kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

Meraba arkadaşlar.Bugün adetimin 26.günü.24.gününde idrar testi yaptım negatif çıktı.Tabi doğru sonuç vermemiştir inşallah diyorum.biliyorsunuz bu ay rahim filmi çektirdim,klomen kullandım prolaktin içinde hala dostinex kullanıyorum.birde crinone diye vajinal bir jel hergün.Folikasit ve kan hapını saymıyorum bile.Crinone jaelden 2 tane kaldı.Pazartesi gelmezse daha ümitleneceğim.Ama dünden bu yana ara ara adet olacakmışım gibi kasıklarımda ağrı var.Korkuyorum ya olmazsa diye.13 nisan a kadar gelmezse gel demişti doktorum.sizce adetimin 24. günü yaptığım test doğru olabilirmi?Allahım inşallah bu ay nasip eder.Yoksa..........bilmiyorum hiç ümidim kalmayacak.Hergeçen gün ümidim dahada azalıyor.Keşke şundan 5 yıl önce uğraşsamışım 2. bebek için.Ümitlerimi boşa çıkarmaz inşallah Allahım.Allahım bebek isteyen kim varsa aratmasın nasip etsin inşallah.Allah hepimizin yardımcısı olsun.İnşallah bu ay hamile olurumda sizlere güzel haberlerimi veririm.Şuanda eşim ve benden başka birde siz biliyorsunuz bunları.sizlerle paylaşıyorum.Allah benimde sizlerinde yüzünü güldürsün inşallah.

Hatice bacım çok bekleme hemen git.Bak benim yaşım ilerledi ümidim azaldı.Her işini bırak 2. bebeğin için uğraş.Allahım inşallah en yakın zamanda verir 2. bebişlerimizi.

hepinizin cumaları mubarek olsun.Kafam karışık kusura bakmayın.hepinizi öpüyorum.En güzel haberleri paylaşmak ümüdiyle inşallah.

Hatice canım mesajında yumoşlrının büyüdüğünü ve çok güzel çatladığını ama nasip olmadığını yazmışsın.Benimde bu ay 3 yumurtamda çatladı hatta doktor 3 te olabilir ama biz 1 yada 2 isteriz dedi.Korkuyorum.y ahiç olmazsa diye.offffffff bir anlayabilsem.Ne zaman tekrar tet yapsam diye düşünüyorum.Hatta hergün test yapmak istiyorum.Ama hergün yeniden yıkılmakta beni üzer.seninde sebepsiz infertilitemi çok sordum ama kusura bakma.Bir destek bekliyor işte insan.Banada ilk doktorum aşılama demişti ama ben bunu yaptıramam malesef çünkü o durumda değilim.neyse çok kafanı şişirdim.kendine iyi bak.

ali -ye ........................................5 Nisan
cerot..........................................7 Nisan
Dilşahım ...................................9 Nisan
mawili.....................................10 Nisan
Hatice alpaslan........................12 Nisan
pelin003..................................12 Nisan
gülücük..................................15 Nisan
BTRKLC..................................18 Nisan
Batuhanım..............................18 Nisan
xnazox...................................24 Nisan
raebzeh...................................1 Mayıs
zeliş82 ...................................1 Mayıs
güleser1983.............................3 Mayıs
aysu1
selkie
diorisimo
yağmur20
ŞEKERPEMBE
Merve6868
Balsurat (torpilli arkadaş...ilk bebek çalışması)
çikolata86
heja
pınar77
sencerderen
asu1984
crazybaby
sevil35
lolo
kaymaklım
enteresan
tugbamurat
arzus
derinlik
nasip
ahvil
ceremce

HAMİŞLER

NazLı
krispi
funda72
pirpira
esterya
birsu
ipekirem
beratefe
WANNABABY
ggezgin
interhat
zynp.ZEYNEP
handefe
sampuan
başak35
esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx

sahre .... sırayla bebeklerimiz doğuyor maşallah..bir oğlumuz daha oldu...minik erenimize allah güzel sağlıklı uzun ömürler nasip etsin...

tatoş... bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım...

gelmeyen arkadaşlar lütfen durumunuzu bildirin.....

merhaba canlarım hepinizizin cuması mübarek olsun..bu aralar biraz yoğunum o yüzden fazla giremiyorum...mesajlarınıza cevap yazamıyorum ama hepsini okuyorum...hepinizi öpüyorum umutsuzluğa kapılmadan yılmadan yola devam ...

Hatice bacım çok bekleme hemen git.Bak benim yaşım ilerledi ümidim azaldı.Her işini bırak 2. bebeğin için uğraş.Allahım inşallah en yakın zamanda verir 2. bebişlerimizi.

canım ilgin için teşekkür ederim. Evet çok haklısın ihmal ediyorum hep bu ay değil bi dahaki ay diyip kaç ay geçti. Benimde yaşım ilerliyor ve her geçen gün yaşımdan dolayı umudumda azalıyor.

bu arada senin aşamalarınıda okudum inş. güzel haberler verirsin bu kadar çalışmadan sonra emeğin boşa çıkmaz. Bende burda yazdıklarımı sizden başkasıyla paylaşmıyorum etrafımdaki hiç kimseyle konuşmuyorum desem yeridir. Allah hepimizin gönlüne göre verir inş.

Şenizönce seni öperek başlayım bacııımm..saol canım benim..Allah razı olsun..inşallah hep birlikte hayırlı haberler veririz buradan bağıra bağıra..cerotcum bana öyle 3. gnü başla dedi bende çok şaşırdım valla..hayırlısı bakalım..öptm canım benim benim bacımada nazar değmesiiinn...kaydirigubbakcemile5

hatice ablacım canım benim Şenizsenide önce bi öpeyimŞeniz..canım Allah razı olsun..hatice abla sende mi serophene kullanmıştın,yoksa incir kründen dolayımı yumurtan çatlamıştı..inşallah hayırlısıyla kendiliğinden hamile kalırısın canım..bebişin sana süpriz yapar..:Saruboceq:

hatice ablacııım,cerotuum,ŞenizŞenizcanlarım benimdesteğiniz için çok saolun,ablam bacım yok ama inanın bana sizlere kanım çok ısındı..bana ablalık yaptınız Allah hepinizden razı olsun..

:Saruboceq:Rabbim hepinizin gönlünde ne dileği varsa versin..:Saruboceq:amiinn..öptüm canlarııımm..Şeniz:1hug:a.s.:enbuyukkk:

rica ederim ne kusuru. Seni çok iyi anlıyorum insan gerçekten birilerinden bişeyler duymak istiyor.Allahtan umut kesilmez herkesin fizyolojik yapısı farklı olduğundan senin olumlu sonuç olabilir. Ben öyle dedim diye lütfen umudunu yitirme.... Evet benimde sebepsiz infertilite.....Neden aşılama istemiyosun bende ilk yaptırcam aşılamayı? Yani bir sebebimi var yoksa kendinmi istemiyosun

hatice ,nasip bende 1972 doğumluyum.sabah benle yaşıt arkadaşımın hamile haberini aldım hemide 3. bebeği. umutsuzluk yaniiiiiiyerimseniben

ebrucum ben serophene kullandığım zaman çatlamalarım iyiydi. ıncir kürünü şu bi kaç aydır dr. a gitmediğim sürede denedim. Yani şu an durumum ne bilmiyorum. Doğal yolla olur diye gitmedim dr. ama sanırım gitmeden olmayacak aşılama yapılcak dedi ondan sonra 4 ay geçti ve ben gitmedim. Bu ay hastalanınca gidicem bakalım ne diycek. Hakkımızda hayırlısı. öptüm

hatice ,nasip bende 1972 doğumluyum.sabah benle yaşıt arkadaşımın hamile haberini aldım hemide 3. bebeği. umutsuzluk yaniiiiiiyerimseniben

Yaşımızda kaderimizle aynı yani....Yaşımı düşündükçe karamsarlık basıyo sanada oluyomu bilmem. Ama ben her zaman umudumu hiç yitirmemeliyim diye düşünmeye çalışıyorum. tamam umudumu yitirmiyim ama yaş geçiyo oğlum büyüyo bir kaç yıl sonra belki menapoza girebilirm böyle şeyler beni karamsarlığa itiyo. Bazen çok pozitif düşünüyorum Allah'ın bir bildiği vardır diyorum bazende eğer olcaksa bu yaşımdan geç olmasın diyorum . Ya ne bileyim çok karışığım anlayacağın canım...

canım seni çok iyi anlıyorum.halamın kızı iki bebeğini biri 2,5 aylık diğerini4,5 aylık karnında kaybetti.ondan sonra hemen hamiş kalamadı.tam yaşı geçti derken 40 yaşında tedavisiz hamiş kaldı.çıkmadık candan ümit kesilmezmiş.:sm_confused:

bu arada hala kızın oğlu 1993 doğumlu kız da 2006lı.boş ver arkadaş olamazlar belki çok iyi abi abla olurlar :teselli:

çok haklısın canım. aslında böyle şeyleri duyunca kendime kızıyorum neler oluyo diye. İşte bende bi anlık negatif düşüncelerimden karamsarlaşıyorum. Bide hastalanma günüm yaklaşıyo herhalde ondan bu umutsuzluk işaretleri. Allah hakkımızda hayırlısını versin çok şükür bir evladımız var önce onlara sağlık sonrada hayırlısı ile bir evlat daha. Eğer kısmetimizde varsa dediğin gibi 40 yaşındada olsa olucak.

Zeynepçim benim 10 günlük bi gecikmeden sonra geldi yine kırmızılar. Ooooofff offfff bu ay da oyun dışı kaldık KIRMIZI KART mirmirmirmirmirmirmirmir canım yeni tarihim 2 mayıs eklersen sevinirim. Ben de sık sık giremiyorum bu aralar, nasılsın iyisindir umarım minik kuşunda büyüyordur sağlıcakla inşallah:ecrin_bebek: öpüyorum görüşmek üzere

ebruşumm ben de 3. günü başlamıştım canım..hatta sonraki ay 5. gün başla demişti ve anlam verememiştim aradaki farka..sanırım 3-5 arası başlanıyor..
inşallah yoldadır bizim bebişler canım.. emeklemeyi bilmiyo sıpalaaar:)))

ebrucum canım tedavin hayırlı olsun ...inşallah bu ay güzel haberlerini alırız....

canım inşallah hamilesindir o evde yapılan testlerede ümit etme inşallah güzel haberlerini alırız....

kızlar bu arada aliye bugün kan testi yapıcaktı daha gelmedi heralde inşallah hamiledir :CüvCüv:

sorma cerotuuum valla bu sıpalar bizi çok uğraştıryolar nazlı bebekler..inşallah canım benim hayırlısıyla gelsinler..öptüm bacıımmŞeniz

zelişcim çok saol canım benim..Allah razı olsun,ben de aliyecimi bekliyom ama ses yok,hayırlı haberlerle gelir inşallah..sen nasılsın zelişcim tedaviye devam ediyon mu?biraz kendi haline mi bıraktın..öptüm canım benim..Şeniz

hatice ablacııımm canım benim inşallah bu hap benim yumoşlarıda büyütüp çatlatır hayırlısıyla..hıımm hem ne varmış yaşlarınızda hatice ablacıım,btrciimm...siz çıtırsınız daha çıtıııırrrmüjdeli haberleriniz yakındır ahanda şuraya yazıyoommsositosositoöptüm canım benim..Şeniz

aliyeeeeeeeeeee nerelerdesiinn bacıııımm..bizi merakta bırakmaaaa...????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…