kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

çok saol hatice ablacım..gerçekten üstümden büyük bi sıkıntı kaşlktı..tabiki Rabbim daha büyük sıkıntı vermesin..amiinn..:Saruboceq: inşallah sendende hayırlı haberler alırız..çok saol ablacım..öptüm canım benim..ŞenizŞeniz

zelişcim çok sevindim bende bugün adet oldum.inşallah gelecek ay birlikte veririz müjdeyi..amiiinn..:Saruboceq::Saruboceq:

zeynep ablacım benim tarihide 1 mayıs diye yaz canım inşallah hayırlı haberler veririm bu tarihte..öptüm canlarııımm..ŞenizŞenizŞeniza.s.

kizlar nasilsiniz iyimisiniz umarim iyidirsiniz benim yumoslari topladilar 6 tane olusmus bakalim yarin aricaklar dollenme olduys dualariniza ve tecrubelerinize ihtiyacim var kizlar benden esirgemezsiniz umarim. hepinizi optum allaha emanet olun optuma.s.

Şenizcanım tabiki dua etmez olur muyuz..dualarımız seninle kaymaklım..inşallah hayırlı sonuçlar verir tedavin.inşallah müjdeli haberlerini alırız..:Saruboceq::Saruboceq:hakkında hayırlısı olsun canım,Rabbim tez zamanda hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bi hamilelik nasip etsin..amiinn..:Saruboceq::Saruboceq:

ali -ye ........................................5 Nisan
cerot..........................................7 Nisan
Dilşahım ...................................9 Nisan
mawili.....................................10 Nisan
Hatice alpaslan........................12 Nisan
pelin003..................................12 Nisan
gülücük..................................15 Nisan
BTRKLC..................................18 Nisan
Batuhanım..............................18 Nisan
xnazox...................................24 Nisan
raebzeh...................................1 Mayıs
zeliş82 ...................................1 Mayıs
güleser1983.............................3 Mayıs
aysu1
selkie
diorisimo
yağmur20
ŞEKERPEMBE
Merve6868
Balsurat (torpilli arkadaş...ilk bebek çalışması)
çikolata86
heja
pınar77
sencerderen
asu1984
crazybaby
sevil35
lolo
kaymaklım
enteresan
tugbamurat
arzus
derinlik
nasip
ahvil
ceremce

HAMİŞLER

NazLı
krispi
funda72
pirpira
esterya
birsu
ipekirem
beratefe
WANNABABY
ggezgin
interhat
zynp.ZEYNEP
handefe
sampuan
başak35
esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx

sahre .... sırayla bebeklerimiz doğuyor maşallah..bir oğlumuz daha oldu...minik erenimize allah güzel sağlıklı uzun ömürler nasip etsin...

tatoş... bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım...

gelmeyen arkadaşlar lütfen durumunuzu bildirin.....

cnm benim cok tesekkur ederim guzel dualarin icin rabbim hayirli saglikli bebekler nasip etsin hepmize... insallah guzel haberlerle gelebilirim... canim bana herzaman moral oldunuz gercekten SAGOLUN rabbim hepimizin hayirli dualarini kabul etsin ins:Saruboceq:

canım benim tabiki birbirimize destek olacaz.:1hug:burda biçok arkadaşımız hamile kaldı,inşallah biz geride kalanlarda müjdeli haberleri vericez..ben inanıyorum ki yaza girmeden hepimiz hamile olacaz inşallah...amiiinn:Saruboceq::Saruboceq:

gızlaaaarr nassınız garii..kimseden ses çıkmıyo..öptüm canlarıımm..ŞenizŞeniz

zelişçim raebzehçim inşallah mayıs ayı sizin ayınız olur....
kaymaklım inşallah yumurtaların istenen şekilde döllenir ve meleğin sana gelir...allah gönlüne göre versin...

allah hayırlısını versin camım insallah en kısa zamanda verır rabbım :Saruboceq:ebrucum kız bacım gozun aydın senın kırmızı gelmış en sonunda tedavine baslarsın artık benımde bacaklarım agrıyor akıntım var goguslerım acıyor kasıklarımada kıranp gırıyor ara sıra cum gunu kan tahlılı olucam hayırlısı insallah

Son düzenleme:

sağol aliyecim inşallah sen hamilesindir rabbim yardımcın olsun cuma günü hayırlı haberlerini bekliyoruz.............

saol aliyecim...valla çok saol bacııımm..öyle rahatladım ki sorma..sositososito.inşallah yarın müjdeli haberlerini alırız..yarın ben geç girerim nete..inşallah açtığımda aynen böyle olurum:1shok:sonrada müjdeni duyunca:teytey::teytey:halaya başlarım..dualarımı sizlerle canlarıımm..öptüm aliyeciimm..Şeniz

kaymaklım inşallah yumurtaların istenen şekilde döllenir ve meleğin sana gelir...allah gönlüne göre versin...

inşallah Zeynep ablacıımm..amiiinn..mayısta zelişle benim ayım olsun müjde vermek için..:Saruboceq::Saruboceq:öptüm canım benim..Şeniz

günaydın bacılarııımm..yaw herkes yatıyo mu?cimcime beni yatırmadımirmirmirmir öptüm canlarııımm..Şeniz

ZEYNEP cim canim benim sagol allah razi olsun insallah dedigin gibi olur ve bebegim yada bebeklerim gelir hayirlisiyla dualarinizi eksik etmeyin benden zeynep cim bu arada sende ins guzel bi hamilelik gecirirsin ve bebegini alirsin kucagina optum seni canim a.s.[/NT]

günaydın kızlarrr.. 1 haftadır neredeyse gelemiyorum..denetlememiz var o yüzden işler yoğun.. bu arada krispi de bebişinden dolayı midesi çok kötüymüş genelde yatıyor istirhat ediyomuş o yüzden gelemiyor ama hepinize çok selamı var... kendinize iyi bakın....

günaydın canlarııımm..ben biraz sonra gidiyorum dr a..hepinizi öpüyorum..Şeniz

aliyecim hayırlı haberlerini alırız inşallah..öptüm canım..Şeniz

zelişim canım inşallah mayıs ayında gelir bebişin üzülme e mi..benimde yaklaştı canım 1 sene olmaya ama inna hiç ümidimi yitirmedim sen de yitirme..mayıs ayı ebruşumla senin ayın ya, bende eklenebilir miyim lütfeeeeeeeen:))) yani üçümüzde müjde verelim koro halinde, olmamı:))

selam kızlar hepinizin cuması mubarek olsun...cerot canım inşallah dediğin gibi olur mayıs ayı hepimizin ayı olur rabbim inşallah çok bekletmez....

olmammııııı cerotuumm..Şeniz inşallah hayırlı haberler veririz..dr dan geldim serophene yazdı bugün yani adetin 3.günü başla dedi günde bi tane 5 gün içecem..haftaya c.tesi kontrole gidecem yumoşlar büyüdümü diye..bu arada tabi incir yiyip suyunu içicem..öptüm canlarım..Şeniz

hepinize hayırlı cumalar,Rabbim bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar versin,evlatlarımızı korusun..amiinn..öptüm canlarııımmŞeniz

canım demek günde 1 başladı dr un..bende direk 2 başlamıştı canım..sende ümitliymiş demek ki..aman nazar değmesin bacımaaa inşallah topiş topiş olur yumoşların canım...
çok öptümseniii

ebrucum dr. gelmişsin hadi hayırlısı inş. faydasını görürsün
güzel haberlerini bekliyoruz
bende 2 ay kullanmıştım yumurtalar çok güzel çatlamıştı ama olmadımı olmuyo işte nasip. Hatta dr.um şaşırdı bu çatlamaya göre neden olmadı diye....gel aşılama yapalım dedi ama ben gitmedim yaklaşık 13 ay oldu denemelrimiz ama aşılama hiç olmadım sanırım bu ay hastalanırsam aşılama yaptırcam 3 aydır dr. a gitmiyorum kendi haline bırakmıştım bu ay giderim herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…