
kizlar nasilsiniz iyimisiniz umarim iyidirsiniz benim yumoslari topladilar 6 tane olusmus bakalim yarin aricaklar dollenme olduys dualariniza ve tecrubelerinize ihtiyacim var kizlar benden esirgemezsiniz umarim. hepinizi optum allaha emanet olun optuma.s.
Şenizcanım tabiki dua etmez olur muyuz..dualarımız seninle kaymaklım..inşallah hayırlı sonuçlar verir tedavin.inşallah müjdeli haberlerini alırız..:Saruboceq::Saruboceq:hakkında hayırlısı olsun canım,Rabbim tez zamanda hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bi hamilelik nasip etsin..amiinn..:Saruboceq::Saruboceq:
cnm benim cok tesekkur ederim guzel dualarin icin rabbim hayirli saglikli bebekler nasip etsin hepmize... insallah guzel haberlerle gelebilirim... canim bana herzaman moral oldunuz gercekten SAGOLUN rabbim hepimizin hayirli dualarini kabul etsin ins:Saruboceq:
selam kızlar benim kırmızılar bana 1 nisan şakası yapıp geldiler malesef inşallah önümüzdeki aylarda böyle gecikmeler yaşamam zeynepcim yeni tarihim 1 mayıs hatırlıyorumda geçen sene mayısa listeye yazdırmıştım kendimi koskoca 1 sene geçti bişey yok 19. aya adım attık rabbim herşeyin hayırlısını verir inşallah....
allah hayırlısını versin camım insallah en kısa zamanda verır rabbım :Saruboceq:ebrucum kız bacım gozun aydın senın kırmızı gelmış en sonunda tedavine baslarsın artık benımde bacaklarım agrıyor akıntım var goguslerım acıyor kasıklarımada kıranp gırıyor ara sıra cum gunu kan tahlılı olucam hayırlısı insallah
allah hayırlısını versin camım insallah en kısa zamanda verır rabbım :Saruboceq:ebrucum kız bacım gozun aydın senın kırmızı gelmış en sonunda tedavine baslarsın artık benımde bacaklarım agrıyor akıntım var goguslerım acıyor kasıklarımada kıranp gırıyor ara sıra cum gunu kan tahlılı olucam hayırlısı insallah
zelişçim raebzehçim inşallah mayıs ayı sizin ayınız olur....
kaymaklım inşallah yumurtaların istenen şekilde döllenir ve meleğin sana gelir...allah gönlüne göre versin...
zelişçim raebzehçim inşallah mayıs ayı sizin ayınız olur....
kaymaklım inşallah yumurtaların istenen şekilde döllenir ve meleğin sana gelir...allah gönlüne göre versin...
zelişim canım inşallah mayıs ayında gelir bebişin üzülme e mi..benimde yaklaştı canım 1 sene olmaya ama inna hiç ümidimi yitirmedim sen de yitirme..mayıs ayı ebruşumla senin ayın ya, bende eklenebilir miyim lütfeeeeeeeen:))) yani üçümüzde müjde verelim koro halinde, olmamı:))
zelişim canım inşallah mayıs ayında gelir bebişin üzülme e mi..benimde yaklaştı canım 1 sene olmaya ama inna hiç ümidimi yitirmedim sen de yitirme..mayıs ayı ebruşumla senin ayın ya, bende eklenebilir miyim lütfeeeeeeeen:))) yani üçümüzde müjde verelim koro halinde, olmamı:))
olmammııııı cerotuumm..Şeniz inşallah hayırlı haberler veririz..dr dan geldim serophene yazdı bugün yani adetin 3.günü başla dedi günde bi tane 5 gün içecem..haftaya c.tesi kontrole gidecem yumoşlar büyüdümü diye..bu arada tabi incir yiyip suyunu içicem..öptüm canlarım..Şeniz
hepinize hayırlı cumalar,Rabbim bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar versin,evlatlarımızı korusun..amiinn..öptüm canlarııımmŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?