- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #6.601
selkie canım çok geçmiş olsun artık giden gitmiş ucuz yollul yedegini çıkarmaya bak arabaların da yedegi olurdu aslında neyse artık buna şükret nederler her şerde bi hayır vardır bununla geçmiş olsun
selkie canım teşekkür ederim. Allah tüm isteyenler hayırlı evlatlar naip etsin
Durumuna üzüldüm kötü bir durum ama olan mala olsun sizlere bişey olmasın evet pahalıya mal olacak size ama ne yaparsın olmuş artık çok fazla üzülme allah can sağlığı versin. Mutlaka üzülüyosundur cana bişey olmasın diyip teselli et kendini hatta eşinide. Öptüm
kızlar ya ben çok kötüyüm bügün,dün eşimle gezmeye gittik,ve arabamın anahtarını evin anahtarını falan düşürmüşüm,hayatımda ilk defa böyle mühim bişey kaybettim.çok canım sıkkın,evin yedeği var ama arabanın yoktu,eşim bir fırca attı bana ki sormayın,bişeyde diyemedim suçluyum diye,ama nasıl düştü cantamın içinden bilmiyorum.hayatta böyle bişey başıma gelmemişti,kafayı yicem gece uyuyamadım,
bu arada yarın adet görmem lazım,hala bende belirti falan hiç bişey yok,bu ay yine geçikecek herhalde,
canım, olur böyle şeyler. yeterki cana gelmesin. eşin baya devam eder artık söylenmeye, idare et.
o arabanın tamir olup anahtarı değişene kadar,ondan sonra bir kaç gün daha devam eder kesin söylenmeye,bende alttan alıcam artık ne yapayım canım.şimdi bende bişey desem kavga ederiz kesin,o yüzen ona uymama kararı aldım,yarında gidecek tamire zaten araba,bu haftayı idare ederim
bu arada bugün öğlen benden pembe akıntı geldi,gerisindede bişey gelmedi,herhalde yarın adet görücem ben.bu ayda bebek yok galiba,yarın tam başlasında yeni tarihi veririm artık.
canım dün gezdiğimiz yerlere bakamadık,çünkü ben anadolu yakasındayım,gittimiz yer avrupa yakasında,pierre loti tepesine gittik,eve gelince farkettim ben,eşimin arabasıyla gittik,o nedenle ben anahtar orda lazım olmaığı için farkedemedim,evin kapısını açmak için lazım olduğunda farkettim.nasıl düşürdüm bende bilmiyorum,çok moralim bozuk,evin anahtarı problem değil yedeklerim var,ama arabanın anahtarı çok sıkıntı,servisi aradım az önce içinden parcaları değişmesi gerekiyormuş yeni anahtar için çekiciyle gelip almaları falan gerekiyormuş toplam 700 tl gibi bir fiyat verdiler bana,eşimde bana demediğini bırakmadı,ilk defa bişey kaybediyorum keşke para falan kaybetseydimde anahtarlar gitmeseydi,dün gittiğimiz yeri aradım telle,bize servis yapan garsonlar öğleden sonra geliyormuş saat 2;30 da,o zaman yine arıcam.inşallah onlar bulmuşturda gider alırım ordan.ne olur dua edin yaa,:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::Saruboceq:CADIARZU
ya bende test yapayım bi diye düşündüm ama çıkmaz daha demi?adetim bile geçikmedi,ya inşallah bu ay edet görmeyiz hamileyizdir,:1hug:
canım ya herşeyde bi hayır vardır..üzülme..evin kilidinide değiştir bence..tedbirli olmakta fayda var..
ayyy bide inşallah hamiledirsin..yarın sabah adet olmazsan bi test yapta haber verr..öptümm
kızlar bugün normalde ovulasyon günüm..ama ovulasyon kanamam henüz olmadı..acaba ben gün aşırımı birlikte olsam yoksa bu günlerde hergünmü birlikte olsam ..valla kafam karıştı..hergün birlikte olunca sperm kalitesi düşüyo diyolar..offffffff ne yapsamm acabaaamirmirmirmir
canım, hadi hayırlısı olsun inşallah. ben daha önce iki kez aşılama yaptırmıştım. aşılamadan sonra eve gelince de biraz dinlenip günlük hayatıma devam ettim.
sadece bu gece de beraber olun.a.s.
ay canım hadi hayırlısı inşallah olur canım bu ay!inşallah yaa!
canım inşallah tutar bende aşılama oldum ve şimdi 22 aylık bir kızım var bu ayın 11 de arkadaşım aşılama oldu günü geçmeden test yaptık hamile şimdi inşallah seninde tutar canım benim
ama yinede dikkat et belli olana kadar canım başının ağrıması ilaçların yan etkisi oluyor aynı sıkıntılar bendede olmuştu arkadaşımdada oldu
canım testini aşılamadan 12 gün sonra yaptır kanda idrarda çıkıyor canım inşallah hamiş kalırsın RABBİM senin kucağınada yavrunu verir :Saruboceq:
iyi akşamlar kızlar maviicim hadi hayırlı olsun inşallah tutarda rabbim yüzünü güldürür emegini inşallah boşa çıkarmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?