- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #6.621
kızlarrrrrrrrrrrrr direksiyondanda 95 almışım.Allahıma çok şükür önümüz hafta alacagım ehliyetimi..oğluşumunda bugün gösterisi vardı izledik..çok değişik bir duyguymuş kuzum benim..hepinizi öptüm..
kızlarrrrrrrrrrrrr direksiyondanda 95 almışım.Allahıma çok şükür önümüz hafta alacagım ehliyetimi..oğluşumunda bugün gösterisi vardı izledik..çok değişik bir duyguymuş kuzum benim..hepinizi öptüm..
günaydın arkadaşlar bana yardım lütfen benim adetime da 8 gün vardı ama ben meraktan dün öylen idrar testi yaptım ikincisi parlaktı bende çaşırdım ama atmadım bazı arkadaşlar demişdiler çöpe atım sonra merakta bakdıklarında hep iki çizgi göryodular bende oyüzden atmadım agşam yatmadan bir bakiyim dedim ikinci çızgı pembeydi azda olsa gözükyodu sizje yanıltıp nedir
günaydın kızlaaaarr..nasılsınız canlarııımm..bugün rüyamda kendimi hamişler listesine ekliyordum..yanına nazar boncuğuyla,alkış ekleyim diyordum..hayırdır inşallah..Rabbim hepimizin yüzünü hayırlısıyla güldürsün inşallah..amiiiinn..öptüm canlarıııımmm...
canım günaydın ,hayır olsun rüyan inşallah bu ay hamişler listesine ekleriz seni,
bende geçen gün bir kızım olmuş gördüm rüyamda,ama sabah kalkınca dedim kesin bu konunun üstünde çok duruyorum ya ondan görüyorum böyle ruyalar dedim,son 3 gündürde gözümü kapattığım gibi kabuslar görmeye başlıyorum nedense!
hayır olsun!
günaydın kızlaaaarr..nasılsınız canlarııımm..bugün rüyamda kendimi hamişler listesine ekliyordum..yanına nazar boncuğuyla,alkış ekleyim diyordum..hayırdır inşallah..Rabbim hepimizin yüzünü hayırlısıyla güldürsün inşallah..amiiiinn..öptüm canlarıııımmm...
Allah razı olsun wannacıııımm..canım beniimm..senin hamilelik nasıl gidiyo? bebişi gördünüz mü?kaç aylık oldu canım..Rabbim sorunsuz hamilelik nasip etsin..Hayırlıca sağlıklı sıhhatli bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah..amiiiinn..öptüm güzel hamiiişş..
kızlar nasılsınızzz bkalım?oğlum beni rezil etti bugün ,-tatlicadiarzu-,
markete gittik onunla,orda balık etinde bir bayan vardı,ekmek alıyordu,bizde ekmek almak için yanına gittik,kadını parmakla göstererek sesli bir şekilde''anne,anne bak bu kadın sağlıksız beslenmiş,çok şişman ''dedi,ve kadın onu duydu,ne dicemi bilemedim kadın oğluma bakarak''benmi?şişmanım?benmi?''dedi kaldı,benim yüzüm zaten kıpkırmızı oldu kadına sadece''çocuk işte''diye bildim o kadar,birde benimki hala konşuyo benden onay bekliyo,evet şişman dememi bekliyo tekrar edip duruyo dediklerini,birde kadına''kola ve hamburger yememen lazım çok sağlıksız sonra böyle şişko olursun''diyo,susturmaya çalıştım,ben susturmaya çalıştıkca o daha sesli konuşmaya başladı,ay varya marketten nasıl çıkacağımı bilemedim.eve gelincede güzel bir konuşma yaptım onunla,ikaz ettim,hala ben doğru söyledim ama diye diretiyor,-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
çocuk doğruyu söylemiş daha ne istiyorsun? yalancı mı olsun çocuk?sırnaşık şey:roflol:
Günaydın kızlar. SELKıE canım ama çocuk doğruyu söylemiiişş. Hep demez miyiz yalan kötü birşeydir diye. Al işte doğrucu bi çocuukk. Onun canı sağolsun boşver. Hem çocukların lafına bakılmaz öyle. O kadıncağız da görmüştür yani konuşanın çocuk olduğunu. Sahi bu ateş ölçmeleri ne işe yarıyor be gülüm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?