- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #5.101
kızlar ben geldim bugün başka bir dr a gittim hem midemdeki rahatsızlık için hemde cinsiyeti merak ettiğim için...ama fazla merak insanın başına iş açar derler doğruymuş...rahimde kasılmalar var dedi...gerçektende bazen oturup kalkarken karnımın alt kısmına sancılar giriyo...progestan verdi midem içinde bir sürü ilaç yazdı...ama kendi dr um 2 hafta öncesine kadar hiç bir sıkıntı görmemişti...kesinlikle düşük riskin yok demişti...canım çok sıkıldı ...progestanı kullanmadan önce tekrar kendi druma gitmeyi düşünüyorum...ayrıca bu dr cinsiyetini erkeğe benzetti...ama inanın şu anda kız erkek umrumda deil...yeterki bebeğim iyi olsun...
kızlar ben geldim bugün başka bir dr a gittim hem midemdeki rahatsızlık için hemde cinsiyeti merak ettiğim için...ama fazla merak insanın başına iş açar derler doğruymuş...rahimde kasılmalar var dedi...gerçektende bazen oturup kalkarken karnımın alt kısmına sancılar giriyo...progestan verdi midem içinde bir sürü ilaç yazdı...ama kendi dr um 2 hafta öncesine kadar hiç bir sıkıntı görmemişti...kesinlikle düşük riskin yok demişti...canım çok sıkıldı ...progestanı kullanmadan önce tekrar kendi druma gitmeyi düşünüyorum...ayrıca bu dr cinsiyetini erkeğe benzetti...ama inanın şu anda kız erkek umrumda deil...yeterki bebeğim iyi olsun...
oturup kalkarken kasılmalar olabiliyor canım zeynepcim geçmiş olsun diyicem ama nekadar doğrudurki sanabişey anlatayım bizde bebeğin cinsiyetini öğrenmek için başka bi doktora gitmiştik cinsiyeti öğrendik ama doktor bebeğin kalp atışında problem var demesinmi öğrendiğimize bile sevinemedik apar topar kendi doktorumuza gittik bi sorun yok ama baya kafmızı karıştırdı hatta doktorumuzda öyle sürekli kalp atışına baklıdı filan ama çok şükür bişey yokmuş sen önlemini al ama biran öncede kendi doktorunada görün derim canım çok geçmiş olsun .kızlar ben geldim bugün başka bir dr a gittim hem midemdeki rahatsızlık için hemde cinsiyeti merak ettiğim için...ama fazla merak insanın başına iş açar derler doğruymuş...rahimde kasılmalar var dedi...gerçektende bazen oturup kalkarken karnımın alt kısmına sancılar giriyo...progestan verdi midem içinde bir sürü ilaç yazdı...ama kendi dr um 2 hafta öncesine kadar hiç bir sıkıntı görmemişti...kesinlikle düşük riskin yok demişti...canım çok sıkıldı ...progestanı kullanmadan önce tekrar kendi druma gitmeyi düşünüyorum...ayrıca bu dr cinsiyetini erkeğe benzetti...ama inanın şu anda kız erkek umrumda deil...yeterki bebeğim iyi olsun...
birde ani oturup kalkma. çok yavaş hareket et. bende ani hareket yaptığım zaman hafif sancı giriyor kasığıma. Allah'a emanet ol.
hepinize günaydın
öncelikle ipekiremcim canım allahım senin için böle hayırlı görmüş...... bebişin içinde demekki.... rabbim bir kez verdiya devamıda gelecek bundan sonraki sağlıklı olsun inşallahhhh. üzülmemek elde değil tabi ama bir an önce toparlanıp hayata tekrar gülen gözlerle bak. birkaç aya da tekrar bize hayırlı haberler ver....
aliyecim canım seninde gözünaydın aramıza hoşgeldinnnn anneler kulubune:)
pelincimmm ben iki gebeliğimdede yerleşme kanaması yaşamadım ama benim de beyaz akıntım olmuştu. umarım hayırlara işarettir.......
kızlar size birşey sorcam hani anlatmıştımya bi arkaşaım beni sinir etti hamileyim ben sendaha bekliyomusun diye boş gebelikmiş şimdi diyorumki bu beni sinir etti ya bilinçli yapıyo çogu hareketini bende eve gelince birsürü aglamıştım içimdende hiç iyi şeyler söylemedim benim yüzümdenmi böyle oldu acaba yada yüce rabbim sen öyle davranırsan alsanamı dedi ama şimdi gerçekten üzüldüm ve bir arkadaşımda hamile ve daha 4 ay olmuş bende var bişe 2sene oldu daha bişe yok havuç suyu yüzünden yine kavga ettik bi bakıyon içiyo bi bakmışın içmiyo ilaçlarda öyle bıktım artık bu adamla ugraşmaktan konuşmamaya karar verdim ne hali varsa görsün gıcık
zeynepim canım stres yapma bitanem her doktorun dediğinede kanma bence sen hiç bekleme kendi doktoruna git hem hiç bişey yapma yat ayakta durma inşallah bişey olmuyacak sen gönlünü ferah tut canım rabbim yardımcın olsun bebişini korusun inşallah.....:Saruboceq:
canım, geçmiş olsun. benim doktorda rahimde kasılma ve kan öbeği gördüğü için 15 gündür sürekli yatıyorum. sen de hemen yat canım, sadece tuvalete kalk. bakabilecek birisi varsa hemen gelsinler. progestanı da kullanmaya başla sen zararını görmezsin canım. canını da sıkma, daha doğrusu sıkmayalım. Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder inşallah.
Zeynepimm canımm allahın izniylee herşeyy yolundaa gidicekk ..Kendi dr bir git bakalımm.Alaha emanet ol canım dualarım seninle olucak..Rabbim seni ve meleğini korusun .İçini ferah tutt :Saruboceq:
ZEYNEPCİM CANIM GEÇMİŞ OLSUNNNN
bence bişi çıkmıcak içini ferah tut ben progestanı 3 ay kullandım hemde hiçbi sebepe dayanmadım dr.um garantici efe dede kullanmıştım ilk 3 ay bencede bir zararı yok. hormon ilacı zaten. ama illede dr.una görüneceksen.... çok beklemeden hemen git gerçi. bana başkası böle dedide denmez ama.....bir punduna getirip sorarasın..ama bol ol dinlen yorma kendini...
canım benim geçmiş olsun..kendini yorma,moralinide bozma lütfen yüksek tut ki vücudun rahatlasın..Allahın izniyle bi sorun yok çok şükür iyiyim de rahatlat kendini..dr dan dr a fark ediyo işte kimisi bilmiyo..için rahat olsun..dualarımız seninle...öptüm zeynom..a.s.
zeynepcim canım başka dr a gittiğinde hele de ilk kez gidiyorsan mutlaka duymadığın bişiiler duyuyorsun yani.takma diyeceğim ama elbet takacaksın canım elinde olmadan..bence hemen kendi dr una görün ve öylesine bi arkadaşınla gittiğini ve sana da baktığını falan söyle yani..hani bozulmasın dersen ondan başkasına gittiğine..canım bu kadar ay olmuş bi sorun olmaz içini ferah tut..
çok öpüyorum seni...
oturup kalkarken kasılmalar olabiliyor canım zeynepcim geçmiş olsun diyicem ama nekadar doğrudurki sanabişey anlatayım bizde bebeğin cinsiyetini öğrenmek için başka bi doktora gitmiştik cinsiyeti öğrendik ama doktor bebeğin kalp atışında problem var demesinmi öğrendiğimize bile sevinemedik apar topar kendi doktorumuza gittik bi sorun yok ama baya kafmızı karıştırdı hatta doktorumuzda öyle sürekli kalp atışına baklıdı filan ama çok şükür bişey yokmuş sen önlemini al ama biran öncede kendi doktorunada görün derim canım çok geçmiş olsun .
ilk zamnlarda oluyor kızlar dikkat edin hapşırırken filan göbeğinizi tutun
canım kendine çok dikkat et ..moralinide bozmaa..yat dinlen ..allahın izniyle inşallah hiç bi şey olmaz...dr ye gittiğinde iyi olmuş..bu kadar uğraşıyoruz bebişler için 2-3 ay sıkıntıya girmişiz önemli değil aslındaa..sende çok rahatsızlık yokmuş tesadüfen öğrenmişsin demekki kötü değilsin...bebişin seni düşünüyomuşş...ben biraz kasılma yapimm annemde yatsın dinlensin kendini düşünsün biraz diye uğraşıyo herhaldee...sende yut ilaçlarını uzat bacaklarını ne kadar sıkıcı kadın programı varsa izle sabahtan akşama kadar..bilgisayarı yanına all amaa..arada yazz..dualarım hep seninleee
selam kızlar bende ıkıncı ıçın ugraşanlardanım bır kızım var 11 yasında 2008de ıkıncıye kararverdık ılk denememız hüsranla bıttı karnımda öldü bır buçuk aylıkken eylül 23de ve hala beceremedık ıkıncıyı kısmet nasıp
ilginiz için saolun canlarım arada karnıma ağrı giriyo ama dayanılmayacak gibi deil...dediğiniz gibi gittim pişman oldum....yarın sabah kendi dr uma gidicem tabi ona başka dr böyle söyledi demiycem sadece ağrılarım oluyor diye anlatıcam....bugün 2. bir dr a daha gittim dayanamayıp oda saolsun o kadar ruhsuzduki gıcık etti beni...doğru düzgün bişey söylemedi ben bişey göremiyom dedi...kime inanıcağımı şaşırdım...ama şu kesinki bundan sonra hareketlerime daha çok dikkat edicem...hepinize teşekkür ederim a.s.
rabbim ne istiyosa o olurr... hamiş kalanları görünce ben çok seviniyorumm..beni bazıları garip şeyler söyleyerek sinir etse bilee...doğacak bebişler geliyo aklıma küçük eller ayaklarr...sanki kendim hamiş kalmış gibi hissediyorumm.....bide umutlanıyorumm onlar hamiş kaldıysa bende kalabilirim diyorumm..sende ne olursa olsun aklına kötü şeyler getirme sonra üzülüyosun..boş ver kimseyi takma..canım bide kusura bakma ama kocanla aranı iyi tut ne olursa olsun ona belli etme içmiyosa içmesin..sen onun gözünün önünde havuç suyunu keyifli keyifli içç..ayol zaten adamdan bi gıdımcık bişey lazımm ..oda zamanı gelincee olurr..adamı strese sokma sık dişini inşallah hamiş kalınca acısını yavasş yavaş cıkartırsınn..:jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?