kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

selkie canım çok geçmiş olsun artık giden gitmiş ucuz yollul yedegini çıkarmaya bak arabaların da yedegi olurdu aslında neyse artık buna şükret nederler her şerde bi hayır vardır bununla geçmiş olsun

selam arkadaşlar bizde ikinci bebegi istiyoruz uzun bir aradan sonra geçen ay 24 04 2009 da adet oldum bu ayda yine aynı geldi fakat rengi farklı kahverengi hiç böyle olmazdım

selkie canım teşekkür ederim. Allah tüm isteyenler hayırlı evlatlar naip etsin
Durumuna üzüldüm kötü bir durum ama olan mala olsun sizlere bişey olmasın evet pahalıya mal olacak size ama ne yaparsın olmuş artık çok fazla üzülme allah can sağlığı versin. Mutlaka üzülüyosundur cana bişey olmasın diyip teselli et kendini hatta eşinide. Öptüm

gitti ya sorma,ya canım eşim 2. elden aldı arabayı ,ilk sahibi yedeğini kaybetmiş o nedenle yedek yoktu bizde,eşime bir kaç söylemiştim yedeğini yaptır bunundiye,dinlemedi beni,arabadada bilgisayarlı bir sistem varmış motoru anahtarla çalıştırdığımız kısımda şimdi başka anahtarla çalışmaz dediler,komple kapı kilitleri falan değişecek,eşim görüşmüş serviste az önce ucuz değil baya pahalıya mal olacak,eğer bir anahtar olsaymış elimde yedeğini normal çilingirler bile yapıyormuş ama yok işte,anahtarı kaybedip eşime o kadar masra çıkardığımamı yanayım,benimkinden işittiğim azaramı?tamam nasıl olduysa düşmüş cantamdan,ben isteyerek mi kybettim sanki,birde çamntamın küçük bşir cebi var içide oraya sıkştırmıştım düşmesin diye, ama bu kadar kızıp söylenmesi gerekmiyor,arabayla kaza geçirseydim kim bilir neler dicekti bana?

aman cana gelmedi ya,ona şükretmem lazım.

canım sağol,üzüldüm gerçekten ama dediğin gibi kendimi teselli ediyorum cana gelmedi diye ama eşim çok üstüme geliyo dunden beri,

canım, olur böyle şeyler. yeterki cana gelmesin. eşin baya devam eder artık söylenmeye, idare et.

canım, olur böyle şeyler. yeterki cana gelmesin. eşin baya devam eder artık söylenmeye, idare et.

o arabanın tamir olup anahtarı değişene kadar,ondan sonra bir kaç gün daha devam eder kesin söylenmeye,bende alttan alıcam artık ne yapayım canım.şimdi bende bişey desem kavga ederiz kesin,o yüzen ona uymama kararı aldım,yarında gidecek tamire zaten araba,bu haftayı idare ederim

bu arada bugün öğlen benden pembe akıntı geldi,gerisindede bişey gelmedi,herhalde yarın adet görücem ben.bu ayda bebek yok galiba,yarın tam başlasında yeni tarihi veririm artık.

bir kaç günle yırtarsan dua et.kaydirigubbakcemile3 boşver eninde sonunda susacak.yerimseniben

canım ya herşeyde bi hayır vardır..üzülme..evin kilidinide değiştir bence..tedbirli olmakta fayda var..

kızlar bugün normalde ovulasyon günüm..ama ovulasyon kanamam henüz olmadı..acaba ben gün aşırımı birlikte olsam yoksa bu günlerde hergünmü birlikte olsam ..valla kafam karıştı..hergün birlikte olunca sperm kalitesi düşüyo diyolar..offffffff ne yapsamm acabaaamirmirmirmir

canım ya herşeyde bi hayır vardır..üzülme..evin kilidinide değiştir bence..tedbirli olmakta fayda var..

ayyy bide inşallah hamiledirsin..yarın sabah adet olmazsan bi test yapta haber verr..öptümm

canım benim,cana gelmediğine şükrediyorum,geçen birine kahve falı baktırmıştım ölesne, bana demişti bişey kaybedeceksin çok üzüleceksin diye,nasılda tutturdu?keşke kadını ciddiye alıp daha dikkatli davransaydım.canım test için beklicem yarın gelmezse 28 zine kadar beklicem sonra yapıcam ama bana gelicek kırmızılar gibi geliyor,hafif pembemsi bir akıntım oldu bu gün çünkü,genelde böyle başlar benim adetim,

bu arada gün aşırı olunca daha iyi oluyormuş benim bildiğim öyle ,ben bu ay ovulasyon günlerinde hergün zorladım benimkini bakalım benimki tutmuşsa sende hergün sıkıştır..delikafadulden:jeyyar:

Son düzenleme:
canım, hadi hayırlısı olsun inşallah. ben daha önce iki kez aşılama yaptırmıştım. aşılamadan sonra eve gelince de biraz dinlenip günlük hayatıma devam ettim.

sadece bu gece de beraber olun.a.s.

sagol wannacım bende oyle yaptım ınsallah tutar senınde baya buyumus bebıs cınsıyetı bellı olur artık saglıklı olsunda ne olursa olsun canım sevgıler.....

ay canım ya ıcıme su serptın ınsallah benım de tutar kız olsun ıstıyorum ama erkek de olsa razıyım olsun da rabbım dualarını kabul etsın ınsallah

kızlar 10 dakika önce adet gördüm tam olarak ,yarın sabah bekliyordum ama şimdi geldi,sanırım bugün yaşadığım stresten,umudum kaldı önümüzdeki aya,nasip inşallah!yeni adet tarihim 24 haziran,

ovülasyon tetlerinden ben de kullanmak istiyorum ama sanırım bu ay geciktim. 9 haziran adet günüm, bu ay da olmazsa ovülasyon testi alıcam. daha önce hiç kullanmadım ben de. daha neler öğrenicem bakalım bebek sevdasına.

kızlarrrrrrrrrrrrr direksiyondanda 95 almışım.Allahıma çok şükür önümüz hafta alacagım ehliyetimi..oğluşumunda bugün gösterisi vardı izledik..çok değişik bir duyguymuş kuzum benim..hepinizi öptüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…